Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili?

11. jún 2025

Ktorý domáci spotrebič by ste si už nikdy nekúpili a povedali ste si, ze je to zbytočnosť? Zariaďujeme si bytik a ocením vaše rady

rachel36a
11. jún 2025

Teplovzdušnú fritézu...úplná zbytočnosť ak má človek teplovzdušnú rúru

eviq
11. jún 2025

Pekarnicku

zabina27
11. jún 2025

zmrzlinovac, co len miesa zmrzku

biba_18
11. jún 2025

to je veľmi individuálne…
keďže bytík, radila by som zvážiť veľkú rúru vs teplovzdušnú fritézu - záleží čo a pre koľkých chceš piecť…
detto ryžovar - niekto áno, niekto tej ryži neublíži…
odšťavovač - mám, ale už mi je zbytočný
robot využívam často, vrátane mlynčeka na maso
pekárnička? pokiaľ nie si fanda, bude ti zbytočná…
a tak by sa dalo pokračovať…

ewell13
11. jún 2025

Odšťavovač. Používame ho raz za rok, keď su cerstve domace jablka na jesen.
Inak zapada prachom, nakolko sa nikomu nechce cistit ovocie.

simsalabim
11. jún 2025

@rachel36a a u nas je teplovzdusna friteza po kanvici druhy najpouzivanejsi spotrebic 🙂 pripadne je na spolocnom druhom mieste s kavovarom.

ivik4
11. jún 2025

Teplovzdusna friteza a sodastream

liz_lemon
11. jún 2025

mikrovlnku sme predali, u nas bola nevyuzita

lenka.25
11. jún 2025

Odšťavovač , kuchynský robot

cyberk
11. jún 2025

Teplovzdusna friteza 😅

stvura
11. jún 2025

tak toto je indifidualne - ja zasa na teplovzdusnu fritezu nedam dopustit a velmi ju vyuzivam...jedlo sa mi totizto spravi rychlejsie ako v rure s prislusnym programom. Ja osobne nevyuzivam mikrovlnku, ale moje deti ano (pukance, kakao, obcas jedlo)..odstavovac vyuzivam ked robim sirupy a stavy. Tiez mlyncek na maso a robot pouzivam casto lebo vela varim - nezansam polotovary a tak si vsetko robim od piky pokial sa to da.
Nemam: ryzovar (ryzu varim normalne a viem ju uvarit, ale kto nevie tak ho urcite potrebuje), susicku (mam prilis suchy dom-eko ktory potrebujem obcas "zvlhcit" pradlom, ale vesiam na 90percent von - mam krytu terasu a tiez pristresok a tam mi muz natahal snury), tiez nemam pekarnicku lebo chlieb jeme obcasne tak sa nezapodievam jeho pecenim (ak potrebujem si upeciem v jenskom skle a cesto miesim robotom).
Ale vies co u nas zapadlo prachom? Parak - kupila som ho v osiali ako budem varit detom. Ten trojposchodovy...samozrejme ma to preslo asi po mesiaci a tak som ho darovala kamoske (ta je veganka). Takze za mna toto je max zbytocna kupa. Ostatne podla osobnych preferencii

martul
11. jún 2025

SodaStream, friteza, pekáreň na chlieb

vroni
11. jún 2025

Odšťavovač, pekáreň na chlieb, klasicku friteza, malý kontaktný gril. Teplovzdusku používame velmi intenzívne, Soda Stream tiež.

catherinah
11. jún 2025

Pekarnicka u nás top vec, super miesi cesto, ja zas nemám robot, keby mm robot, nepoužívam pekarnicku. Co som nevyuzivala, predala som. Napríklad parny hrniec, vaukovacku, mlynček na mäso... 😀
Každý využíva iné.

mk1111111111
11. jún 2025

Ja nemam zo spomenutych asi len tu teplovzdusnu fritezu. Mame normalnu- pouzivame 2xrocne, ked robime v ramci sviatkov pre navstevu rezne 🙈 My mame dom, nam sa vsetko da umiestnit, aj ked to pouzijeme len parkrat do roka, hlavne, ze to ulahci pracu.

3petka
11. jún 2025

Teplovzdušná fritéza, tyčový vysávač (môžu byť ok ale za mňa nepraktické), mikrovlnku.

viestta
11. jún 2025

Mam vela "strojov na varenie", vyuzivam ich casto, niektore skoro denne, niektore raz za cas, ale vyuzijem ich. Za mna je zbytocny vysokootackovy odstavnovac. Ja by som ho nekupila, bol to darcek. Ale snekovy odstavnovac co mame k robotu v zavaracej sezone maka celkom casto.

tahomi
11. jún 2025

Ja naopak na sodastream a teplovzdusnu fritezu nedam nedopustit.
Ja nepouzivam mikrovlnku, resp ju ani nemam, takisto po skusenostiach nemam odstavovac a velky kuchynsky robot.

belllinka
11. jún 2025

Odšťavovač, pekárenička. A dlho u nás zapadal prachol ten Nutribullet, mixér, ale teraz na ňom skoro každé ráno dcére mixujem Cottage s jahodami a banánom a je to super 🙂
Nemám a určite by som nevyužila: ryžovar, mikrovlnku

glade22
11. jún 2025

No, ako čítam komentáre, moc si si nepomohla, lebo každý používa niečo iné.
Ja by som si už nekúpila pekáreň na chlieb.
A čo v kuchyni zase používam často je malý sekacik, takú sadu s ponorným mixérom. Ten sekacik používam na mletie orechov aj zemiakov do halušiek a placiek, dá sa použiť aj na robenie smootie . Veľký kuchynský robot mám len na zavaraciu sezónu.

o__o
11. jún 2025

Roboticky vysavac, mna nebavi cakat kym to ten krpec vsetko prebehne, radsej povysavam klasickym

ha_ha
11. jún 2025

@o__o Ale vieš, že nemusíš nad ním stáť a čakať, kým povysáva, však? Môžeš ho napríklad pustiť a ísť von, alebo robiť čokoľvek iné. Za mňa úžasný pomocník.

biba_18
11. jún 2025

@ha_ha hlvne keď je tvrdohlavý a vbehne pod guč aj keď tam má zákazové majáky a sa tam šprajcne 😂

bosorkabb
11. jún 2025

Odšťavovač, pekarnu, teplovzdušna fritéza.

ha_ha
11. jún 2025

@biba_18 😂 Áno, zvykol ma takto vytočiť v začiatkoch nášho spolužitia, ale už viem, ako naňho. 😅

o__o
11. jún 2025

@ha_ha to fakt? Nemusim nad nim stat a pozerat na neho? To mi nikto nepovedal 👍

ha_ha
11. jún 2025

@o__o Napísala si, že ťa nebaví čakať. 😉

sense
11. jún 2025

Odšťavovač a air fryer ak máš teplovzdušnu ruru

lenkakravcova
11. jún 2025

U mňa nenašiel využitie domáci robot (čo sa v ňom dá miesiť cesto, mixovať, rezať atď). Za mňa je to obluda veľká, ktorú sa mi nechce dávať na linku a potom odkladať, a už vôbec sa mi ho nechce čistiť. Radšej používam klasický maličký ručný šľahací mixér, cesto vymiesim rukou raz dva a na struhanie pár veci strúhadlo 🙂

lusilla
11. jún 2025

Odšťavovač a pukancovač. Pukancovač bola skorej zábavka dostal manžel na deň otcov takže to neberiem tragicky. Ale odšťavovač som myslela že využejeme a teda je hodený v šuplíku. Naopak čo používame často je sodastream aj teplovzdušná fritéza ktoré tu boli spomenuté. Ja mám rada bublinkovú vodu, je pre mňa osviežujúcejšia čiže pijem denne, fritézu zasa používame na rýchle večere, zapekanie a tým že máme troch teenegerov tak oni si tam vedia pekne sami spravit jest ked treba neotravujú mňa s varením. Je ale pravda že to nie je u nás náhradník bežnej rúry ale doplnok kde robíme iné veci.
Nikdy sme nekúpili pekáreň na chlieb lebo vidím v okolí že pekáreň končí ako náš odšťavovač. No a pred časom sme kúpili multifunkčný robot ktorý má vela príslušenstva čo som si povedala že preboha toto v živote nevyužijem a opak je pravdou, celkom to využívam a postuplne začínam skúšať všeličo.