Solárna svetelná reťaz
Ahojte. Plánujem kúpiť von na stromčeky svetelnú retaz solárnu nech nikde nemusí byť elektrina. Mate niekto? Odporucite aj konkrétnu? Niekde som čítala, že svieti hodinu..ja neviem nemám skúsenosť.. vydrží to svietiť aspoň 5-6 hodín? Dakujem
Mala som takú 30 metrovú z tesca v záhrade na takom drevenom plote, v lete svietila kľudne celú noc a v zime sa sem tam stalo že svietila len pol hodiny lebo ju nenabilo a aj baterka ma v zime menšiu kapacitu.
Mala som takú 30 metrovú z tesca v záhrade na takom drevenom plote, v lete svietila kľudne celú noc a v zime sa sem tam stalo že svietila len pol hodiny lebo ju nenabilo a aj baterka ma v zime menšiu kapacitu.
@maddie1711 dakujem. Takže led to chcem teraz na stromy ako vianocnu výzdobu, tak sa to asi neoplatí..
@maddie1711 dakujem. Takže led to chcem teraz na stromy ako vianocnu výzdobu, tak sa to asi neoplatí..
@anonym_autor no chvíľku to vydrží ale nečakaj že to pôjde celú noc, hlavne v takom sychravom počasí to nedobije skoro vôbec.
@anonym_autor led je blbost mne to absolutne nesvieti

Ked nabijes ,,baterky",tak urcite.