icon

Kancelárska stolička pri problémoch s platničkami

mamatroch
5. aug 2022

Ahojte, vraciam sa po RD do prace, budem robit z HO a tak si potrebujem kupit kancelarsku stolicku. Mam problemy s krizami (skolioza + platnicky) a sediet pre mna na beznej kuchynskej stolicke dlhsie ako hodinu je kvoli bolestiam nemozne, cize urcite potrebujem nejaku kvalitnu stolicku.
Viete odporucit konkretnu cca. do 200-250 eur?
Pozerala som napr. Songmics - mate niekto skusenosti? Ak ano, ktory typ konkretne? Som otvorena i inym znackam, no ten financny limit tam je.

dajna8
6. sep 2023

@nadejna7 No tak to by ma teda zaujímalo, o akých vesmírnych tvaroch to hovoríš 😀 Ešte som takú stoličku nevidela, daj mi príklad 😀

zanta3
6. sep 2023

Tak podla mna nemozes az tak hodnotit tu stolicku len na zaklade toho, ako vyzera, ty netusis ako sa ti na nej bude sediet 🙂 Zdanie obcas klame a a niekedy aj tie najcudnejsie vyzerajuce veci mozu byt super a kvalitne 😀

vetva99
6. sep 2023

heh inak to moze byt pravda, ved ked si vezmes uz len to, ako by mal clovek spravne sediet tak to nemoze byt len taka rovna stolicka, nejake to tvarovanie by mala mat. pokial by sa mi na nej dobre sedelo, tak po pravde by mi bolo jedno ako vyzera

ellemell
11. sep 2023

@vetva99 Tak to už je také druhoradé, si myslím 🙂 Ale tak jasné, že človek chce, aby to v tom interiéri aj dáko vyzeralo 😀 Je to rozhodne príjemný bonus 😀

dom_evi
11. sep 2023

mna napriklad trapi, co ako vyzera a som rada, ked cela miestnost vyzera ucelene, no pri stolicke by som mozno vedela spravit nejaky ten ustupok, ak by sa mi na nej dobre sedkalo. vy mate nejake speci kancelarske stolicky? niekedy mam pocit, ze je to vec, ktora sa v celku podcenuje

veroniak12
14. sep 2023

@dom_evi Neviem, ci je uplne speci, ale absolutne vyhovuje. Vyber som prehodnocovala dlhsi cas, nechcela som sa rozhodnut zle a samozrejme som nechcela kupovat macku vo vreci.

zanta3
14. sep 2023

@veroniak12 No podla mna vyzera dost specialne 😀 Ked vidim v beznych obchodoch kancelarske stolicky, tak rozhodne taketo tvarovanie nemaju. A co sa na tejto mne osobne paci, tak su tie opierky ruk, tie ja potrebujem mat vyssie.

michellia
18. sep 2023

@zanta3 No vsak mas rozne typy, rozhodne si vies vybrat spomedzi tych vsetkych konkretne taku, aka vyhovuje tebe 🙂 Ale inak tiez som v tomto taka narocna, ze potrebujem byt dokonale usadena, ked nieco robim 😀 A to pohodlie je proste samozrejmost.

veroniak12
19. sep 2023

@michellia No ved to je vseobecne zname, ze clovek ked ma svoje pohodlie, tak je vtedy aj produktivnejsi 😉

veroniak12
19. sep 2023

@zanta3 Ano, tiez som presne taku hladala ako pises 🙂 Ruky sice bezne mavas vylozene hore na stole aj ked pises (logicky), ale ked nemam, tak neviem co s nimi, kam ich mam ulozit 😀 Ako pri online meetingoch napriklad 😀

jana19877
19. sep 2023

vyzerá super, taký nenásilný dizajn by som povedala. tá bledá farba na podsedáku sa ti moc nešpiní napríklad od riflí alebo iných tmavých vecí?

dom_evi
20. sep 2023

@veroniak12 a ved vyzera super. sa mi paci, ze ma aj tie opierky na ruky a nie su nejake monstrozne ako vedia byvat. ak sa ti na nej aj dobre sedi, tak potom super

cukricek4
21. sep 2023

@jana19877 tak ono to vacsinou byva tak, ze su vypratelne, takze v tomto velky problem nevidim. ta bleda sa mi paci. ja celkovo preferujem skor bledsie farby. aj co sa oblecenia tyka 😉 vlastne vo vsetkom 😀

klaudi31
21. sep 2023

@veroniak12 prosím ťa ten podsedák sa dá aj vyzliecť? Ako nie len kvôli tej bielej farbe, ale tak všeobecne by ma to zaujímalo

puticka7
22. sep 2023

@veroniak12 Podobnu som mala vyhliadnutu aj ja, ale to je ozaj tak, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, Opierky ruk mam v podstate takmer rovnako vysoko, ale mne zas odporucili ine tvarovanie toho hlavneho operadla. 🙂 Ja mam aj skoliozu, tak som musela vyberat troska preciznejsie.

win_gi
22. sep 2023

@puticka7 to ma mrzí. Vyberala si si potom z nejakých špeciálnych zdravotných stoličiek? Výber stoličky si konzultovala s ortopédom alebo kto ti teda poradil, aká bude pre teba naj?

puticka7
25. sep 2023

@win_gi Ano, s ortopedom som sa najprv radila, ze co by bolo pre mna vhodne, aky tvar by mala opierka chrbta mat a podobne veci 🙂 Ako samozrejme, ze kazdy ti povie, ze sedava robota rozhodne dobra nie je, ale ked uz, tak si to treba prisposobit co najviac sa da. Nech sa proste ten chrbat zatazuje co najmenej.

dom_evi
25. sep 2023

@puticka7 a on ti aj dal nejake odporucanie priamo na znacku, ci teda len na tvar samotnej stolicky?

puticka7
26. sep 2023

@dom_evi Znacku mi neodporucil, to som si nasla sama, kupovala som stolicku Herman Miller. Ale co sa tyka tvaru, tak som si vypocula dost dlhu prednasku od neho, ze co moj chrbat potrebuje a comu sa mam vyvarovat a veci podobne 😀

tapala
26. sep 2023

a riadila si sa teda presne jeho radami? to je nejakea speci stolicka teda? ako si sa k nej dostala, ci to bol nahodny vyber? mna y ako ani nenapadlo, ze vybrat si stolicku, moze byt nejak komplikovane

cukricek4
29. sep 2023

@puticka7 a mas tiez na kolieskach ci? ako by si to zhodnotila, co je lepsie? s nimi alebo bez nich?

fabrika
29. sep 2023

@cukricek4 nie su nahodou taketo stolicky len s kolieskami? som ako kancelarsku stolicku bez koliesok este nevidela

pupavocka101
3. okt 2023

@fabrika jasne, ze su. najdes aj take, zalezi, co preferujes. ale tak myslim si, ze kazdy si radsej vyberie taku na kolieskach, je to praktickejsie samozrejme 🙂 ale tak najdu sa aj taki, ktori si kupia radsej stolicku bez koliesok. mne sa na tom lepsie pohybuje, to je jasne, velakrat sa potrebujem premiestnovat po miestnosti 😀

bogierka
3. okt 2023

no tak to je jasne, aspon mna by teda nebavilo kazadym stolicku dvihat alebo co aby som sa mohla postavit. ono aj tie kolieska su vseliake, co som si vysimla. kedysi boli len plastove a teraz su uz aj rozne gumene a podobne

fabrika
4. okt 2023

@pupavocka101 no ved tak som to myslela, ze je lepsie, ak je taka stolicka na kolieskach, aj ked to nie je pri nej to najdolezitejsie

dajna8
4. okt 2023

@fabrika Tak kazdy ma ine preferencie, by si sa divila, niekomu to moze vyslovene prekazat, ja si tiez bez toho stolicku neviem predstavit. Jedine ak v kuchyni 😀 Tam by to bolo asi cudne aj ked jes 😀 Ale v pracovni to proste musi byt.

puticka7
5. okt 2023

@dajna8 Hej, kazdy hlada nieco ine a predsa vsetci to iste 😀 Aby sa proste na tej stolicke dobre sedelo a aby clovek neumieral od bolesti po chvili sedenia.

alenka551
5. okt 2023

asi tak nejak a myslim, ze to ci stolicka ma kolieska alebo nie, je to najmenej, lebo od toho pohodlie predsa nezavisi, co sa tyka materialu sedaka a celej chrbtovej casti, tak preferujete nieco textilneho?

fabrika
6. okt 2023

@alenka551 ako ja ti poveim tak, ze napriklad kozenkovu by som si nevybrala. neznasam, ked sa mi taky material lepi na nohy 🙂

bogierka
9. okt 2023

@fabrika hmmm to veru ani ja nie. ja by som nemohla mat ani v aute kozene sedacky, pre mna je to taky neprijemny material, ale tak ako chapem, niekomu zas moze vyhovovat