icon

Ako to je s lietaním od dvoch rokov?

lucina7
9. sep 2013

zaujiímalo by ma ako to je s letenkou, ked do dvoch rokov je dieťa zadarmo. ako to po tých dvoch. platí tú istú sumu ako dospelý?

prasiatko30
9. sep 2013

Ano

prasiatko30
9. sep 2013

Ano - v drvivej vacsine let. Spolocnosti a teda aspon na europske lety dieta plati presne tolko isto ako dospely

silviatt
9. sep 2013

@lucina7 ja lietam s malymi dost casto a vzdy platim za dceru o cca 15% menej ako za mna

lucina7
autor
9. sep 2013

@silviatt
takže má potom svoje miesto a tiež batožinu?

silviatt
9. sep 2013

@lucina7 ano ma aj miesto a aj batozinu, presne ako plne platiaca osoba.

prasiatko30
9. sep 2013

@silviatt ono to fakt zalezi od spolocnosti - ja som toto leto kupila zo 10 leteniek polovica pre deti vo veku 2-16r a ani na jednu sme nemali zlavu 😉

prasiatko30
9. sep 2013

A zabudla som dodat ze sme leteli 3 rozlicnymi spolocnostami

silviatt
10. sep 2013

@prasiatko30 niekedy to tak je, vacsinou v hlavnej sezone, ze daju zaplatit plnu osobu. Ja som bola vzdy casovo flexibilna, tak som si pockala aspon na trochu zlavu 🙂

prasiatko30
10. sep 2013

@silviatt ja pisem tiez z vlastnych skusenosti - dve deti v danom vekovom rangu - ale ako hovorim - som si dokonca aj naklikla nejaku spolocnost a vyskusala - lietam aj cez sezonu aj mimo sezony ale zatial mi este zlavu nedali 😠 😠 preto som aj pisala ze v ramci europy platia vacsinou plnu tarifu 🙄 alebo zatial som este nemala to stastie nadabit na taku spolocnost co by mi tu zlavu dala 😒 - viem ze ked letela kamoska do usa tak tam mali nejaku zlavu pre deti od 2-16r ale v ramci europy platim za sedacku

nivi
12. sep 2013

zalezi od spolocnosti, niektore maju lety zlacnene. zatial vsetky, ktorymi som letela.
pri chartrovych letoch alebo trafenou ryanair som sa so zlavou nesttretla zatial.