icon

Používate pri praní namiesto aviváže olej?

slamienka
17. okt 2022

Chcela by som nahradiť aviváž olejom, máte s ním skúsenosti? Vraj prádlo krajšie vonia a nežmolkuje sa tak, ako pri aviváži. 😉

Strana
z2
olsiv
21. okt 2022

@slamienka najčastejšie používam diamant ylang tá sa mi páči... určite odporúčam The queen , skús si prípadne objednat vzorky, ale tieto 2 sú super

ajko2011
21. okt 2022

@slamienka používam Puellu

luciar260
4. máj 2023

Ahojte zienky, vidim ze uz starsia diskusia no mozno niektora odpoviete, nestalo sa vam pri oleji do prania ze ste mali flaky na pradle? Mne sa to stalo , a teda niektore veci mozem vyhodit, no stalo sa mi to iba vtedy ked som pouzila program s parou ( pouzivam ho na veci ktore sa krcia a chcem aby boli jemnejsie) pri beznych programoch bez problemov , ziadne flaky iba krasna vona, nemate niekto podobnu skusenost?

dominyca9
4. máj 2023

@luciar260 Ahoj. Používam oleje bežne aj na programy s parou a ešte sa mi to nestalo. Aký olej používaš?

sszuzu8
4. máj 2023

Áno používam horomiu. Ale hrozne elektrizuju vlasy 😂

aduskatt
4. máj 2023

Používala som, ale prestala som...pračke to nerobilo dobre

evaachesa
4. máj 2023

To je tá úžasná aviváž čo môže ohroziť vývoj plodu alebo spôsobiť neplodnosť? 😵‍💫

luciar260
8. máj 2023

@dominyca9 od plackovej

dominyca9
8. máj 2023

@luciar260 Ja už cca rok používam z VonavyDomov alebo Herbow z DM. Zatiaľ sa mi fľaky na oblečení nespravili ani pri použití programu s parou.

Strana
z2