icon

Výber mikrovlnky pre mamu

24. nov 2025

Ahojte. Chcem dať mame pod stromček mikrovlnku, no neviem akú značku a ktoré sú dobré. Viem, že nechce digitálnu, ani s tlačítkami. A tiež by som preferovala, keby sa otvárala rúčkou, nie tlačítkom, keďže to sa môže po čase hocikedy zaseknúť. Teraz má SilverCrest z Lidlu a nie je s ňou veľmi spokojná. Zháňam nejakú do 75€. Vedeli by ste mi poradiť?

anonym_298d80
24. nov 2025

@anonym_autor takto, mame asi 4 mikrovlnky v roznych nehnutelnostiach (najdrahsia bola vstavana za 100 eur) a este sa nikdy ziadna nepokazila (pardon, v tej 100 eurovej sa vypalila ziarovka vnutri, tak nesvieti vnutri svetlo... po 12 rokoch... ). Niektore maju aj 20 rokov a stali v prepocte tak 30 eur ak vobec... takze za mna hocaka znacka a teda skoro by som povedal, ze "ziadne tlacitko sa nemoze pokazit" (chapem, ze moze, ale naozaj naozaj som este nepocul, ze by sa take stalo)...
V com konkretne nie su spokojny s tou SilverCrest? Nieco konkretne nefunguje (poriadne / podla predstav)?

anonym_cd509e
24. nov 2025

Treba kúpiť 800W, 700W odidu po 2 rokoch, prestane jednoducho zohrievať, veľmi som čuduvala že také ešte predavajú..

klotildabazarik
24. nov 2025

@anonym_autor tsk jej kup radsej aiirfryer

anonym_cd509e
24. nov 2025

Kúpili sme túto Gorenje v Nay, je tichá, zohreje hneď.

veselo_neveselo
24. nov 2025

My mame takuto nejaku podobnu, samsung, len s jednym koleckom. Otvara sa na rucku bez tlacitka.
Vybrala som taku lebo bola cela cierna, a mala gril funkciu; mikrovlnky su celkom jednoduche.
Brala by som ale lepsiu znacku, nie z lidla. Mne sa nepaci nakupovat elektroniku v potravinach 🙂

https://www.planeo.sk/samsung-ms23k3513aw-eo

biba_18
24. nov 2025

hlavne nech je dostatočne veľká

vkatush
25. nov 2025

Máme 3 rôzne Samsungy mikrovlnky, všetky boli pod 100 eur a sme spokojní.
Akurát som objednávala jednu aj svokrovcom na Vianoce, lebo ich takmer 20 ročná vypovedá službu 😅