icon

Ako vytvoriť lákavú ponuku na Booking a Airbnb?

tilly
22. mar 2024

Ahojte kočky.
Podľa čoho vás zaujme ponuka na týchto portáloch?
Cestujeme veľa, ročne robím kopec rezervácií na bookingu, vyberám podľa lokality, ceny a hodnotenia.
No a teraz potrebujem urobiť ponuku na svoj apartmán pri mori, v lokalite kde je veľká konkurencia a neviem čím zaujať. Sedím nad tým už dni (samozrejme, že nie celé 😅) a neviem sa pohnúť 🤷‍♀️.
Dik za pomoc 😉

Strana
z3
tilly
autor
26. mar 2024

@yanni musím to nejak urobiť.

yanni
26. mar 2024

@tilly urob. Potom hod sem link, kukneme a prerobit mozes vzdy.

zalka
26. mar 2024

@bosorkabb a tak v Bulharsku áno keď chcem si uvarim keď nie tak sa najem vonku. Tam mám štúdio či ako tomu nadávajú.
No na Slovensku málokedy prídu Slováci...viac česi a to sme v raji. Neponukam bazen vírivku saunu ani detské ihrisko. Základný predpoklad je, že sa zničia na turach, majú si kde uvariť ( v kuchynkach v izbách) , posedieť v altánku, ugrilovat. Slováci asi viac chaty preferujú alebo hoteli so službami.

bosorkabb
26. mar 2024

@zalka tak áno. Odkedy mám deti tak hľadám podľa veľkosti apartmánu. Ja zase nehľadám vírivku skôr to detské ihrisko pred domom. S deťmi sa ťažko ide na celodennú túru.

zalka
26. mar 2024

@bosorkabb ale určite veď tomu rozumiem....ono aj s malými deťmi sme mali hostí...a to tak striedali. Nejaké túry, návšteva zoo v meste , návšteva kúpaliska. Jasné že nebehali celé dni po horách. Napr obecné ihrisko máme 600m od domu, pri reštike tiež sú dáke šmýkačky. Ale fakt čo môžem hodnotiť tak gro skôr česi využívajú. A čo som si všimla tak ozaj raňajky večere si spravia na izbe ,obedy vonku. Tiež tak fungujeme keď niekde ideme. A pri mori detto. 😉

bosorkabb
26. mar 2024

@zalka tiež to tak máme. Chaty nevyuzivame vôbec.

borabalazova
26. mar 2024

@tilly Samozrejme, že každý je nastavený na niečo iné, ja vnímam Tvoj apartmán ako úplne neosobný utilitárny priestor na prespatie. Niekto sa rozhoduje podľa ceny, niekto podľa lokality, ja okrem takýchto základných parametrov ocením príjemný a voči zákazníkovi ústretový priestor. Ja som za styling: urobila by som na terasovom stole komplet raňajkové prestieranie, odstala by som postele a nainštalovala vankúše, pohrala by som sa pri fotografovaní so svetlom a sviečkami, lampičkami a girlandami. Skús fotiť ráno alebo podvečer, aby si nemala prepálené okná a tmavé interiéry, rovnako si skús jednotlivé zábery vyrovnať a nerobiť akési kreatívne ciki-caky. Môžeš pripojiť technický pôdorys apartmánu. Keď sme kupovali byt, vždy som bola zúfalá z toho, že byty len tak realiťák odfotil z mobilu a ani si len nedal záležať na tom, aby to vyzeralo, akoby sme mu za to nestáli. Ja osobne by som ocenila aj nejaké vybavenie ako základné potraviny (džús, minerálka, cukor, med, lokálny džem, olivový olej, atď.), rovnako ako hygienické potreby a na prvý pohľad banality ako napr. prášok/gel na pranie. Aby som prišla a nemusela sa o nič starať, určite by sa mi nechcelo behať každú chvíľu do obchodu. Tiež by som chcela vedieť blízkosť nejakej lokálnej kaviarne na raňajky a rovnako štýlovej lokálnej reštaurácie na večeru. Možno by som nainštalovala práve nejaké konkrétne miestne sladké pečivo a rannú kávu. Uvítala by som info o bazénoch, predpokladám, že to nie sú privátne bazény k apartmánu, ale len v rámci nejakého kondomínia s režimom (je areál uzatvorený?). Kľudne by som zaplatila aj viac, ale aj by som chcela viac.

tilly
autor
21. apr 2024

@borabalazova tak ja to už žiaľ teraz nemám ako inak nafotiť...
Áno, je to uzavretý areál s vrátnikom a údržbárom.
A áno, všetko je v byte, aj prášok na pranie, tablety do umývačky, soľ, korenia, plážové podložky, rakety na padel, hračky, detský riad apod

Strana
z3