icon

Koľko si myslíte, že pýtajú za túto kuchynskú linku na mieru bez spotrebičov?

16. sep 2021

Hlavne prosim tých ktorí si teraz davali robit kuchynské linky(rok 2020-2021) na mieru "BEZ SPOTREBICOV"....Potom napisem sumu...

Koľko si myslíte, že pýtajú za túto kuchynskú linku na mieru bez spotrebičov?
Strana
z3
luccija
17. sep 2021

Na mieru od stolara mám dobrého, ale teraz dostal zákazku na 15 liniek do novostavieb, takže neviem kedy by mal čas.cena vždy záleží od toho či je striekana, fólia...nám robil všetko do domu aj do paneláku dávame mu robiť roky.Prave som s ním včera hovorila ako išiel materiál hore a pod ..tiež mal návrh od nejakej ženy za 7 t eur on ju spravil oveľa lacnejšie...

enoula
17. sep 2021

A teda určite oslov niekoho dalsieho.. neviem ci to vy takto chcete, ale prerobila by som to... Mne tie skrinky ako mate velmi nesedia. Mozem posunut kontakt, ale nemyslim, ze bude cena sa lisit velmi

luccija
17. sep 2021

@enoula ani mne, ale nechcela som vyryvat🙂

lienka9
17. sep 2021

Je kopec stolarov co spravia lacnejsie a na mieru.nam z decodomu nacenili na 8900 eur bez spotrebicov, dizajnerske firmy na 5-6tis a nakoniec dvaja sukromnici stolari za 3000,samozrejme vsetci nacenovali to iste a take velke rozdiely boli

a_andrejka4
18. sep 2021

Kludne mi napiste pošlem vam foto aj cenu aku mame my navrhnutu kuchynu uz so spotrebicmi tiez Učkovy tvar a tiez mame halifax dosku aj zastenu... toto je mega prestrelena cena a tiez sme davali nacenovat po zdrazovani

matka187
18. sep 2021

Ahoj ,akú budeš mať veľkú kuchynskú linku ?My sme si kuchyňu dali v Decodome ešte sa nám vyrába v auguste bolo 38% zľava 4,500€ a bez zľavy aj (7000€ )ale máme veľkú kuchyňu 2mx4,5x1,60 ,treba vyčkať na zľavu, konkrétnej linky ,každý mesiac je tam zľava na inú linku. Bezplatne Ti ju navrhnú aj povedia cenu.

zuzuliennka1
18. sep 2021

pises, ze Polsko nie, ale vidim tam dvierka wiech, to je polske.
my mame velmi podobnu kuchynu, mala panelakova a vyskladali sme si ju v ikea, cez ich planovac, vyzera uplne top a vysla teda ovela menej, aj so spotrebicmi

mariska1989
18. sep 2021

Pre boha živého to máš za to 2 minimálne už so spotrebičmi ..utekaj ruky daj preč od toho ..skús z iného okresu kľudne aj ďalej pozeraj toľko za to že prídu st nedáš veľa

autor
18. sep 2021

@mariska1989 Ruky su uz prec od toho🙂))...Dam to do viacerych a nakoniec to pomenim este....
@zuzuliennka1 Uz je to jedno...Nedam si tam robit nic...To ma nenapadlo..ze su polske...Dakujem za upozornenie...

mariska1989
18. sep 2021

Oni už nevedia čo by pýtala podaktorí 🙈

janetinka27
20. sep 2021

ahoj nevidim uplne tie popisy, ale zavisi aj od materialu skriniek, dvierok, hrubky pracovnej dosky, povrchu dvierok (folia, nastriekane), kovanie a posuvne systemy dokazu cenu neskutocne ovplyvnit, znacka baterie (je tam aj hadica?)... cena moze byt tym padom taka aj onaka... mame tiez malu kuchynu na mieru, po znamosti bez dph za 3500e, za nieco sme si priplatili, nieco je obycajnejsie, ceny (najma zamaterial) odvtedy isli hore

krisbar
22. sep 2021

Ta cena je uplne normalna. Teraz slo drevo o 40% hore. Doprava detto
Mna tam skor znepokojuju tie skrinky nad chladnickou. To je otras. Nedaj ich a usetris 🙂))

helcanw
30. sep 2021

Manžel kukol jedným ockom na linku a povedal ze z uvedených materiálov cca 5000€ a to ešte nevie iné špecializácie od ktorej sa odvíja cena.

hlubik
30. sep 2021

3500

helcanw
30. sep 2021

@helcanw *špecifikacie 🙈

Strana
z3