Ako pripraviť kočík na let lietadlom?
Dobrý večer je potrebné pri ceste lietadlom kočík nejak označovať, zabaliť ho do fólie a podobne ?
Ďakujem
Oni ti ho označia keď budeš odovzdávať kufre a zabaliť ho môžeš, ale nemusíš.
Kočik označia na letisku , my sme si ho brali až k lietadlu tam som ho zložila a dala do špečialneho obalu na kočiky ( na tom som mala štitok ) a dali ho do podpalubia
raz nam ho vyložili pred lietadlo a raz nam ho dali až na pas spolu s batožinou takže musel byť označený ten obal
@princess59 kociky su nakladane naraz a zvlast bez ohladu na to ci su odovzdane na nadrozmerke pocas check-inu alebo az pri lietadle
Bravame kocik na palubu ako prirucnu batozinu a musi byt v obale. Ked kocik odovzdavas s batozinou alebo pred nastupom do lietadla, oznacia ti ho na check ine.
@kacusik69 to je možno pravda ale odovzdaním pri lietadle trošku eliminujem to ako s ním manipulujú, predsa len dajú ho už len do lietadla, nemusia sa ho k nemu aj prepraviť....

Ak ho odovzdavas spolu s kufrom odporúčam lepšie balenie, ak ho odovzdavas pri lietadle tak to ho na
check ine iba označia nálepkou, ja vždy balím potom pri gate.led.uz ideme.do lietaš do original obalu a nechám pri lietadle.spravajú sa.k tým kočíkom citlivejšie ako keď idú s bežnou batožinou.