Oplatí sa kúpa vysávača 3v1 s mopom?
Ahojte, odišiel mi tyčový vysaváč 2v1 a premýšlam, že by som kúpila 3v1 čiže s mopom. Oplatí sa? S akým ste spokojné? Alebo s akým vysavačom ste spokojne.
ma, vyuzivam iba vysavac a parny mop - obycajny mop samostatne nie.
za mna super vec
Mala som Rowenta clean steam multi ( vysavač, mop, parný čistič-parný mop ).
Bol skvelý. Ale mal " úraz".
Nový som kúpila Philips 8000 series.
Vysavač, mop.
Stojí za každý investovaný cent.
@simona_vixen Bissel znacka, ale konkretnt model si uz nepamatam.
sakra vykonny, u nas neznama znacka, v Amerike topka
@simona_vixen zamáličko.
Ak by si mala otázky, pýtaj sa.
@simona_vixen zamáličko.
Ak by si mala otázky, pýtaj sa.
@simona_vixen jaj...kablove su vykonnejsie, ale bezkablove jednoduchsie na manipulaciu, to je pravda
bezkablovy mam Dyson, ale to je len vysavac
@simona_vixen jaj...kablove su vykonnejsie, ale bezkablove jednoduchsie na manipulaciu, to je pravda
bezkablovy mam Dyson, ale to je len vysavac
@nyusika a s dysonom ste spokojna?
@maca1984 tak to je pekná výdrž nato koľko ním vysavaš… máš aj plavajúcu doma? tam nenechava škvrny?
@maca1984 tak to je pekná výdrž nato koľko ním vysavaš… máš aj plavajúcu doma? tam nenechava škvrny?
@simona_vixen mám kompozitnú podlahu, plus kúpeľna , wc dlažba.
Žiadne šmuhy.
@simona_vixen mám kompozitnú podlahu, plus kúpeľna , wc dlažba.
Žiadne šmuhy.
@maca1984 ďakujem za odpovede🙏🏼❤️
@maca1984 ďakujem za odpovede🙏🏼❤️
@simona_vixen zamáličko.
Želám dobrý výber
@simona_vixen urcite ano, ja uz len s takym beham.... ale vybrala som si cielene kablovy, byt mam maly a z jednej zasuvky mi dociahne na vsetky podlahy 🙂 za mna brutalna spokojnost, inak uz dlazku ani neumyvam
@simona_vixen urcite ano, ja uz len s takym beham.... ale vybrala som si cielene kablovy, byt mam maly a z jednej zasuvky mi dociahne na vsetky podlahy 🙂 za mna brutalna spokojnost, inak uz dlazku ani neumyvam
@kaktusik007 ďakujem za odpoveď, môžem sa opýtať aký model mate?
ja som mala bezkablovysmopotom od xiaomi, bol super, ale ten mop som potom prestala pouzivat, lebo mi vadilo vysavanie ,,dozadu" aby som si po tej mokrej podlahe nechodila. teraz som ho po 5 rokoch vymenila za dyson.
@simona_vixen Mám Beko vysáva, mopuje aj parný mop. Mala som Bissel a nikdy viac (vrátila som ho). Je na elektriku, čiže môžem vysávať koľko chcem.

Mala som Rowenta clean steam multi ( vysavač, mop, parný čistič-parný mop ).
Bol skvelý. Ale mal " úraz".
Nový som kúpila Philips 8000 series.
Vysavač, mop.
Stojí za každý investovaný cent.