Ahojte, oplatí sa kupovať doterra difuzer? Odrádza ma vysoká cena. Myslíte si že je tento difuzer v niečom lepší ako tie lacnejšie? Oplatí sa kúpiť? Alebo stačí lacný difuzer a olejčeky doterra 🤔🙂
ja som minule niekde citala ze nieje az nejako zdraviu prospesne stale vdychovat tie oleje hoci su prirodne...neukamenujte ma :D
na 90 % tam davam len vincentku, ale aj ta dost zanasa...
Je uplne jedno aky difuzer kupis. Vsetky pracujú rovnako. Ide len o to, ake ma prídavné funkcie, časovač, alebo ci svieti a meninfarby a aky ma objem.
Pri Doterre platíš iba za značku. Kúp si hocijaký difúzer, princíp difúzie je ten istý, aspoň ušetríš. Doterra je MLM.
@strejdo001 aj som si myslela, ďakujem 🙂
@strejdo001 súhlasím s vami
https://www.bonami.sk/p/aroma-difuzer-pre-deti-...
My máme tento
Hlavne treba dať pozor aby difuzoval priamo, niektoré majú vnútri vatový tampón alebo tyčinku cez ktorú to ide von. Mali sme taký a bol slabý. Doterra ma výborný Brevi ale nemajú ho stále v ponuke. Z tých kvalitnejších sú dobré aj Stadlerform.
@katushkaxy Presne tak, to som chcel podotknúť, že je dôležité, aby difúzoval priamo. Tie, čo nasávajú cez tampón nekupovať, pretože keď prechádza olej cez difúznu jednotku, tak zhorí a potom tá difúzovaná voda smrdí za zhoreným olejom (samotný olej sa znehodnotí).
@strejdo001 a ja som nechapala co su tie vazove tycinky na aliexprese, ja ze s tým sa to cisti. Mame 3 doterra ale brevi mramorovy mi praskol. Ak nebude tiect nevadii, inak mrknem na ali. Ďakujem za upozornenie!!!!!
@katka1981 1. fotka aký by mal byť, 2. fotka aký by nemal byť 😉
Keby tiekol, povedz chlapovi, nech dá zvnútra silikón a vybavené 🙂
Mam 1, z doterry. Netecie, praskol iba vonkajsi plast na Brevi. Takze som kludna. Ale dakujem ozaj dobry napad. A dakujem za radu ja som si myslela ze tie tycinky to je nejaky bonus 🙂
Kludne aj lacnejsi. Bewit. Dokonca aj v lidl som uz nasla.
https://mybewit.com/r/Bewit_produkty
Maju viacere. Ak v bewit Treba sa registrovat ( bezplatne je to) nech mate produkty lacnejsie.
za mna max spokojnost, naozaj vydrzi dlho a fici u nas cele dni 🙂, len precistim a ide dalej. Hlavne je stavany na esenc oleje