Ako to je s lietaním od dvoch rokov?
zaujiímalo by ma ako to je s letenkou, ked do dvoch rokov je dieťa zadarmo. ako to po tých dvoch. platí tú istú sumu ako dospelý?
Ano - v drvivej vacsine let. Spolocnosti a teda aspon na europske lety dieta plati presne tolko isto ako dospely
@silviatt ono to fakt zalezi od spolocnosti - ja som toto leto kupila zo 10 leteniek polovica pre deti vo veku 2-16r a ani na jednu sme nemali zlavu 😉
A zabudla som dodat ze sme leteli 3 rozlicnymi spolocnostami
@prasiatko30 niekedy to tak je, vacsinou v hlavnej sezone, ze daju zaplatit plnu osobu. Ja som bola vzdy casovo flexibilna, tak som si pockala aspon na trochu zlavu 🙂
@silviatt ja pisem tiez z vlastnych skusenosti - dve deti v danom vekovom rangu - ale ako hovorim - som si dokonca aj naklikla nejaku spolocnost a vyskusala - lietam aj cez sezonu aj mimo sezony ale zatial mi este zlavu nedali 😠 😠 preto som aj pisala ze v ramci europy platia vacsinou plnu tarifu 🙄 alebo zatial som este nemala to stastie nadabit na taku spolocnost co by mi tu zlavu dala 😒 - viem ze ked letela kamoska do usa tak tam mali nejaku zlavu pre deti od 2-16r ale v ramci europy platim za sedacku
zalezi od spolocnosti, niektore maju lety zlacnene. zatial vsetky, ktorymi som letela.
pri chartrovych letoch alebo trafenou ryanair som sa so zlavou nesttretla zatial.

Ano