Koľko stupňov máte momentálne v byte?
Ahojte. Koľko stupňov máte momentálne v byte? A koľko zvyknete mať keď sú v lete vonku najväčšie extremy do 40.
26 stupňov máme.Konecne teplo.Konecne. Na toto čakám celý rok
Keď vypneme klímu tak 26 keď zapneme vychladíme na 22-23 stupňov
Asi jediná sa už teším na jeseň 🙂🍁🍂
V každej izbe máme klímu alebo ventilátor,takže u nás sa tak nepotis.A pol dňa som bola v bazéne.😄
A teraz idem zo sprchy,nad hlavou ventilátor.Vsecko OK
Máme zapnutú klímu nastavenú na 23. Menej nedávame.
25. Ale my mame hrube zateplene steny 🙂 Takze sa to pocas roka moc nemeni - od 22 pocas -25 po 26 pri 38.
Sme v bytovke na prízemí a večne bojujeme so zimou. Počas dňa som v práci na severnej strane, kde mi je priam zima, takže si tých 26° naozaj užívam 🤗
28 ale máme našťastie klímu tak len 23 , jeden rok sme tu mali 31
Doobeda zatemnená východná strana, poobede západná strana bytu. Vetrám po západe slnka. Ventilátor beží nonstop. Momentálne 27°C. Nebyť kúpania sa na rieke tak som asi death. Keby aspoň tie večery/noci boli chladnejšie. Snáď už budúci týždeň by to tak mohlo byť.
Doma v dome máme cca 23/24 aj v najväčších teplach. Teraz sme v Španielsku v byte a v noci mi je zima, musim sa prikryť, cez deň je tu 22 stupňov v tomto byte, studený byt 😅. Klímu nepúšťame, iba v zime na kúrenie.
Ba dnes vonku 32, v byte 29, z rozohriatych murov (nemame slnecnu stranu), vetrali sme takmer vkuse. Vecer uz s klimou na 26C.
19.5-20.5 aj v lete aj v zime
Dole 25, v podkrovi klima.
Keby sme nemali klimu tak aj 32-3. Ale chladime tak aby bolo dnu 26.
Prizemie 23 vrch 25 podla pocasia a zapnutej klimatizacie. Ale ked nejsme doma a prideme vecer tak hore aj 28
Krásnych 30 stupňov 🙂
@veronikaf13 aj my máme celú noc aj teraz 30. Dnes to bude cez deň aj 32,33 😭

Úžasných 26,5 😉 konečne mi nie je zima 😀