Dobrý deň, ako by ste ohodnotili Giovani oleje do prania?
Mala som v minulosti vzorky Puelly a pre mňa to bola silná vôňa - bolehlav..
Ďakujem
@danyelia neviem kto si, ale ja tieto dve tri anonymné panie na modrom koníkovi, akou si aj ty, beriem asi ako keď si nejaká malá nepodstatná skupinka národa číta "informácie" na weboch zo zoznamu konspiratori.sk a berú ich za skutočné 😀 takže asi toľko k tomu... ja sa riadim overenými recenziami a tie vidím na heureke, neviem ako ty 🙂 stačí si pozrieť 🙂 ...a samozrejme aj vlastnými skúsenosťami s asi 10 rôznymi odskúšanými značkami, nepresvedčíš ma... Skús to pochopiť a nepíš mi tu už, načo ti to je dobré? 🙂 mám sem poslať tie recenzie z heureky? Lebo sem tí ľudia nechodia a neriešia tu vás tri 🙂 takže tu sa nikto tú realitu nedozvie, len hlody pár nepodstatných žienok...😎
@ivanatim Vieš čo, nechcem Ťa uraziť...ale Ty si fakt taká nechápavá, alebo sa len tváriš? 😃 Nemusíš mi tu posielať recenzie z Heureky, ja aj iní sa Ti tu snažíme vysvetliť, že aj keby si mi poslala 1 000 000 pozitívnych recenzii na nejakú vec a mne sa tá vec NEPÁČI, tak mi tie recenzie môžeš vytetovať aj na čelo zlatým písmom, no tú vec si aj tak nekúpim...A v poriadku, ak sa páči ostatným 1 000 000 ženám a kúpia si ju. Rozumieš tomu, Ivi? 😃
Prekvapuje ma, ze giovanni niekomu slabo vonia? Ja som dala do pracky len polovicu odporucanej davky a mna islo odvalit z tej intenzivnej vone. Pradlo vona dlho este po vyprati,vonia cela skrina. Ja sa kvoli tomu asi vratim ku klasickej avivazi. Mne nesedia intenzivne vone .
@danyelia vieš, čo, nechcem ťa uraziť, ale nie si ty nejaká zaujatá a primit...? 😀 keď poviem miliónkrát, že za mňa jedine giovani, tak to poviem aj miliónprvýkrát ak budem chcieť aj keď teba z toho ide poraziť, že nás je viac a že ty vykrikuješ len na anonymnom portále, zatiaľ čo my ostatní máme jasno v overených recenziách 😀 kľudne nech ťa porazí, poviem svoj názor aj milióndruhýkrát 😀 rozumieš anonymný profil na modrom koníkovi danyelia? 🙂
@ivanatim a preto tu chodíte vy a.v kuse sa s každým hádate a inak uvádzate svoje meno a priezvisko, vy vôbec nie ste anonym 🤣🙈tak keď sa tu neoplatí nič čítať načo ste tu vy? A načo každému odpovedáte a všetko a všetkých komentujete ?to píšete asi o sebe v Tom komentári, viete 100 ľudí 100 chuti ,niekto má rád Giovanni ,niekto voňavý domov ,niekto Puelelu a moja kamarátka napríklad nič ,jej vadia všetky vône ...nedá a žiadnu ...a rozomni to príjmu a tí nerozumni sa budú donekonečna hádať ,dúfam ,že odídete z koníka ,načo ste tu ak sa tu pravda ani realita nedá nájsť ...najvyšší čas odísť ,dovidenia pekný deň
Bože ženy 🙄 vadiť sa kvôli olejom do prania 🤦 veď nech si každý kúpi čo chce čo vonia čo sa páči...ja mám vyskúšnu puelu, voňavý domov aj Giovanniho...ostala som pri Giovanni pretože tie svieže vône sú prekrásne
@marca12 vitaj na modrom koníkovi a odpovedám na tvoj prvý príspevok na tomto fóre. Možno lebo toho na seba nadžabe aj zo 50 ml, aby nesklamala Plačkovú. Tú by som nepodporovala už len z princípu. Keď skúsiš Giovani, o voňavom domove nebudeš chcieť ani počuť. Čudujem sa, že sa nájde dnes ešte občas niekto kto používa tie biele aviváže dovezené z Talianska, kde je tých priemerných výrobcov spústa, len kvalita je potom tiež nízka pri takom pretlaku. Pozri si recenzie Giovani na heureke, ľudia tam často píšu porovnania s inými značkami, ktoré mali. Popozeraj si a uvidíš čo píšu.
@marca12 ukáž mi prosím tie recenzie. A ukáž mi stovky takých recenzií, kde by tí ľudia porovnávali tú značku s inou značkou. Také tam nenájdeš... lebo keby tí ľudia inú značku mali, už ich recenzie u tejto predtým používanej značky nenájdeš... Overené recenzie to nie sú, to musíš rozlišovať (ak chceš byť pravdovravná a objektívna). Negatívne "recenzie" si tieto weby vymažú... nezverejnia. Preto sú jediné overené recenzie len na heureke, tam ich nevymaže nikto. A tých sa tebou spomínaní boja, nemajú preto heureku... A "bojujem" preto, lebo ja som za pravdu. A nenávidím keď sa ma snaží o niečom presviedčať niekto neznalý daných informácií. Ja som to napísala úplne slušne, ty mne nie. Takže treba rozlišovať reálne recenzie a len predajcom odsúhlasované a samopísateľné "recenzie". Tie nevypovedajú o ničom, doslova. 🙂
@marca12 preletela som túto diskusiu a čudujem sa, že na tú chorú ženu ešte niekto reaguje...dovtedy tu bude kvákať, pokiaľ jej bude niekto odpisovať. Len toľko som chcela.
@danielllka 🤣🤣🤣👍🏽👍🏽👍🏽
@danielllka práve si sa usvedčila z psychiatrickej nemoci 🙂 si veľmi znudený človek 🙂 posledné slovo mať nebudeš, ja budem vždy za pravdu a nie za tieto tvoje arogantné komentáre naprieč diskusiami 🙂
@ivanatim Moja úbohá, prišla som sem teraz iba preto, že do mailu mi prišlo, že si mi niečo napísala. Ja sem nechodím, lebo som tak zaneprázdnená, že na primitívnych ľudí nemám čas a nie aby som si tu vytvárala nejaké ďalšie profily kvôli tebe. Ak ti niekto napísal niečo v podobnom duchu ako ja, tak si myslím, že to ani nie je náhoda. Lebo ľudia sú aj normálni, nielen pošahaní.
Ži si vo svojom Giovani perfektnom svete a daj nám všetkým konečne pokoj. Nestojíš ani za týchto pár minút čo ti teraz venujem. Ty si asi dosť nešťastná osoba, ale ľutovať ťa rozhodne nebudem.
Giovanni oleje sú jeden veľký bordel ,sú také silne, že keď cítim tu vôňu ,začne ma bolieť zľavu . Negatívne komentáre vymazávaju a nevedia prijať kritiku a názor iných ľudí . Neodporúčam túto značku ,škoda vyhodených peňazí .
@timea2404 😂 to píšeš asi o tom smradľavom domove aj s narkobarónkou, všakže? 🙂 zaleeeez...
Ako sa dá prosím ťa vymazať recenzia z heureky? 🙂 A ako sa dajú podľa teba kúpiť desiatky tisíc hodnotení na heureke, TrustedShops, arukereso, opineo...? :D ty si ako Blaha, len vykrikuješ, ale všetci z teba máme len zábavu :D
Ak by boli bordel, vymazávali a ďalšie bludy čo tu píšeš, nevyhrali by produkt roku 2024 a nemali by takéto overené recenzie, neplač ;)
SK:
https://obchody.heureka.sk/giovani-sk/recenze/
CZ:
https://obchody.heureka.cz/giovani-cz/recenze/
HU:
https://www.arukereso.hu/stores/giovani-hu-s210...
DE:
https://www.trustedshops.de/bewertung/info_X823...
AT:
https://www.trustedshops.at/bewertung/info_X71E...
IT:
https://www.trustedshops.it/valutazione-del-neg...
@janulap ja som mala všetky tri, ale za mňa jedine Giovani a keď si pozrieš recenzie, tak tam veľa ľudí súhlasí s mojím názorom 🙂 voňavý domov neskúšaj, ublížiš si...