Ako riešiť jedlo pre dieťa na dovolenke?
Ahojte, mám 2 ročné dieťa a zvažujeme, že by sme išli niekde na dovolenku. Už sme 5 rokov nikde neboli a staršie dieťa sa veľmi pýta , že všetci spoluziaci chodia. Uvažujeme nad All inclusive/polpenziou. Avšak dcera je veľmi slabý jedak, málokedy jedáva raňajky/večeru v tom istom čase ako my. Ako to potom riešite? Viem,.že jedlo sa nesmie z reštaurácie vynášať. Rovnako je problém s obedom. Dcéra zvykne spávať od 11:30 do 14:30, takže ani All inclusive obedy nestíhame. Je prípustné si v tomto prípade odobrať malé množstvo do misky? Rovnako je problém aj s večerami, najskôr pobabre a potom zvykne mať druhú večeru. Variť na dovolenke nechcem, tak som bola pred 6 rokmi a nemám na to dobre spomienky. Ešte zvažujem,.že ja ostanem doma a muž pôjde do starším a svokrovcami. Ďakujem za rady.
Vobec nikde v žiadnej krajine ani hotely. Dokonca maly mal zapalene oci a museli sme byt dva dni na izbe, tak som tam nosila jedlo sebe aj jemu, este mi dali aj tácku. A aj ked som nemala deti, sme si na plaz bezne zobrali aj ovocie z raňajok, ze jablko, banan. Mne sa nechcelo chodit z plaze spat na snacky co boli medzi hlavnými jedlami. Poriadne si precitaj ake ma hotel all, co maju o kolkej. Lebo naozaj v niektorych hoteloch mas jedlo skoro 12 hodin dostupné na roznych miestach v inych časoch ine druhy. Ale vzdy sa da najst. Moje deti aj tak fičali na hranolkach, palacinkach, zmrzline 🤣🤣🤣.
@betulinka1 na juznom cypre minuky rok pozerali ci niekto nieco vynasa ako ovocie..na dovolenke v bulharsku boli automaty na colu fantu...v bulharsku raz si jedna mamicka chcela nacapovat do flasky a vziat na plaz na obed sa s plaze nevracali bolo to mozno 350 metrov tak im povedali ze nesmu brat von pitie
@betulinka1 na juznom cypre minuky rok pozerali ci niekto nieco vynasa ako ovocie..na dovolenke v bulharsku boli automaty na colu fantu...v bulharsku raz si jedna mamicka chcela nacapovat do flasky a vziat na plaz na obed sa s plaze nevracali bolo to mozno 350 metrov tak im povedali ze nesmu brat von pitie
@slavomira236 obsluha pozera nenapadne aj kto kolko zje. Su niektori, ktori idu obzerstvo na x-tu a este sa chcu nabalit na cely den jedlom - tak tym nedovolia brat veci von. Ale nam sa nikdy nikde nestalo, ze by nas zastavili s niecim a to som do detskej flasky odliala aj pomarancovy dzus, pre najmensie dieta sme vzdy brali nejake jablko/ broskynu/ banan a jedno pecivo. Ale iba, ak nase dieta bol todler do 3 rokov. S vacsimi som nikdy nebrala nic so sebou.
@slavomira236 nikdy som toto nezazila v žiadnom hotely a to ani v 3* a ani v 5*. Ale v recenziách sa tieto info urcite nachádzajú.
Kľudne si naber do dózy. Nikto nebude riešiť. Viacerí vieš čo robia? Naberú si jak pre 10 ľudí a potom ani nezjedia

normalne chod a budes improvizovat.minuly rok sme boli s 11mesacnym.je dobry jedak odchovany na domacej strave.na dovolenke nic nechcel.vzdy sme mu ponukli jedlo,ked sme isli jest my.cosi poprplal,zjedol,ponatieral sa.zjedol kupovany prikrm (este sme boli dokupovat v lekarni tam).pritom doma to nikdy nechcel.potom zil hlavne na melonoch,bananoch,atd.vzdy som si do detskej mini dozicky zobrala trosku napr.zemiakovej kase,ryze,uhorku,grilovanu mrkvu.aj som bola par krat v kuchyni vypytat chlieb alebo nieco pre maleho.vzdy mi ochotne cosi dali.boli sme skoro 3 tyzdne.od hladu neumrel.ked mu nebralo doobeda,tak cosi pojedol poobede a naopak.dovolenku sme si uzili