Koľko si myslíte, že pýtajú za túto kuchynskú linku na mieru bez spotrebičov?
Hlavne prosim tých ktorí si teraz davali robit kuchynské linky(rok 2020-2021) na mieru "BEZ SPOTREBICOV"....Potom napisem sumu...

My sme si dávali drevo rezať na píle priamo a odtiaľ k stolárovi a vyšlo to lacnejsie ako z drevotriesky. Samozrejme logistiku sme si museli sami riešiť. V každom prípade na tvojom mieste skúsim ikeu. Ak by sme nedávali robiť namieru, tak tiež beriem z Ikei. I keď tam sa stane, že je výpadok nejakého kusu. A úplne najlepšie je porovnať si Rakúsku ikeu so slovenskou. Niektoré veci vyjdú lacnejsie u nás, iné tam.
napíš mi IP, pošlem ti kontakt na stolára
My sme si teraz dávali robiť návrh kuchyne, a teda už aj zmluvu podpísali. Moja vysnívaná vyšla 7.300€ bez spotrebičov. Ale tak hádam už na celý život. Veď som na ňu aj dlho šetrila. 🙄
No neviem, moja panelakova bez spotrebičov 2400...rozmery 2,5m x 1,5m..skrinky až skoro po strop...robil majster z TO...robil mi celý byt...spotrebiče (plyn.doska, rúra, digestor, mikrovlnka) asi 1000e...chladničku sme mali...to je teda dosť...lenže tento majster nemá čas na nič...je taký obrovský dopyt po majstroch, ž tí dobrí a tí s rozumnou cenou majú roboty do leta a ostatní si robia čo chcú...
My sme si dali naplánovať v decodome a vysla nás podľa ich rozpočtu 4000 daco už si presne nepamätám. Vtedy bola zlava 35%plus ďalšia zlava od predajcu a tak nás vyšla okolo 2500 .bez spotrebičov. Len pracovna doska stala skoro 400 eu úchytky nerez vyše 100.
Podobná kuchyňa v asku podla planu okolo 3000, vraj ikea je lacnejšia.
Zalezi kde ai dáte spraviť vizualizaciu.
Tu Vašu tipujem tak okolo 2000 eu cca.
Cobra kuchyne Spiska Nova Ces, viem , ze robia celu SR.
Uf no je to dost veru. My mame z decodomu veľkú vo vidieckom štýle cize komplikovanejšia a vyšla nas so spotrebičmi 10.000 EUR. Ako baby radia skus ikeu. So stolarmi ja osobne dobru skusenost nemam. Chodia do Poľska na materiál a tiez niektorí nevedia, co by za to pytali. Nehovoriac o tom, ze na Slovensku je národný šport nedodržiavať ziadne dohodnute termíny.
Urcite by som zmwnila a horne skrinky dala od chladnicky po okno. Pozeram, ze tam mate iba dosku pod pknom a stolicky, ak sa tam budete stravovat tak skrinku urobia tmu. A otvorene police v kuchyni su smrt. Cena sa mi zda vysoka ale cena stavebneho tovaru naozaj stupla hlavne drevo nebolo nikdy lacne. Uz len rie Blumy budu stvrtina tej ceny a pridaj material a pra u, takato kuxhyna sa za 2 vecery nevyreze.. Urob si podobnu v Ikea planovaci, tam to to naceni vserko od uchytov po dosku a ucodis kolko je cena materialu + rucna vyroba. V Ikea urcite o 1-2tisicky stiahnes cenu
zalezi od materialu a pouzitych veci, podla jednej fotky tazko povedat. Ja mam tiez detsku izbu a kupelnu nacenenu aj za 18t aj za 10t... :D Ale ano, 6t by som za toto nedala. Mam od Sykoru obrovsku kuchynu a stala tolko, cize aj keby isli ceny hore, urcite nie tak. SKuste oslovit ine studia, inych stolarov.. ja som to robila pred koronou a velke rozdiely su medzi jednotlivymi.. kludne aj mimo BA oslovte, oni kludne pricestuju :D
A inak takato mini kuchyna, to vyskladate aj z ikei, alebo inych studii, nemusite vyrabat namieru.. a date si napr. len pracovnu dosku urobit (my sme v byte mali navrh od dizajnerky a nakoniec sme kupili skrinky v obchode podla toho :D )
Tak to je sialena cena za tak malu kuchynu. Skus oslobit enzo kuchyne,mali dobre ceny a su aj spolahlivi
a naozaj si nedaaj tie skrinky nad okno 🙂 radsej si tam dajte garnizu a pekny zaves.. alebo daco ine.
Som presne chcela napísať že 6000 ale som sa bála že má vysmeju 😁😁😁
ahoj nam robia v Leviciach budeme mat linku do 4m plus ostrovcek a to neratam same kosiky atd cena 3600
Ahoj,ak chces,napis mi ss.dam ti kontakt na stolara ktory robil podobnu linku mne.
Išla by som do sconta 🙂 zadarmo ti spravia návrh, rovno aj s cenou.. Nemecka kuchyňa nobilia a teraz budú mat 50% zľavu 🙂
Vraj m2 linky stoji teraz 1.000€. My sme za linku dali pred 3 rokmi 3.000€ a sestra si davala robit tento rok u sukromnika a stala 7.000€ bez spotrebicov. Tuto odhadujem cca na 2.500 az 3.000
My mame presne tento štýl,môžem poslať aj fotku do správy ak chceš. A platili sme 5k aj zo spotrebičm(bez chladnicky). ale už rúru aj indukciu sme museli vymeniť. Kuchyňa bude mat 3 roky.
Dávali sme si robiť priamo stolárovi teraz v auguste. Bez spotrebičov 2800€ s tým, že som chcela mať aj ostrovček a nešetrili sme, proste sme vybrali čo sa nám páči. Bolo to to najlepšie rozhodnutie dať si urobiť niekomu kuchyňu na mieru a navyše my sme ani nemali na výber vzhľadom na rozloženie stien. Okolie NZ. Ak budeš chcieť foto, tak napíš a rada pošlem 🙂
je to drahé, ale aj moja bola drahá, ale zase chcela som najkvalitnejší materiál čo mali, mám ju dva roky a neľutujem ani euro. Veľa závisí od materiálu, ktorý nacenili, ak si volila nižšiu cenovú kategoriu je to dosť. Ved nákres máš, tak rozpošli do viacerých štúdií a zistíš ich ponuky.
@maria1678 Ano to este urobim....
Coze??? Kks 👎👎👎
My sme za trocha väčšiu kuchyňu zaplatili 4700 aj s montážou, ale veľmi závisí aj od materiálu z akého je linka robená...
Priemerne m linky za 1000, takze kolo 5 tvoja asi.. pozeram, ze mas ju do U, dva rohy na dosť malom mieste, takze cena realna.. bohuzial od jari ceny sli 30-40% hore, vlastna skusenost.
Nic ti ale nebrani dalsoe ponuky si pytat. Ale moc neotalaj s casom, aby to neslo ešte hore a cakacie doby ani nehovorim. Vsetko sa vypredava
@enoula Ano prave to..."CAS"....Mam info ze od dalsieho roka to pojde dalej hore-svinsky hore......Ano a teraz sa uz caka viac ako 8-12tyzdnov....Nehovoriac o inych veciach..

Ale ako kukam vizual....ja by som dala horne skrinky nad samotnu linku a nie nad okno....posobi to okolo toho okna stiesnene.