icon

Ako je na tom Grécko - Santorini s cenami?

vikcura9
5. aug 2024

Ahojte s priateľom chceme ísť niekam k moru kedže to chcem ako dárček (dovolenku) mu dať..ale zas nemam nejaky veľky budget max do 430€ Našla som lacne ubytko v Santoríny.. Je to dobry nápad? ako je to cenovo tam ? nejak 28.8 by sme chceli ísť do nejakeho 31.8 ( nám uplne stačí toľko dní ) alebo odporúčate niekam inam? Tiež som rozmýšľala nad Čiernou horou..

Strana
z3
vikcura9
autor
5. aug 2024

@tiezjedna 1 letenka spiatočna nie 2 to som povedala jednu za tu približnu cenu 🙂

tiezjedna
5. aug 2024

@vikcura9 takže on si bude cestu platiť? Chápem to správne?

stanzi
5. aug 2024

@abbey1 OK nejdem sa dotahovat, ja som na Santorini bola a stale tvrdim, ze je to malo 🙂 Ak mas ty iny nazor, je to v poriadku.
@tiezjedna Presne to tvrdim aj ja, nerealne.

abbey1
5. aug 2024

@vikcura9 Hod si do vyhľadávača lcani požadovaný termín, vyhodí ti rôzne destinácie s lacnými letenka mi a pozri, či by sa cam niečo z toho nepáčilo. A potom nájdeš lacné a vyhovujúce ubytko. Je tam kopa zaujímavých prímorských destinácií v tom termíne

sendy1977
5. aug 2024

@vikcura9 teraz nechapem tych 430 je rozpocet pre 2 alebo iba teba ?

mimirka32
5. aug 2024

@vikcura9 tych 430 eur je na osobu? Ci dvaja dokopy?

lucilaines
5. aug 2024

@tiezjedna tak ja vychadzam z toho, ze autorka ovlada matematiku. Pise, ze ubytko aj letenky ma najdene a tak jej to asi do budgetu vychadza. Jej otazka ak som spravne pochopila je, ci je to dobry napad. Takze za mna, ak ma este extra budget na stravu a nejake zakladne vydavky okolo tak ano, je to dobry napad a nevidim ziadny zasadny problem v termine, dlzke pobytu ci low cost ubytovani.

gejb
5. aug 2024

@vikcura9 to ubytko zas nieje až taká katastrofa ...len keď plánujete šetriť a stravovať sa mimo restauracii, budete mat problém si niečo uvarit (aspon cestoviny) keďže na tej izbe zrejme nieje sporák. Ci?

lusyyy36
5. aug 2024

To unytko nevyzera až tak strašne. Ano je to Stare ale vyzerá cisto. Ved 80% slovakov chodí do takéto do chorvatska, či?
My teda by sme v takom kľudne dokazali prespat a to sme naposledy boli v 5*hoteli za 400e na noc. Ale nemame Problem ani s týmto.
Ale Santorini je naozaj drahe, asi 2 týždne dozadu bola v telke reportaz o tom kolko tam je ľudí a ako draho tam je.
Skus pozriet niečo ine možno.
Btw, ja som bola raz s kamoskou ešte ako studentka v Milane, mala som veeeelmi maly rozpocet, ale uzili sme si to aj tak

tiezjedna
5. aug 2024

@vikcura9 kde si vzala spiatočnú letenku za 85 € cca?? Najlacnejšia s 9 hodinovým prestupom je za 187...

tiezjedna
5. aug 2024

@lusyyy36 tak Miláno je oproti Santorini za hubičku, ako letenky tak ubytovanie. Grécko nie je nikdy vyložene lacné, ale Sanorini je jedna z najdrahších oblastí...

ewwe
5. aug 2024

@vikcura9 nepočúva iných ľudí, každý máme iné očakávania od dvl, napíš na fb Cestuj s Evou ona vie vykladať dvl komplet a vie poradit

tiezjedna
5. aug 2024

@lucilaines no popravde, tak chaoticky odpovedá, že teraz už nemám vôbec jasno v tom, čo chce z tých 430 € financovať. Osobne si myslím, že pre dvoch z toho vyfinancuje buď len letenky alebo ubytovanie. Oboje určite nie.

abbey1
5. aug 2024

@tiezjedna prosím ťa, k čomu by letela na Santorini s prestupom? Tam ma letenku na 28 do 50 eur, späť je tiež priamy let.
Áno, normálne nájde spiatočnú letenku na Santorini za 100 eur. Možno včera keď pozerala bola za 85.

tiezjedna
5. aug 2024

@abbey1 a ktorá spoločnosť? Na 31.8. tam žiaden priamy let nevidím. Resp. áno vidím, ale za 406 €

lusyyy36
5. aug 2024

@tiezjedna ved ja viem, som to aj napísala. Ale chcela som povedat, že môj rozpocet bol ovela ovela mensi a zvládla som to

lapalma
5. aug 2024

1.-4.9. ryanair letenka z Viedne na Santorini momentálne za 96E
je to nedeľa až streda 🙂

oliverceky
5. aug 2024

@lusyyy36 kde ste boli za 400€?

lusyyy36
5. aug 2024

@oliverceky ? Preco za 400e? Bola som v Milane pred X rokmi a rozpocet som mala asi 150e na 4 dni

smajliica
5. aug 2024

jezkove zraky, za svojich studentskych cias som precestovala pol Europy s ovela horsim budgetom. Byvala som v ovela horsich ubytovaniach. Mne osobne tiez staci nech je tam cisto a je tam zachod.
@autorka len chodte, ale asi by som skor pozrela nieco koncom septembra, mimo hlavnej sezony.

queen_mary
5. aug 2024

Vidim ze ti tu pisu same mudre, co na Santorini ani neboli.

Ubytko - vasa preferencia, to neriesim, do budgetu sa ocividne zmestite.

Lokalita - je ok, kedze tam nie je vyhlad na Calderu, tak je z tych lacnejsich. Na Santorini sa najes cca ako v bratislave, pokial nie si na tej strane s vyhladom (tam stoji kuraci salat 30e, aperol 14, flaska cocacoly 8,...), ale mozes si to kupit vsetko v obchode, sadnut si niekde na kopec alebo schody a kochat sa vyhladom.

Do ceny treba zapocitat aj stvorkolku/skuter, kvoli presunom (lepsie ako bus, je to asi najkrajsi zazitok, ked tak po tom ostrove jazdis)...

queen_mary
5. aug 2024

@miskakyska hladna, smadna? 😀 vies o tom, ze aj na santorini si vies kupit kebab, falafel za 4e, dokonca je tam aj mekac, burger king? Uplne v poho si tam vie spravit aj lowcost dovolenku. Nebude to taky luxus, akt vacsina ludi ocakava, ked je na santorini, ale why not

queen_mary
5. aug 2024

A ako tu bolo uz pisane, tiez odporucam september. Pocasie rovnake, ludi ovela menej.

blackberrymt
5. aug 2024

Bola som na viacerých ostrovoch v Grécku a na Santorini by som nešla už v sezóne a podľa mňa sú aj krajšie a lacnejšie ostrovy, ale to je len môj názor. Napríklad Kefalónia, ale neviem ako sú na tom ceny leteniek

katkaseiner
6. aug 2024

@stanulienkat popravde nemam skusenost, ale necakala by som ze je draha... dobre vediet

nyphadora
6. aug 2024

@vikcura9 prv si zisti ako daleko je hotel od letiska, ako sa dostaneš na hotel a potom ako daleko je more a ako sa k nemu dostať.

stanulienkat
6. aug 2024

@katkaseiner pred 3 tyzdnami som sa odtial vratila, tiez som si myslela, ze Cierna hora bude lacnejsia. Ale dostali sme sok.😁

katkaseiner
6. aug 2024

@stanulienkat to asi ako ja a Slovinsko... platili sme tam za obed viac ako v ktorejkolvek restauracii v Taliansku... Ljubjana nikdy viac...

queen_mary
6. aug 2024

@nyphadora na santorini sa nechodi kvoli moru.

queen_mary
6. aug 2024

@nyphadora a cely ostrov prejdes max do polhodky, cize ani doprava na ubytko nie je problem. Tam kde chcu ist oni chodia busy nonstop

Strana
z3