Vonné oleje do práčky
Prosím vás vonné oleje do práčky ktoré fakt dlho vonaju? 🙂 ake odporúčate ďakujem
Ahoj, ja už dlhšie používam Puellu, vonia mi hlavne biela, zelená a modrá, tú zelenú cítim na oblečení zo skrine aj po troch mesiacoch, vonia dosť intenzívne a sviežo. Teraz som začala testovať oleje II Bucato di Adele, zatiaľ mi zo 7 vyskúšaných vzoriek voňajú len 2, zvyšné vône mi nejako nesadli, ale sú dosť silné a cítiť ich na celý byt po praní... Tie vône sú pre mňa osobne dosť ťažké a také akoby ,,starodávne,, 😁 Ale to je vec vkusu, mojim deťom sa celkom páčia...Tie oleje Herbow, ktoré majú v DM a Tete (modrý, zelený žltý) ma tiež neoslovili...Vzorky z Voňavý domov mám doma, chystám sa vyskúšať, tak som zvedavá...
@ivanka12311 prosim tá ktorý olej je vhodný aj na detské oblecko? Začala som používať olej diamante ale len pre naše obelcenie a som fakt spokojná že dlho vonia prádlo tak chcem aj niečo pre deti len neviem či je to vôbec vhodne na detské obelcenie. Ďakujem 😊
Ten Baby Pure od plačkovej môže byt?
@heda2 tento baby pure je fakt krásny a príjemný majú ku akurát skladom😍 alebo Dolce žlty s mackom toto sú u mňa také dve topky... tá čierna Queen čo mám na fotke je taká ťažšia pudrova vôňa vôbec by som to neopisaka sviežou ako uvádzajú máličko jej treba dávať
Baby nemáte niečo na predaj z voňavýdomov? Plné aj otvorené balenia,vzorky?
Inak, všimli ste si, že tie Plačkovej vône sú o 6€ drahšie ako ostatné? Nekúpila by som ich, ani keby boli zo zlata, Plačkovú teda podporovať nebudem.
@andrea_82 ja ju tiež nemusím ale ten pure baby je nenormálne krásna vôňa a je mi jedno že ju propaguje Plačková, keď mi to vôňou sadlo kúpim
Používala som Herbow z DM, no prešla som na Kifra. Za mňa jednotka v olejoch do prania. Najmä žltý Angel a modrý Oceán.
@ivanka12311 zdravim na koľko praní vydrží fľaštička
@cajus 100prani

@andrea_82 ja to cítim, aj keď k nám od nich niekto príde, deti sa hrať a tak, proste úplná parfuméria 🙂 vždy potom musím vyvetrať, že ma z toho až hlava bolí. 🙂 fakt radšej miernejšie dávkovať.