Obytný kontajner - bývanie s deťmi
Bývali by ste s dvoma deťmi v obytnom kontajnery, keby ste v podstate nemali inú možnost?
kontajner je zariadený, aj s malou záhradkou (ponuka od kamarátov), ale stále je to...kontajner, nic ine cenovo neprichádza do uvahy. Ta druha možnost je ostat s násilnikom alebo u rodičov (nie dobré vztahy, ťažké povahy).
Bolo by to asi aj na trvalo (dlhodobo), hypotéka je nereálna. Rozmýslam aj, ako na deti budu pozerat spolužiaci.
Vdaka za nazory.
ja by som to hneď brala.Mne sa niektoré návrhy velmi lúbia sú také pekné že za A ani nevieš že je to modulak a za b zatienia výzorovo aj klasické domy.Také tie modernejšie muduláky myslím.Veď návrhy máš dneska všelijaké.Mne sa právežie nepáčia už klasické domy čo sú pomaličky všetky na jedno kopyto.A keď tam máš vybavenie na celoročné bývanie tak fakt neni o čom.A tej samoty by som sa nebála aj my sme tak a zatial sa nič nestalo.Myslíš že pri dome alebo v dome keby sa ti dačo stane aj by to niekto vedel? dajme tomu že si vnutri vyvalená alebo že by to dakto medzi domami počul? dneska každý kašle na druhého.Susedia sú skôr prekážka ako pomoc.Teda česť výnimkám
Lepšie je to nazvať mobilný dom ako kontajner 🙂 a vie to byť pekné bývanie
náš známy architekt sa takýmito mobilnými obytnými domami /kontajnermi zaoberá, navrhuje ich, v Holandsku nám ukázal ozaj krásne obytné takéto domy, od mladých ľudí je dopyt po takýchto domoch, sú lacnejšie, rýchle postavené a mobilita ich veľmi zaujíma, vyzerá to že je to trend budúcnosti, tieto čo sme videli tak sú krajšie ako bungalovy a bola som prekvapená komfortnosťou, v podstate ich prispôsobujú podmienkam v danom štáte kde má zákazky
Úplne v pohode by som to brala.
@anjelicek26 ano, som si vedoma že mam velke stastie, no aj tak sa citim velmi neisto. Snad to bude v poriadku.
@anonym_autor jen takovy tip pri násilnickém partnerovi- potřebujete s dětmi nove mobilní telefony s novymi sim-kartami, na ktere nebude mit cislo, aby vas nemohl lokalizovat, pokud to nebudes chtit. Hlavne pozor na family linky- pokud k nim ma pristup- zjisti okamzite z detskych mibilu, kde jste, co delate, o vem si pisete atd.
A je dobre mit jeden telefon (nejlepe nejaky senior telefon s tlacitkama jen na sms a volani), ktery zapnes, jen kdyz budes chtit, na ktere mit cislo bude, abyste se mohli domlouvat na organizacnich vecech, pokud je otcem deti a bude se s nimi moci stykat.
Predavani deti v zasade jinde, nez pred vasim novym domovem, pokud mozno v přítomných dalsi dospele osoby (ale nevim nakolik je to nutne, protože vice o jeho násilnem chovani nepises).
Moc ti drzim pesti, odchod od nasilnika jsem zazila, jsi silna mama lvice, zvladnes to, ve chvili, kdy udelas prvni krok, vsechny ty dalsi uz budou nasledovat mnohem jednodušeji.
Odejit- a je jedno kam- je to nejlepsi, co muzes udelat- kontejner uplne vpohode- udelejte si z nej spolecny jisty domov. Dulezite je, jak to detem prodas, a ve chvili, kdy uvidi mamu, ktere se ulevilo, ve chvili, kdy se budou citit v bezpeci, bude jim jedno, kde zrovna bydli 😉
@anonym_autor Kontajnerove byvanie je teraz velky trend a uz sa to dostava aj k nam. Ani nevahaj a ber. Vzdy lepsie ako zit s nasilnikom a casom si nieco najdes blizsie k mestu.
susedia
nechali dcére doma kupili si kontajerove nádherne bývanie. Ale že krása je to veľa druhov takeho bývania. Sú aj krásne tie domy ja ho mám kupený na podnikanie ale kupuj si to aj ľudia ktorý si bývanie nemôžu dovoliť. Ak TI to kamarátka núka a si pri násilnikový myslím že by si to mala vziať.Aj ej tam kúpeľna voda wc a da sa variť tak si myslím že by si to mala zatiaľ vziať.

dnešný trend - bývanie v malom https://mojdom.zoznam.sk/ekobyvanie/stavba/ake-... Ja by som brala také bývanie.