Skúsenosti s indukčnou varnou doskou s odsávaním Bosch a Siemens
Žienky,máte niektorá indukčnú varnú dosku s odsávaním Bosch, Siemens, Alice? Alebo aj iné a ste s ňou spoko?
@petamich ja som na neho pozerala - je tichší ako môj na najnižšej rýchlosti - ale je na najnižšom stupni aj slabší - čo nie je na závadu, niekedy stačí menšia rýchlosť, ja tú možnosť nemám. pri vyšších rýchlostiach je hlučnosť priemerná - teda by som povedala že čo sa týka výkon/hluk je to ok.
indukciu posúdiť neviem 😏
@ellaanna a co sa mu nepacilo? 🙂 by ma zaujimalo, lebo teda ja nemam s cim porovnat len s klasickou indukciou a digestorom klasickym, co sme mali pred tym (netusim co za znacku dosky) a teda za mna ziadny zasadny rozdiel 🙂 vo vykone urcite nie, v hluku, tento digestor je rozhodne menej hlucny ako ten "obycajny" pred tym, krajsie to vyzera urcite (myslim vs. klasicky digestor) ale teda ako tak citam komentare v tejto diskusii dievcata, my sme to zas takto uplne neriesili 😂
@petamich kritizoval hluk pri booste, asi hlučnosť. 🤣 Potom výkon, že je menej výkonný a že inštalácia na vývod von je pri ňom zlá. 🫣
Akože ja to riešim len preto,že to nie je lacná záležitosť a keď do toho dám peniaze a nerobilo to,čo má, tam manžel by ma nepochvalil. 😭🤣😅
@petamich ja som na neho pozerala - je tichší ako môj na najnižšej rýchlosti - ale je na najnižšom stupni aj slabší - čo nie je na závadu, niekedy stačí menšia rýchlosť, ja tú možnosť nemám. pri vyšších rýchlostiach je hlučnosť priemerná - teda by som povedala že čo sa týka výkon/hluk je to ok.
indukciu posúdiť neviem 😏
@biba_18 idem si urobiť aj ja ten zoznam, no snáď vyberieme dobre,lebo ten nad ostrovom sa nám do priestoru nehodí. 😭
tak asi nedá 😏

@petamich Ste zlatá. 🤣 Môžete, akože pýtala som sa chatgpt na ten váš a bol akýsi skeptický voči nemu. 🫣😭 Normálne som zúfalá. Lebo potrebujeme čo najskôr vybrať,až urobíme potrubie von..🤣
@ellaanna a co sa mu nepacilo? 🙂 by ma zaujimalo, lebo teda ja nemam s cim porovnat len s klasickou indukciou a digestorom klasickym, co sme mali pred tym (netusim co za znacku dosky) a teda za mna ziadny zasadny rozdiel 🙂 vo vykone urcite nie, v hluku, tento digestor je rozhodne menej hlucny ako ten "obycajny" pred tym, krajsie to vyzera urcite (myslim vs. klasicky digestor) ale teda ako tak citam komentare v tejto diskusii dievcata, my sme to zas takto uplne neriesili 😂