Ako je na tom Grécko - Santorini s cenami?
Ahojte s priateľom chceme ísť niekam k moru kedže to chcem ako dárček (dovolenku) mu dať..ale zas nemam nejaky veľky budget max do 430€ Našla som lacne ubytko v Santoríny.. Je to dobry nápad? ako je to cenovo tam ? nejak 28.8 by sme chceli ísť do nejakeho 31.8 ( nám uplne stačí toľko dní ) alebo odporúčate niekam inam? Tiež som rozmýšľala nad Čiernou horou..
@tiezjedna tak ja vychadzam z toho, ze autorka ovlada matematiku. Pise, ze ubytko aj letenky ma najdene a tak jej to asi do budgetu vychadza. Jej otazka ak som spravne pochopila je, ci je to dobry napad. Takze za mna, ak ma este extra budget na stravu a nejake zakladne vydavky okolo tak ano, je to dobry napad a nevidim ziadny zasadny problem v termine, dlzke pobytu ci low cost ubytovani.
To unytko nevyzera až tak strašne. Ano je to Stare ale vyzerá cisto. Ved 80% slovakov chodí do takéto do chorvatska, či?
My teda by sme v takom kľudne dokazali prespat a to sme naposledy boli v 5*hoteli za 400e na noc. Ale nemame Problem ani s týmto.
Ale Santorini je naozaj drahe, asi 2 týždne dozadu bola v telke reportaz o tom kolko tam je ľudí a ako draho tam je.
Skus pozriet niečo ine možno.
Btw, ja som bola raz s kamoskou ešte ako studentka v Milane, mala som veeeelmi maly rozpocet, ale uzili sme si to aj tak
@lucilaines no popravde, tak chaoticky odpovedá, že teraz už nemám vôbec jasno v tom, čo chce z tých 430 € financovať. Osobne si myslím, že pre dvoch z toho vyfinancuje buď len letenky alebo ubytovanie. Oboje určite nie.
1.-4.9. ryanair letenka z Viedne na Santorini momentálne za 96E
je to nedeľa až streda 🙂
@lusyyy36 kde ste boli za 400€?
@oliverceky ? Preco za 400e? Bola som v Milane pred X rokmi a rozpocet som mala asi 150e na 4 dni
jezkove zraky, za svojich studentskych cias som precestovala pol Europy s ovela horsim budgetom. Byvala som v ovela horsich ubytovaniach. Mne osobne tiez staci nech je tam cisto a je tam zachod.
@autorka len chodte, ale asi by som skor pozrela nieco koncom septembra, mimo hlavnej sezony.
Vidim ze ti tu pisu same mudre, co na Santorini ani neboli.
Ubytko - vasa preferencia, to neriesim, do budgetu sa ocividne zmestite.
Lokalita - je ok, kedze tam nie je vyhlad na Calderu, tak je z tych lacnejsich. Na Santorini sa najes cca ako v bratislave, pokial nie si na tej strane s vyhladom (tam stoji kuraci salat 30e, aperol 14, flaska cocacoly 8,...), ale mozes si to kupit vsetko v obchode, sadnut si niekde na kopec alebo schody a kochat sa vyhladom.
Do ceny treba zapocitat aj stvorkolku/skuter, kvoli presunom (lepsie ako bus, je to asi najkrajsi zazitok, ked tak po tom ostrove jazdis)...
@miskakyska hladna, smadna? 😀 vies o tom, ze aj na santorini si vies kupit kebab, falafel za 4e, dokonca je tam aj mekac, burger king? Uplne v poho si tam vie spravit aj lowcost dovolenku. Nebude to taky luxus, akt vacsina ludi ocakava, ked je na santorini, ale why not
A ako tu bolo uz pisane, tiez odporucam september. Pocasie rovnake, ludi ovela menej.
Bola som na viacerých ostrovoch v Grécku a na Santorini by som nešla už v sezóne a podľa mňa sú aj krajšie a lacnejšie ostrovy, ale to je len môj názor. Napríklad Kefalónia, ale neviem ako sú na tom ceny leteniek
@stanulienkat popravde nemam skusenost, ale necakala by som ze je draha... dobre vediet
@katkaseiner pred 3 tyzdnami som sa odtial vratila, tiez som si myslela, ze Cierna hora bude lacnejsia. Ale dostali sme sok.😁
@stanulienkat to asi ako ja a Slovinsko... platili sme tam za obed viac ako v ktorejkolvek restauracii v Taliansku... Ljubjana nikdy viac...
@nyphadora na santorini sa nechodi kvoli moru.
@nyphadora a cely ostrov prejdes max do polhodky, cize ani doprava na ubytko nie je problem. Tam kde chcu ist oni chodia busy nonstop

@tiezjedna 1 letenka spiatočna nie 2 to som povedala jednu za tu približnu cenu 🙂