Myslíte, že na Slovensku nebude plyn?
Myslite si že na Slovensku nebude plyn? Že naozaj domácnosti budú obmedzene na kúrenie 18 stupňov ? Čo sa bude ďalej diať na tomto svete ?
@mamula20 skoda slov k tebe,fakt a este ten slovnik. Ach. Ano,nech sa vrati fico a spol. Oni nas zachrania 🤦♀️
@mamula20 ty si ako ten tvoj fico,napises nieco a klames 🤣 ze zaciatocne pismena iba. Jasne. A,ze kto ,,ojebava,, 🙈
Bude, v októbri s prevádzkujú plynovod z Poľska a ten ma dostatočnú kapacitu na to aby sme mi dostatok plynu
@mamula20 Nesprávne ste si vysvetlili roky vlády smeru. Oni nás už stihli zruinovať. Teraz sa silou mocou chcú vrátiť, aby ich nepozatvarali. Ujo Kamenický klame 😀
@mamula20 ozbtojoval, teda neozbrojoval nás Fico. Diverzifikáciu dodávok plynu a ropy budoval, teda nebudoval Fico. Zdravotníctvo budoval, teda rozkradal Fico,. Diaľnice dostaval, teda nedostaval Fico. Daňové zaťaženie znižoval, teda neznizoval Fico. Vymožiteľnosť práva zabezpečil, teda nezabazpecil Fico. Mam pokračovat v tom ako sa (ne)staral o ľudí?
Moze sa to stat, ale len docasne, aj ked sanca je mala, kedze nasu vladu by potom obyvatelia ukamenovali a to si nemozu dovolit poburit cely narod 😊. A 18C je predsa dost, ak chcu mat ludia zdravu imunitu, nemali by mat doma viac ako 20 stupnov, inak v prekurenych domoch znizuju aj sebe aj svojim detickam imunitu 😇🍀
@mamula20 mňa by len zaujímalo co by v tejto kríze robil súdruh birmovany. Nie, netvrdím, že robili všetko dobre a správne, lenže chaos je celosvetový a ka, dy jeden štát, každá jedna vláda to nejak riešila. Ci to niekto vyriešil správne ukáže len čas. Iste je, že u nás tie zabomysie vojny boli neúnosné, rovnako iste je, že výmenou vlády na Slovensku sa celosvetové sracky nevyriešia. To ako prvé. Ako druhé, kazdy sociálny balíček, nech je jeho autorom ktokoľvek zaplatia daňoví poplatníci, čiže zas a len iba my. Je naivne si myslieť, že na žiadnu dotáciu na elektrinu, na yn, na ienky, na neviem co neoplatí bežný občan. Pretože do jednej ruky mu dajú, z druhej zoberú. Keď zastropuju cemu elektriny pre domácnosti, tak jej cenu doplatíš v cene chleba. Tak ci tak si budeš vyberať ci budeš kurit alebo sa nájdeš. Kto toto nevidí, zjavne žije v naivných predstavách o fungovaní ekonomiky ako takej
@viestta zapchal huby všelijakými socialnymi balíčkami.
Pellegriny zvolá tlačovku a vlastne je o tom čo dokurvili oni teraz hádže na iných. Stále má plnú hubu 14 dôchodkov a nikdy ich oni nevyplácali.
Keby nebolo v Japonsku tsunami, tak by nebola Fukušima a Nemci by mali stále jadro, Putin by nemal čím vydierať tak by nešiel do vojny ak mu ustúpime tak o rok môže mať nový plán a bude zas vydierať plynom
Plyn bude, len cena...
https://plus7dni.pluska.sk/domov/premieri-polsk...
@zoro9836 neobmedzia, kľudne môžeš kúriť aj na 30 st, len si to zaplatíš, tak ako aj ja v byte, keď chcem zakurim aj teraz. Okrem toho mam v byte aj krb. Takže ako bytovka to zvládnem celkom fajn, možno lepšie ako veľa domkarov, čo nie sú zatepleni, nemajú to co majú moderné "bytovky" domy.
https://www.sme.sk/minuta/22939339/na-severe-ru...
A toto je tiež sranda, Čína a India sa musia najprv plynofikovať aby ten ich plyn kupovali
@mamula20 aha, zaujímavá úvaha. A odkial tie peniaze na vracanie do ekonomiky zoberú? Z tvojich daní a dajú ich tým co dane neplatia. Fasa kaogika. Áno, chápem sociálnu úlohu štátu postarať sa aj o tých co ešte, už nie sú alebo nikdy nebudú daňovými poplatníkmi, ale jedine peniaze, ktoré ma stat na rozdávanie sú dane. A áno, daň platia zo zisku aj veľké fabriky, lenže väčšinu daní platí bežný občan, a nie je to len daň z príjmu. Ak bude peňazí z daní malo, tak sa zvýši daňové zaťaženie. Ficko sluboval 10% na základne potraviny. Aj ju znížil?
@oliva276 ja zijem v Spanielsku a naozaj som byvala v bytoch bez kurenia, hlavne na Malorke. Len jeden byt mal klasiku na plyn. Potom niekto zvykne kurit klimou, ma doma krb alebo kupuju plynove piecky na bombu. Teraz sme v Katalansku, tu maju radiatory takmer vsetky byty. Je pravda, ze Spanieli si radsej daju 4 mikiny ako zaplatit 100€ za kurenie, ktore potom radsej minu na veceru, ale ver tomu, ze ked byvas v primorskom meste a je vonku 10 stupnov, v byte mas ako v chladnicke. Vlhkost je svina, vsetko mokre a ta zima ti zalezie az do kosti. Ja vzdy vravim radsej -10 suchych ako + 10 s vlhkosotu.

@mamula20 lenže my by sme tam boli aj s Ficom