Využitie návrhu interiéru cez Ikeu
27. sep 2025
Ahojte, využili ste niekto možnosť návrhu zariadenia bytu cez IKEU? Ak áno boli ste spokojní? V popise na ích stránke to vyzerá celkom fajn.
Prikladám link:
https://www.ikea.com/sk/sk/customer-service/ser...
Chcel by som si zariadiť byt, ale nebaví ma kombinovať, hľadať nábytok a porovnávať. Som veľmi nerozhodný 😀. A zase služby interiérových dizajnérov mi prídu pridrahé a bolo by mi ľúto toľkých peňazí.

Nie v ikei ale v inej sieti má zlákala cenovo dostupná možnosť návrhu interiéru, prišla som teda že nech mi ju spravia išlo o kúpeľňu a tam má zarazilo ale potrebujeme presne vedieť ktoré skrinky, ktorá sanita a ktoré obkladačky a dlažby kam... Takže ak by som si to skôr celé neskreslila s vizualizáciu sama a neskúšala xy kombinácii nemám cancu toto vedieť, oni za ti cenu kreslí len jeden návrh ktorý ale nevymuslia do puntiku im ho musí nadiktovať klient. Odporúčam sa na to ísť pytat aj do ikey lebo tam som chcela dať robiť návrh kuchyne a v podstate to bolo niečo podobné, pokiaľ nevieš čo presne ako a kam tak to si najprv zistí a my si spravíme "omaľovánku" neskor. V podstate tie lacné ceny sú len pre prípad že si vymaluju čo im človek nadiktujeva hneď to záväzné objedna