icon

Život na štvtom poschodí bez výťahu

16. apr 2023

Ahojte, viete mi prosím povedať aké to je? Dá sa to zniesť? Zili by sme takto len dočasne, pár mesiacov. Kým sa lepšie nenájde .. deti nemáme, sme mladí pár obaja mame 24-25 rokov.
Nájomná zmluva nám skončila a byt kam sme mali ísť pani predala a nám prepadol nájom. Aktuálne žiaľ nevieme čo iné ..
a mám z toho poschodia bez výťahu strach

Strana
z2
saxana000
16. apr 2023

Docasne ano.ale mam tetu so strykom ca maju takyto byt obaja operovane kolena aj klby a uz je to tazsie pre nich..

diewcatqoo
16. apr 2023

Byvame na tretom poschodi bez vytahu. Nosim aj tazke nakupy, nosila som aj dieta, nosil sa aj kocik, vajicko, odrazadlo... ked potrebujeme vyniest nieco tazsie, poprosime o pomoc aj suseda, ked objedname nabytok, vzdy si priplatime aj dovoz az na poschodie. Bez problemov. V praci beham pesi na siedme (mame vytah, ale uz sa parkrat zasekol, tak radsej idem pesi) 2x tyzdenne a ked som byvala na intraku, chodila som pesi na 11. poschodie. Pokial ste mladi, tak uplne bez problemov.

guliver19
16. apr 2023

To fakt zalozis temu s tymto akoze problemom vo svojom veku?? Kam to speje prebohaaaaaa!!!!!!

226lenka
16. apr 2023

Som myslela že toto sa pýta mladá rodina s dvoma deťmi ktorí si zohnali byť na 4. poschodí a nie dvaja mladí bezdetní, v tých najlepších rokoch.
No ale k veci. Bývam v 4 poschodovej bytovke. Susedia všetko dôchodcovia alebo vo veku 50+ bývajú na 3. a 4. poschodí. Moja mama vyrastala na 4. Poschodí tiež bez vytahu. V Tom byte som bývala aj ja do mojich 5 rokov.

nikpa
16. apr 2023

To si robíš srandu?? 🙈 Pokiaľ nie ste invalidní dôchodci tak nechápem kde je problém vybehnúť každý deň na 4.poschodie. To už ste ľudia ozaj takí pohodlni?! Ja by som sa hanbila takúto otázku položiť a to som o hodne staršia a mám dve malé deti. Ktoré mimochodom vláčim na 4. poschodie, okrem nich hračky, autíčka, motorku, palice a niekedy aj nákup a niekoľkokrát denne hore dole. A podľa mňa nám to len prospeje, je to pohyb a ten je zdravý.
Spamataj sa prosím ťa 😆🤦

miadi
16. apr 2023

Nemal by to byt problem mam 3 podlazny dom a denne hore dole vybehnem aj 40poschodi appka mi to rata. U mami v 22r hocikedy na 8poschodie - je to dobre cvicenie. Hoci mà vytahy. Ak chcete usetrit a je to lacnejsie ako byt s vytahom tak preco nie? Ako podnajom na rok dva uplne v pohode.

svetlonos
16. apr 2023

To nemyslis vazne vazne? Byvame na 3 bez vytahu, maly chodi od 2 rokov sam po schodoch. Na zaciatku s nervami a dllho ale zvykol si. Teraz budeme mat druhe, suonem do nosica a ide sa.
Dvaja mladasi 24 rocny a takato otazka?
Bud si robis prdel akebo ste lemravy a mate 200 kg.
A podotykam, ze nesportujem uz 25 rokov, takze vdaka Bohi aspom za tie schody. Super kardio trening.
Ale klobuk dole pred vsetkymi, ktore vlacia takto hore dole kocare, fuha.
A teda stahovanie bol docela masaker. Inak uplne v pohode, ok mam aj blbe dni aby som nebola taka hrdinka 😂 No je to fakt dobre na kondicku, ma to nuteny sport, kedze kietat nevies 😜.
Pri zdravotnych problemoch je to samozrejme o inom. To je potom vsetko ine len nie sranda.

nikaeli
16. apr 2023

Dlhé roky som bývala na treťom poschodí v bytovke, kde bol výťah, ja som chodila zásadne po schodoch 🙃 výťah som začala používať až ako tehotná a potom s drobcom v kočíku. Keď som s ním šla v šatke alebo v nosiči, chodila som pešo.

Strana
z2