Oplatí sa kúpiť Doterra difúzer?

15. dec 2021

Ahojte, oplatí sa kupovať doterra difuzer? Odrádza ma vysoká cena. Myslíte si že je tento difuzer v niečom lepší ako tie lacnejšie? Oplatí sa kúpiť? Alebo stačí lacný difuzer a olejčeky doterra 🤔🙂

michaela.g
15. dec 2021

za mna max spokojnost, naozaj vydrzi dlho a fici u nas cele dni 🙂, len precistim a ide dalej. Hlavne je stavany na esenc oleje

katka5161
15. dec 2021

ja som minule niekde citala ze nieje az nejako zdraviu prospesne stale vdychovat tie oleje hoci su prirodne...neukamenujte ma :D

michaela.g
15. dec 2021

na 90 % tam davam len vincentku, ale aj ta dost zanasa...

mistymay33
15. dec 2021

Je uplne jedno aky difuzer kupis. Vsetky pracujú rovnako. Ide len o to, ake ma prídavné funkcie, časovač, alebo ci svieti a meninfarby a aky ma objem.

strejdo001
15. dec 2021

Pri Doterre platíš iba za značku. Kúp si hocijaký difúzer, princíp difúzie je ten istý, aspoň ušetríš. Doterra je MLM.

autor
15. dec 2021

@strejdo001 aj som si myslela, ďakujem 🙂

michalka4193
15. dec 2021

@strejdo001 súhlasím s vami

katushkaxy
16. dec 2021

Hlavne treba dať pozor aby difuzoval priamo, niektoré majú vnútri vatový tampón alebo tyčinku cez ktorú to ide von. Mali sme taký a bol slabý. Doterra ma výborný Brevi ale nemajú ho stále v ponuke. Z tých kvalitnejších sú dobré aj Stadlerform.

strejdo001
16. dec 2021

@katushkaxy Presne tak, to som chcel podotknúť, že je dôležité, aby difúzoval priamo. Tie, čo nasávajú cez tampón nekupovať, pretože keď prechádza olej cez difúznu jednotku, tak zhorí a potom tá difúzovaná voda smrdí za zhoreným olejom (samotný olej sa znehodnotí).

katka1981
16. dec 2021

@strejdo001 a ja som nechapala co su tie vazove tycinky na aliexprese, ja ze s tým sa to cisti. Mame 3 doterra ale brevi mramorovy mi praskol. Ak nebude tiect nevadii, inak mrknem na ali. Ďakujem za upozornenie!!!!!

strejdo001
16. dec 2021

@katka1981 1. fotka aký by mal byť, 2. fotka aký by nemal byť 😉

Keby tiekol, povedz chlapovi, nech dá zvnútra silikón a vybavené 🙂

katka1981
23. dec 2021

Mam 1, z doterry. Netecie, praskol iba vonkajsi plast na Brevi. Takze som kludna. Ale dakujem ozaj dobry napad. A dakujem za radu ja som si myslela ze tie tycinky to je nejaky bonus 🙂

misinn
17. sep 2023

Ahojte, chcela by som dat do pozornosti pre tie, ktoré zvažujú doterru ze na instagrame mam práve akciu nájdete ma ako aromalekaren

marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vejja1
28. nov 2024

Kludne aj lacnejsi. Bewit. Dokonca aj v lidl som uz nasla.

https://mybewit.com/r/Bewit_produkty

Maju viacere. Ak v bewit Treba sa registrovat ( bezplatne je to) nech mate produkty lacnejsie.