Kde kúpiť cenovo dostupnú kuchynskú linku?
Zdravím, odkiaľ máte kuchynské linky? A ak ste v blízkej dobe kupovali koľko vás približne vyšli? Niečo také že nie úplne veľké (myslím do domu alebo do veľkého bytu) a ani zas úplne malé. Máme 2i byt a kuchynská linka vychádza okolo 7-8 tisíc bez spotrebičov. Dokonca v Möbelixe nám vyrátali cenu 7000 a aj to len kvôli tomu že majú nejakú 56% zľavu, bez nej by stála 14tisic to mi príde ako nezmysel 🤯 Sú tie ceny podľa vás vysoké?
@laura9876 tiež sme boli v Mobelixe a s tou zľavou 5800 eur bez spotrebičov linka 2 izb byt, ale dodanie 12 týždňov, takže tiež hľadám ďalšiu možnosť, nejaké stolarstvo v okolí BA
@laura9876 ahoj to je presne akoby náš prípad..My sme tiez teraz nedavno isli do Mobelixu s tym ze je 56 perct zlava a naplanoval nám kuchyňu ako sme chceli a povedal nam 7400€ a ze my ze ci he to pred zľavou ,ze nie...skoro nás porazilo ..Tak sme zacali špekulovať ci sa dá znížiť tak sme sa dostali na 5200€.Ale uz to bolo z obycajneho dreva bez lesku .Isli sme domou zo zmluvou ale este sme nezaplatili zálohu.A este v ten den sme si nasli sami stolára a ten nám dal cenu 4700 a zo všetkým co sme chceli samozrejme bez spotrebičov ale budeme mat vo februári novú kuchynskú linku a 5 metrov.Ja si myslím ze tie ceny su totálne prestrelene a klamú ľudí lebo za 14 tisíc bez zľavy je nezmysel.Najdite si stolara vo vašom okolí a uvidíte ten rozdiel.
@lenkapriezvisko áno
@anjelicek2013 tiež si myslím že to je len nejaký marketingový ťah aby ľudí nalákali na takú zlavu. Takže najlepšie riešenie je asi ozaj ten stolár 😀
@laura9876 my sme oslovili az 3 stolarov a môžem povedať ze oni maju oveľa nižšie ceny ako v obchodoch a stolari robia z kvalitného dreva a spravia krásne na mieru Takze za mňa len stolár 🙂
@lenka1231 to je z masívu? Či vám spieva😂
@anjelicek2013 Ináč súhlasim ... My sme brali linku z Decodomu pred 4 rokmi, platili sme 11 tisíc so spotrebičmi ... bol u nás stolár, ktorý nám robil skrinu a nakoniec hovorí, že však on má všetky farby aj dosku ako máme my na kuchyni a my, že koľko by to stálo u neho a on, že joooj, to by bolo drahé a my, že no veď povedzte a vraví 3 tisic euro :D :D skoro nam zabehlo, ako sme sa nechali osrať ...samozrejme plus spotrebiče, ale ušetrili by sme ooooveľa viac ...
@anjelicek2013 no boli sme v stolárske firme tak čakám na cenu my máme linku 258x240
@laura9876 ja mam z ikei a som spokojna velmi.neskusala si si spravit navrh ze kolko by ta vysla?
@malinovka333 priatel bol v ikei na navrh ale nepamatam si uz sumu
@ana82 ahoj môžem poprosiť kontak 🙏🙏🙂
@naduska1805 paci sa naposledy mi robil ten co som ti dala fb a zda sa mi trosku šikovnejší napis mu na messenger nereaguje hned ale ozve sa alebo skus tomu druhému cink
@ana82 ďakujem ti krásne 💕
@scila Ja mam tiez robenu na mieru, bola draha. No casom vysvitlo, ze to co vyzeralo solidne je vlastne šmejd, ide mi na nervy len co na nu pozriem. Ale do výmeny sa mi nechce, nevyhovuje mi napr. standardna vyska pracovných dosiek, musela by som varit zohnuta, lebo som vysoká.
@evansova ja mam pracovnu plochu vo vyske 100,5 cm a vsetci na to pozeraju ako na nieco neuveritelne🤣
@anjelicek2013 Ináč súhlasim ... My sme brali linku z Decodomu pred 4 rokmi, platili sme 11 tisíc so spotrebičmi ... bol u nás stolár, ktorý nám robil skrinu a nakoniec hovorí, že však on má všetky farby aj dosku ako máme my na kuchyni a my, že koľko by to stálo u neho a on, že joooj, to by bolo drahé a my, že no veď povedzte a vraví 3 tisic euro :D :D skoro nam zabehlo, ako sme sa nechali osrať ...samozrejme plus spotrebiče, ale ušetrili by sme ooooveľa viac ...
@nikoleta999 mohli by ste mi prosim poslat kontakt na Vasho stolara. Velmi pekne dakujem.

Kuchyneprekazdeho...aj v byte,aj v dome,max.spokojnost