icon

Lamely na stene za televízorom

19martina85
28. nov 2025

Dobrý deň. Už som zúfalá 🙈. Chcem si dať lamely na stenu za televízor ale nemám žiadnu predstavu. Má niekto niečo také a mohol by dať fotku ako inšpiráciu? Hľadala som na nete ale väčšinou sú tam steny dlhé a ja mám klasický byt. Čo znamená že televízor je na stene medzi dvoma vchodmi a šírka steny je 2 metre. Preto neviem ake to tam dať a či na celú stenu alebo len do pol.... keďže aj televízor bude väčší a skrinky vedľa neho mi tam už nevojdu. Aj keď nemáte lamely ale niečo iné. Len aby som aspoň ako tak mala predstavu. Ďakujem

natalia328
28. nov 2025

@19martina85 pridaj fotku a povedz čo chceš a chat GPT ti spravi navrhy.. Pripadne na pintereste je toho vela

biba_18
28. nov 2025

normálne kamoš má telku medzi 2 oknami ... dal tam takú telku aby mu tam vošla ... za telkou má obklad...
či o čo ti ide konkrétne? 2 metre je ok šírka ... keď tak rozmýšľam aj svokra má tak medzi dverami ...

19martina85
autor
28. nov 2025
@natalia328

@19martina85 pridaj fotku a povedz čo chceš a chat GPT ti spravi navrhy.. Pripadne na pintereste je toho vela

@natalia328 áno už som to urobila ale nepáči sa mi to. Skúsim dať fotku ako mi vygeneroval Grmini

19martina85
autor
28. nov 2025
@19martina85

@natalia328 áno už som to urobila ale nepáči sa mi to. Skúsim dať fotku ako mi vygeneroval Grmini

@19martina85 toto je teraz reálna

biba_18
28. nov 2025

skrinky po bokoch tam už nedávaj ... ani tú poličku nad ...

19martina85
autor
28. nov 2025
@biba_18

normálne kamoš má telku medzi 2 oknami ... dal tam takú telku aby mu tam vošla ... za telkou má obklad...
či o čo ti ide konkrétne? 2 metre je ok šírka ... keď tak rozmýšľam aj svokra má tak medzi dverami ...

@biba_18 áno je to v pohode len neviem či dať lamely na celú tú 2 m stenu alebo iba polovicu alebo ako to tam dať.. lebo televízor bude už väčší aby to nejako vyzeralo... A akej farby. Dole som dala foto ako to teraz vyzerá a ja by som chcela zmeniť.. aj nábytok aj dať tie lamely... A pre predstavu som chcela len že ako to niekto má aby som to nezhovadila 🙈 a necítila sa ako v chate

19martina85
autor
28. nov 2025

Takto mi to vygenerovalo gemini
A televízor bude taký ako tu na fotke.

viestta
28. nov 2025

spravila by som ako mas posledny obrazok, ale bez tej police

la_dolce_vita
28. nov 2025

Nad peknou tapetou si nerozmyslala?

19martina85
autor
28. nov 2025
@la_dolce_vita

Nad peknou tapetou si nerozmyslala?

@la_dolce_vita aj áno len neviem akú.. len nejako na také vecí nemám predstavivosť 🙈.. ja musím niečo vidieť a podľa toho sa odraziť

biba_18
28. nov 2025

aha tak ...
no, syn má doma dosku a iba za telkou a aj to nie za celou ... takto nejako:

nyusika
28. nov 2025
@biba_18

aha tak ...
no, syn má doma dosku a iba za telkou a aj to nie za celou ... takto nejako:

@19martina85 zrusila by som tu hornu policku - ja osobne aj tie lamely, zmensuju priestor.
a vyrazne meniu telku, tato je na ten proestor obrovska

ak uz musia btr, tak potom tak, ako dala
@biba_18 na tom obrazku, ako to ma jej syn.

uuuplne jendoducha skrinka, minumul caciek maciek

la_dolce_vita
28. nov 2025
@19martina85

@la_dolce_vita aj áno len neviem akú.. len nejako na také vecí nemám predstavivosť 🙈.. ja musím niečo vidieť a podľa toho sa odraziť

@19martina85 kedze to nie je velka plocha, tak nejaku svetlu by som dala. V Obi maju vyber za par eur. My mame tmavu, ale pristor medzi dverami vacsi a inak vsetko biele.

babushkaem
28. nov 2025

ja mam iba do polky steny

petamich
28. nov 2025

My mame len takto (navrh od architektky, lamely ale sedia), chcela som to potiahnut dalej ale je tam priprava na klimu, ktoru budeme riesit a nechcelo sa mi s tym uz...tak mame len takto, mne sa ale paci aj ta prva fotka co si dala.

19martina85
autor
28. nov 2025
@petamich

My mame len takto (navrh od architektky, lamely ale sedia), chcela som to potiahnut dalej ale je tam priprava na klimu, ktoru budeme riesit a nechcelo sa mi s tym uz...tak mame len takto, mne sa ale paci aj ta prva fotka co si dala.

@petamich krásne to máš. Mám tieto farby v obývačke okrem steny. Nejako tak by som to chcela len inak to ukáže na dlhej stene ako krátkej. Ale aj tak by sa dalo

sona272
28. nov 2025
petamich
28. nov 2025
@19martina85

@petamich krásne to máš. Mám tieto farby v obývačke okrem steny. Nejako tak by som to chcela len inak to ukáže na dlhej stene ako krátkej. Ale aj tak by sa dalo

@19martina85 na kratkej stene by to mozno bolo privelmi kratke pravdu mas, ale zasa ak by si to dala poza celu telku, podla mna by to pekne vyzeralo 🙂 aj ako teraz davala @sona272 pekne to ukaze

19martina85
autor
28. nov 2025
@sona272

@sona272 aj toto sa mi páči 🙂

jankasmejka
29. nov 2025
@19martina85

Takto mi to vygenerovalo gemini
A televízor bude taký ako tu na fotke.

@19martina85 no podľa mňa ok, ale bez tej police nad televízorom a ten televízor vyššie.

adinek
Autor odpoveď zmazal
adinek
29. nov 2025

@19martina85 možno by som šla do takejto kombinacie

adinek
29. nov 2025
@adinek

@19martina85 možno by som šla do takejto kombinacie

adinek
29. nov 2025
19martina85