icon

Koľko si myslíte, že pýtajú za túto kuchynskú linku na mieru bez spotrebičov?

16. sep 2021

Hlavne prosim tých ktorí si teraz davali robit kuchynské linky(rok 2020-2021) na mieru "BEZ SPOTREBICOV"....Potom napisem sumu...

Koľko si myslíte, že pýtajú za túto kuchynskú linku na mieru bez spotrebičov?
andrea_ff
16. sep 2021

Ale ako kukam vizual....ja by som dala horne skrinky nad samotnu linku a nie nad okno....posobi to okolo toho okna stiesnene.

missdiva
16. sep 2021

@andrea_ff suhlasim, podla autorkinho navrhu bezproblemov ikea

missdiva
16. sep 2021

@andrea_ff ja by som nad okno ziadne skrinky nedavala a tie horne skrinky by som dala oveela dlhsie

julia2018
16. sep 2021

My sme si dávali drevo rezať na píle priamo a odtiaľ k stolárovi a vyšlo to lacnejsie ako z drevotriesky. Samozrejme logistiku sme si museli sami riešiť. V každom prípade na tvojom mieste skúsim ikeu. Ak by sme nedávali robiť namieru, tak tiež beriem z Ikei. I keď tam sa stane, že je výpadok nejakého kusu. A úplne najlepšie je porovnať si Rakúsku ikeu so slovenskou. Niektoré veci vyjdú lacnejsie u nás, iné tam.

zuzpap
16. sep 2021

napíš mi IP, pošlem ti kontakt na stolára

maslaba
16. sep 2021

My sme si teraz dávali robiť návrh kuchyne, a teda už aj zmluvu podpísali. Moja vysnívaná vyšla 7.300€ bez spotrebičov. Ale tak hádam už na celý život. Veď som na ňu aj dlho šetrila. 🙄

mapa
Autor odpoveď zmazal
sonicka19983
16. sep 2021

No neviem, moja panelakova bez spotrebičov 2400...rozmery 2,5m x 1,5m..skrinky až skoro po strop...robil majster z TO...robil mi celý byt...spotrebiče (plyn.doska, rúra, digestor, mikrovlnka) asi 1000e...chladničku sme mali...to je teda dosť...lenže tento majster nemá čas na nič...je taký obrovský dopyt po majstroch, ž tí dobrí a tí s rozumnou cenou majú roboty do leta a ostatní si robia čo chcú...

monika101192
16. sep 2021

My sme si dali naplánovať v decodome a vysla nás podľa ich rozpočtu 4000 daco už si presne nepamätám. Vtedy bola zlava 35%plus ďalšia zlava od predajcu a tak nás vyšla okolo 2500 .bez spotrebičov. Len pracovna doska stala skoro 400 eu úchytky nerez vyše 100.
Podobná kuchyňa v asku podla planu okolo 3000, vraj ikea je lacnejšia.
Zalezi kde ai dáte spraviť vizualizaciu.
Tu Vašu tipujem tak okolo 2000 eu cca.

alfged
16. sep 2021

Cobra kuchyne Spiska Nova Ces, viem , ze robia celu SR.

slecnalemonova
16. sep 2021

Uf no je to dost veru. My mame z decodomu veľkú vo vidieckom štýle cize komplikovanejšia a vyšla nas so spotrebičmi 10.000 EUR. Ako baby radia skus ikeu. So stolarmi ja osobne dobru skusenost nemam. Chodia do Poľska na materiál a tiez niektorí nevedia, co by za to pytali. Nehovoriac o tom, ze na Slovensku je národný šport nedodržiavať ziadne dohodnute termíny.

jaja1979
16. sep 2021

My práve dorabame túto. Je z ikei, skrinky na jednej strane až po strop, druhá strana sú len spodné skrinky a cena aj s pracovnou doskou a zástenou bola 2000€. Montujeme si sami.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
kitycat
16. sep 2021

Urcite by som zmwnila a horne skrinky dala od chladnicky po okno. Pozeram, ze tam mate iba dosku pod pknom a stolicky, ak sa tam budete stravovat tak skrinku urobia tmu. A otvorene police v kuchyni su smrt. Cena sa mi zda vysoka ale cena stavebneho tovaru naozaj stupla hlavne drevo nebolo nikdy lacne. Uz len rie Blumy budu stvrtina tej ceny a pridaj material a pra u, takato kuxhyna sa za 2 vecery nevyreze.. Urob si podobnu v Ikea planovaci, tam to to naceni vserko od uchytov po dosku a ucodis kolko je cena materialu + rucna vyroba. V Ikea urcite o 1-2tisicky stiahnes cenu

simca06022011
16. sep 2021

zalezi od materialu a pouzitych veci, podla jednej fotky tazko povedat. Ja mam tiez detsku izbu a kupelnu nacenenu aj za 18t aj za 10t... :D Ale ano, 6t by som za toto nedala. Mam od Sykoru obrovsku kuchynu a stala tolko, cize aj keby isli ceny hore, urcite nie tak. SKuste oslovit ine studia, inych stolarov.. ja som to robila pred koronou a velke rozdiely su medzi jednotlivymi.. kludne aj mimo BA oslovte, oni kludne pricestuju :D
A inak takato mini kuchyna, to vyskladate aj z ikei, alebo inych studii, nemusite vyrabat namieru.. a date si napr. len pracovnu dosku urobit (my sme v byte mali navrh od dizajnerky a nakoniec sme kupili skrinky v obchode podla toho :D )

marca12
16. sep 2021

Tak to je sialena cena za tak malu kuchynu. Skus oslobit enzo kuchyne,mali dobre ceny a su aj spolahlivi

simca06022011
16. sep 2021

a naozaj si nedaaj tie skrinky nad okno 🙂 radsej si tam dajte garnizu a pekny zaves.. alebo daco ine.

vanda323
16. sep 2021

Som presne chcela napísať že 6000 ale som sa bála že má vysmeju 😁😁😁

ivsoja2020
16. sep 2021

ahoj nam robia v Leviciach budeme mat linku do 4m plus ostrovcek a to neratam same kosiky atd cena 3600

qqqqqqqqq
16. sep 2021

Ahoj,ak chces,napis mi ss.dam ti kontakt na stolara ktory robil podobnu linku mne.

nadazdi
16. sep 2021

Išla by som do sconta 🙂 zadarmo ti spravia návrh, rovno aj s cenou.. Nemecka kuchyňa nobilia a teraz budú mat 50% zľavu 🙂

viky_21
16. sep 2021

Vraj m2 linky stoji teraz 1.000€. My sme za linku dali pred 3 rokmi 3.000€ a sestra si davala robit tento rok u sukromnika a stala 7.000€ bez spotrebicov. Tuto odhadujem cca na 2.500 az 3.000

eskop
16. sep 2021

My mame presne tento štýl,môžem poslať aj fotku do správy ak chceš. A platili sme 5k aj zo spotrebičm(bez chladnicky). ale už rúru aj indukciu sme museli vymeniť. Kuchyňa bude mat 3 roky.

nature01
17. sep 2021

Dávali sme si robiť priamo stolárovi teraz v auguste. Bez spotrebičov 2800€ s tým, že som chcela mať aj ostrovček a nešetrili sme, proste sme vybrali čo sa nám páči. Bolo to to najlepšie rozhodnutie dať si urobiť niekomu kuchyňu na mieru a navyše my sme ani nemali na výber vzhľadom na rozloženie stien. Okolie NZ. Ak budeš chcieť foto, tak napíš a rada pošlem 🙂

maria1678
17. sep 2021

je to drahé, ale aj moja bola drahá, ale zase chcela som najkvalitnejší materiál čo mali, mám ju dva roky a neľutujem ani euro. Veľa závisí od materiálu, ktorý nacenili, ak si volila nižšiu cenovú kategoriu je to dosť. Ved nákres máš, tak rozpošli do viacerých štúdií a zistíš ich ponuky.

autor
17. sep 2021

@maria1678 Ano to este urobim....

lienka.7
17. sep 2021

Coze??? Kks 👎👎👎

lulka321
17. sep 2021

My sme za trocha väčšiu kuchyňu zaplatili 4700 aj s montážou, ale veľmi závisí aj od materiálu z akého je linka robená...

enoula
17. sep 2021

Priemerne m linky za 1000, takze kolo 5 tvoja asi.. pozeram, ze mas ju do U, dva rohy na dosť malom mieste, takze cena realna.. bohuzial od jari ceny sli 30-40% hore, vlastna skusenost.
Nic ti ale nebrani dalsoe ponuky si pytat. Ale moc neotalaj s casom, aby to neslo ešte hore a cakacie doby ani nehovorim. Vsetko sa vypredava

autor
17. sep 2021

@enoula Ano prave to..."CAS"....Mam info ze od dalsieho roka to pojde dalej hore-svinsky hore......Ano a teraz sa uz caka viac ako 8-12tyzdnov....Nehovoriac o inych veciach..