Koľko vás stala kuchyňa?
Ahojte , s priatelom riešime kuchyňu. Páči sa nám praca od kuchyne tatry , naša kuchyňa by bola veľká v tvare U , po naceneni stojí kuchyňa so spotrebičmi 10 800€ , chcem sa opytat aj vás ktoré v toto obdobie kedy všetko zdraželo riešite kuchyňu a na koľko € vás vyšla , ďakujem
@mamamasama prosim a to ste ti dohodli telefonicky a prisli zamerat k vam?ste spokojna a mozte mi posunut kontakt?dik
@esterka13
Decodom z Hornbachu na kusy (inak by sme museli dávať na mieru, lebo zostavy nám nesedeli takmer žiadne). Montoval sme si sami. 🙂 cca 2500€ celkovo, bez chladničky. Ma tiché zatváranie.
Do U 1,5x3,3x1,4 m, tento mesiac 4700€ bez spotrebičov, u stolára.
V marci robená kuchyňa veľká do Lka so spotrebičmi za 7500. Kvalitné materiály, push, tichý dojazd
My máme kuchynskú linka Aspen https://www.nonstop-nabytok.sk/kuchynska-linka-..., ktorá nás vyšla cca 1000€ (cena za skrinky). Spravili nám aj 3D návrh zdarma a boli sme veľmi spokojní. Síce máme menšiu kuchyňu, takže u nás až tak nevynikne, ale už sme ju videli aj v dome vo veľkej kuchyni a vyzerá luxusne za tú cenu.
@esterka13 my sme teraz dokoncili, so spotrebicmi, striekane dvierka, masiv drevo doska, cca 12.000€ a my sme robili aj omietky, podlahu a teda vysledna suma bola 16tis
@esterka13 ahojte tak nám montujú v januári 2023 a komplet aj spotrebiče 7800 EUR
@martinusik91 môžem sa opýtať mňa by zaujímala len cena dvierok chcela by som ich zmeniť manžel je stolár že teraz koľko stoja ďakujem
@dopekla záleží aké. Materiál, odtieň...

My máme od Poliakov. Nádherna a kvalitná v škandynavskom štýle bez spotrebičov za 2500€