icon

Vonné oleje do práčky

lenicka777
6. feb 2022

Prosím vás vonné oleje do práčky ktoré fakt dlho vonaju? 🙂 ake odporúčate ďakujem

belllinka
7. feb 2022

@andrea_82 ja to cítim, aj keď k nám od nich niekto príde, deti sa hrať a tak, proste úplná parfuméria 🙂 vždy potom musím vyvetrať, že ma z toho až hlava bolí. 🙂 fakt radšej miernejšie dávkovať.

danyelia
10. feb 2022

Ahoj, ja už dlhšie používam Puellu, vonia mi hlavne biela, zelená a modrá, tú zelenú cítim na oblečení zo skrine aj po troch mesiacoch, vonia dosť intenzívne a sviežo. Teraz som začala testovať oleje II Bucato di Adele, zatiaľ mi zo 7 vyskúšaných vzoriek voňajú len 2, zvyšné vône mi nejako nesadli, ale sú dosť silné a cítiť ich na celý byt po praní... Tie vône sú pre mňa osobne dosť ťažké a také akoby ,,starodávne,, 😁 Ale to je vec vkusu, mojim deťom sa celkom páčia...Tie oleje Herbow, ktoré majú v DM a Tete (modrý, zelený žltý) ma tiež neoslovili...Vzorky z Voňavý domov mám doma, chystám sa vyskúšať, tak som zvedavá...

modrykocik
Autor odpoveď zmazal
mimka795
Autor odpoveď zmazal
modrykocik
Autor odpoveď zmazal
modrykocik
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
31. máj 2022

Baby tieto oleje do prania Plačková edícia vyskúšajte nenormálne sú a za chvíľu boli vypredané zo skladu😻

heda2
11. jún 2022

@ivanka12311 prosim tá ktorý olej je vhodný aj na detské oblecko? Začala som používať olej diamante ale len pre naše obelcenie a som fakt spokojná že dlho vonia prádlo tak chcem aj niečo pre deti len neviem či je to vôbec vhodne na detské obelcenie. Ďakujem 😊
Ten Baby Pure od plačkovej môže byt?

ivanka12311
12. jún 2022

@heda2 tento baby pure je fakt krásny a príjemný majú ku akurát skladom😍 alebo Dolce žlty s mackom toto sú u mňa také dve topky... tá čierna Queen čo mám na fotke je taká ťažšia pudrova vôňa vôbec by som to neopisaka sviežou ako uvádzajú máličko jej treba dávať

modrykocik
23. jún 2022

Baby nemáte niečo na predaj z voňavýdomov? Plné aj otvorené balenia,vzorky?

andrea_82
23. jún 2022

Inak, všimli ste si, že tie Plačkovej vône sú o 6€ drahšie ako ostatné? Nekúpila by som ich, ani keby boli zo zlata, Plačkovú teda podporovať nebudem.

ivanka12311
23. jún 2022

@andrea_82 ja ju tiež nemusím ale ten pure baby je nenormálne krásna vôňa a je mi jedno že ju propaguje Plačková, keď mi to vôňou sadlo kúpim

rikina101
Odpoveď bola odstránená
solida1
30. júl 2022

Používala som Herbow z DM, no prešla som na Kifra. Za mňa jednotka v olejoch do prania. Najmä žltý Angel a modrý Oceán.

mimka795
30. júl 2022

@rikina101 mrzi ma to uz nie

zuzkazx
Odpoveď bola odstránená
mimka795
17. okt 2022

@zuzkazx mrzi ma to uz nie

lusina17
9. nov 2022

@solida1 koľko dávate ml do prania

solida1