Ktoré žalúzie odporúčate?

xtina1711
7. okt 2024

Baby co je lepšie plise žalúzie alebo deň a noc?
Dakujem za tipy😊

revikat
7. okt 2024

My máme roletky deň noc a sú fajn, ale aj keď sú z hrubšej zatemňovacej látky, neurobia v izbe úplnú tmu, ešte zaťahujeme aj záves, keď chceme mať tmu.
Zase sú estetickejšie a ľahšie sa udržiavajú ako obyčajné žalúzie 🙂 nevýhodou môže byť aj vyššia cena (nás vyšli 2 okná na 300€, žalúzie by stáli tak cca polovicu z tohto)

xtina1711
autor
7. okt 2024

@revikat ďakujem ale ja potrebujem porovnať s plise zaluziami😊

valandra26
11. okt 2024

@xtina1711 tak zalezi, co do toho aj ocakavas, ale v podstate oboje ti vedia zabezpecit zatienenie a sukromie od ulice. my sme dali den a noc robit na mieru firme isotra. ale rozhodovala som sa nakoniec podla toho, co sa mi viacej pacilo 😀

dzupi898
15. okt 2024

@valandra26 Tiež odporúčam túto firmu na tienenie. Nám robili 🙂

ujaju
5. jún 2025

Ahojte, ako pozerám, tak nie som sama, čo rieši / riešila niečo takéto 😀 Podľa čoho ste sa rozhodovali a podľa čoho ste sa nakoniec rozhodli? Čo bolo také, čo zavážilo? Ja už to so žalúziami nedávam 😀

iwka_77
6. jún 2025

@ujaju Podľa toho, čo sa mi páči 😀 A keď už v tom som mala jasno, tak potom sme pozerali, kde ich dáme spraviť. Nekupovali sme "hotové" z obchodu.

ujaju
11. jún 2025

@iwka_77 Páčia sa mi oboje, takže toto nemôže byť rozhodujúce kritérium 😀 A podľa čoho ste sa vy rozhodli?

cukricek4
Včera o 08:01

@ujaju Plise zaluzie su elegantne, vhodne na atypicke okna a ponukaju rozne urovne tienenia. Den a noc zaluzie zas umoznuju plynulu regulaciu svetla vdaka striedaniu priehladnych a zatemnujucich pasov. Zalezi na preferencii dizajn vs. praktickost 😉