Mám si dať prelepiť červenú kuchyňu na bielu?
Ahojte, mám si dať prelepiť červenú kuchyňu na bielu ? Neviem sa rozhodnúť. Poraďte prosím 🙂 ďakujem . Foto v komentári
Mne sa viac paci cervena 🙂
A preliepať si to budeš sama? 😉 Podľa mňa ani tá červená nevyzerá úplne zle, aj keď sa to už aktuálne veľmi "nenosí". Tá biela je v tomto prípade taká celkom fádna. Ale aj tak proste záleží na tom, čo sa páči tebe 🙂 Ty tam bývaš predsa.
A preliepať si to budeš sama? 😉 Podľa mňa ani tá červená nevyzerá úplne zle, aj keď sa to už aktuálne veľmi "nenosí". Tá biela je v tomto prípade taká celkom fádna. Ale aj tak proste záleží na tom, čo sa páči tebe 🙂 Ty tam bývaš predsa.
@puplatko nie, prelepila by mi to firma čo sa tým zaoberá. Sama si netrúfam. Ja neviem, chcem bielu ale potom mi zase bude ľúto že červená bola lepšia 😄
Mne sa páči červená
Milujem cervenu, ale biela kuchyna sa mi paci ovela viac 😍
náhodou, tá červená je super. A taká iná, ako majú všetci ostatní
tá červená je pekná chvíľu, ale omrzí, takže za mňa určite bielu alebo inú neutrálnu farbu, nie takúto výraznú.
Ahoj, ja by som do toho nešla. Poznám pani, ktorá dostala od muža červené auto a polepmi si z neho dala urobiť čierne. Stálo ju to strašné peniaze a už sa to šúpe, sem-tam bublinka, no blbé rozhodnutie.
Tá červená kuchyňa je v pohode.
Červená je skvela. Biela úplne nudná, pôsobí sterilne a nudné
Ja by som to neprelepovala
Aj mne sa páči viac tá červená 😉. Bielu kuchyňu by som chcela iba vtedy,keby sa v nej nevarilo a len sa na ňu pozeralo 😁.
Mne sa viacej paci ta biela. Ale zalezi, co sa paci tebe 🙂
Aj mne sa páči viac tá červená 😉. Bielu kuchyňu by som chcela iba vtedy,keby sa v nej nevarilo a len sa na ňu pozeralo 😁.
@zuzanita1609 to asi preto, ze si nikdy bielu nemala. ja mam cely zivot bielu, vysoky lesk, varim non stop a kuchyna je stale top. pretres, ciste. neni o com
Červená je perfektná, biela nudná. Ale stále lepšia ako tie sivo-antracitove hrôzy, čo sú práve in a imitujú šarm patológie a pohrebného ústavu.
Ja hlasujem za bielu, červená je fajn v akcentoch, takého veľké plochy na mňa pôsobia rušivo. Sterilitu bielej vieš rozbiť doplnkami, ktoré môžeš obmieňať podľa aktuálneho naladenia.
@katka3212 Ako prvý plán by som si červenú linku nedala. Ale táto červená nevyzerá vôbec zle, za mňa použiteľná a nepôsobí na mňa rušivo.
Preliepať by som ju nedala, a to z toho dôvodu, že by som sa bála opotrebovania nalepenej fólie. Aby sa to proste časom nezačalo olupovať.
Biela je modernejsia, asi by som isla do toho, ak by to bolo urobene kvalitne za rozumnu cenu. Ta cervena je ale pekna tiez.
Ja som tiez tim biela. Ta cervena je pekna, ale je jej vela, za chviku budes presytena. Alebo minimalne ja by som bola. Osobne preferujem v interieri neutrale farby a vyrazne farby/vzory aplikujem v dopnkoch, pripadne gauc/kreslo, proste veci, ktore viem obmenit bez velkych investicii. Ale to som ja.
@zuzanita1609 to asi preto, ze si nikdy bielu nemala. ja mam cely zivot bielu, vysoky lesk, varim non stop a kuchyna je stale top. pretres, ciste. neni o com
@anonym_5a0f7c Ale veď ja nevravím,že nie je pekná aj tá biela. Tá červená robí pekný kontrast s bielymi stenami. A príde mi to už ako nejaké sterilné laboratórium.
Mne sa tá červená absolútne nepáči.
Ale ty sa musíš riadiť tým, čo sa páči tebe.
červená je pekná, taká výnimočná. Biela je za mňa tuctová. Mne osobne sa viac páčia farebné veci 🙂 ale rozhodnutie je na tebe 🙂
@katka3212 prelepit ano, ale mne by sa tam viac pacila bezova, bledohneda, take nieco.
@katka3212 Ja som raz prelepoval červenú kuchynskú linku bielou fóliou a tá červená po čase začala cez tú bielu fóliu presvitať. Na druhej strane - tá linka už raz bola striekaná, práve na červeno. Takže mohlo to byť aj tou farbou.
Aby sa ale nestalo, že tá biela nebude úplne kryť a bude niekde ten pôvodný lak presvitať.
Červená je perfektná, biela nudná. Ale stále lepšia ako tie sivo-antracitove hrôzy, čo sú práve in a imitujú šarm patológie a pohrebného ústavu.
@vroni presneee, tiež ma ta patológia napada, keď to vidím. Hnusne, sterilné, neutulne
Biela je krajšia
Ja by som to nechala takto a keď sa časom poškodí, hlavne ak máte malé deti, tak potom dať prelepiť. Dosť ťažko nájde takého majstra, ktorý to urobí úplne presne a môže to vyzerať ešte horšie ako teraz. Aj tomu verím, že farby pôsobia a červená, že doplňa energiu, tie sivé a biele nie.
Určite bielu prípadne inú svetlu . Toto je ozaj hrozne
Mne by sa pacila biela s drevom kombinovana. Cisto biela je az sterilna. Cervena je pekna, ale casom sa urcite zunuje.
Mame doma cervenu, zavisi kolko svetla mas v miestnosi, kolko okien... pekne su obe

@katka3212