icon

Montovaný dom - drevodom

marinecka95
30. dec 2020

Baby, viete mi poradiť? Nedávno bol v Siedmom nebi odvysielaný príbeh mamičky, ktorú oklamali - chcela postaviť montovaný dom. Prosím Vás, ako sa volá firma, ktorá jej tento sen splnila?
Ďakujem, moc mi to pomôže 😇

Strana
z2
eva64
20. sep 2022

@butterfly333 Zdravim. My sme spokojni, firma je 100%.👍👍👍

butterfly333
20. sep 2022

@eva64 ďakujem veľmi pekne rozhodujeme sa medzi Mirano a GoldHouse

didamt
20. sep 2022

@butterfly333 ano postavili sme drevodom s BF stavby. V novembri budu uz 2 roky co byvame 😍, v pripade otazok kludne sprava,zdovodnim vyber apod

eva64
17. okt 2022

@butterfly333 my sme boli spokojni, sikovne rychlo postavili, len si presne rozkazte, napr. kde aku zasuvku chcete, aku pripojku na sporak, presne kde co a ake chcete mat. Radsej viac zasuviek a hlavne v kazdej miestnosti aj vonku. Anhydritom sme si dali vyliat podlahu, uz by sme si radsej dali beton, lebo nam prasklo kolienko na vode a ten anhydrit velmi nasakuje vodu.

eva64
17. okt 2022

@didamt
@butterfly333 stavaju rychlo, nestihli sme si poriadne ani rozkazat, ako to presne chceme😆 tak dobre vopred premysliet a domcek vam postavia podla poziadaviek👍

butterfly333
17. okt 2022

@eva64 ďakujem za info no chceli by sme goldhouse no čo majú cenu domu v katalógu 85m2 cena 88tisic tak už ra cena je iná v piatok nám volali že už je cena 119tisic teda 1400€ za m2 .No a pisu mi aj z Mirano tam cena taka istá no plus ešte k tej cene si musine prirátať cenu za zakladovu dosku čo bude cca 8tisic tak neviem. No ceny idú neskutočne hore ved riaditeľ z goldhouse nám povedal že o mesiac už bude zas cena iná za m2.

bucecka
12. jan 2024

@didamt ahoj, prosím ťa, rosia sa vám v zime okná? Riešime projekt s BF-stavby. Máš s nimi len pozitívne skúsenosti, alebo sú aj nejaké negatíva? Ešte k tým oknám, aké máš? Plastové či iné? Ďakujem

didamt
12. jan 2024

@bucecka ahoj, kludne mi napis spravu. Byvame uz vyse 3 roky. Mame drevohlinikove okna a nikdy nikdy sa ani len naznakom neorosili. Mame aj rekuperaciu. My sme s domom velmi spokojni ♥️

butterfly333
18. jan 2024

@bucecka aj nám BF práve stavia dom právd teraz davali z vnútra izoláciu a sme teda úplne spokojný ja môžem len pochváliť.

monka1109
18. aug 2025
@lindusss2016

@marinecka95 ak chces 1000%nu firmu, co stavia prirodne domy, oslov Byvame zdravo. Maju aj stranku na fb, my ideme stavat s nimi, viem na milion, ze su to poctivi chalani, ktori su zanieteni pre svoju pracu, su dokladni a robotu neodseru, videla som na vlastne oci dom, ktory postavili a poviem ti, ze mi spadla sanka, to som naozaj este nezazila 😊

@lindusss2016 Dobrý deň,ako ste prosim s ich domom spokojní? Mate od nich ten mobilny dom?

lindusss2016
18. aug 2025
@monka1109

@lindusss2016 Dobrý deň,ako ste prosim s ich domom spokojní? Mate od nich ten mobilny dom?

@monka1109 my sme s nimi nakonirc nestavali, kupili sme uz hotovy dom.

Strana
z2