Koľko platíte za umývanie okien?
Koľko bežne platíte ze umytie okien celého RD? Ja som sa len nedávno presťahovala z bytu, kde som si ich sama umývala, lebo ich nebolo zas tolko.
Myslela som, že si ich dám umyť na sviatky.. poslala som cca plochy a počet našich okien ale cena ma zarazila, 700€ za umytie všetkých okien a skleneného zábradlia. Jedná sa o bežné umytie, nie nejaké extra znečistenie. Tak po tejto sume to ostalo aby sme si ich umyli vlastnoručne 😀
Koľko platíte/ste ochotní zaplatiť vy pri takýchto službách? Mne to príde, že nevedia už koľko pýtať. 🙈
Urcite si daj inzerat na fb alebo aj tu v skupine tvojho mesta. Urcite dajaka baba na materskej ci taka co nema pracu si rada privyrobi. Neviem kolko okien mas, ale napr. 5 eur za jedno okno, je celkom fajn pre niekoho kto nema pracu alebo nizky prijem. A hadam tych okien nemas viac ako 20, tak sa zmestis do 100vky.
ja mám presklenné dve celé steny až po štít. Plus okná na Ďalšich dvoch stranách domu :D umývanie mám rozdelené na 5 dní. A to umývam tak hodinu tú jednu stranu z vonka či z vnútra. Zvládla by som to za deň, ale to sa mi fakt nechce. Karcher za mňa musí byť, Teraz zvažujem aj robota na okná - Hobot.
ešte som zabudla napísať, že mi príde 700 eur dosť prehnaná cena. Uričte by som toľko nedala. Za umytie okien na mojom dome by som dala tak 150 EUR.
Zdravim ja umývam v
Ba okná za 150€ .700 je strašná suma
@zuvelyn prosím, ktoré konkrétne prostriedky používaš- ten Kärcher a HG čistič? Vďaka
Prídem ti ich umyť za 200 eur
Fúha to kde bývaš? Ja si dávam umývať okná lebo ich máme viac konkrétne 16 a jedno okno 5 eur.

@vendulka80 to máš firmy.
Môj muž že v rakúsku dohodil firmu sťahovanie z ba a že za jeden deň si vypýtali 800 euro.
800.
Sama som videla rozpočet
Nechápem to ani ja