icon

Aktivity pri mori pre neplavcov

17. máj 2025

Minule som čítala diskusiu kde zakladateľka plakala že nemôžu ísť k moru lebo nemajú na to peniaze.
Veľa ľudí hovorí že v lete musia ísť k moru lebo bez toho neprežijú ani dospelý ani deti.
Ja som ako dieťa s rodičmi nikde nechodila nikam ma nebrali.Na rozdiel od nich ja mojím deťom robím výlety zážitky vselikade.Moje deti majú radi prírodu históriu hrady zámky zvieratá zoo.Chodime po Slovensku aj po okolí v zahraničí.
No pri mori sme ešte nikdy neboli,nejak mi to nechýba.
Možno to bude aj tým že neviem plávať.Manzel tiež nie.Mensi syn ten má strach z vody a dcéra tá je tiež neplavec.
Keby sme chceli ísť k moru máme na to finančne,no ja to mám zafixované že more=plávať potápať sa a pod.Teda nič pre nás.Okrem toho čo je také zaujímavé pri mori,čo insie sa tam dá robiť?Keď počujem ľudí v okolí ako o tom basnia aj tu na koniku no nič ma nenapadá čo by sa tam dalo robiť okrem plávania.

Strana
z7
inaemre
19. máj 2025

Podla mna si strasne vymyslas a klames. Tvoje komentare vobec nedavaju zmysel. Jeden sa bije s druhym.
Deti nevedia plavat ale mate doma bazen...vies o tom ze najcastejsia pricina smrti deti je utopenie vo vlastnom bazene??? A ty to riskujes, ked mate doma ten bazen (o com pochybujem).
Dalej ze pri mori sa budes nudit lebo tam nieje historia. A co staroveke Grecko, Turecko, vies aku maju historiu? Nevies, lebo nikam nechodite... 🫠

guudy
19. máj 2025
@luccija

@mircalla ale ide aj o to, že tie deti vyrastú a budú chcieť ísť s kamošmi, frajerkou na kúpalisko, aquaparku, jazero, na splav, korčuľovať...

@luccija na tieto akcie ich nepusti a je vyriesene ;)

nelka93
19. máj 2025

Tiež som sa takmer utopila ako dieťa a žijem, k moru chodím rada a strach som prekonala. Keď tam nechceš chodiť, tak celá debata je zbytocna

mircalla
19. máj 2025
@inaemre

Podla mna si strasne vymyslas a klames. Tvoje komentare vobec nedavaju zmysel. Jeden sa bije s druhym.
Deti nevedia plavat ale mate doma bazen...vies o tom ze najcastejsia pricina smrti deti je utopenie vo vlastnom bazene??? A ty to riskujes, ked mate doma ten bazen (o com pochybujem).
Dalej ze pri mori sa budes nudit lebo tam nieje historia. A co staroveke Grecko, Turecko, vies aku maju historiu? Nevies, lebo nikam nechodite... 🫠

@inaemre Jasne, ze klame....prezradila som uplne tym bazenom

katkaseiner
19. máj 2025

Pozri, autom v pohode date Chorvatsko aj Taliansko. Za mna osobne v Chorvatsku je drahsie, more krajsie ale aj studenšie, menej pamiatok na pozeranie. Taliansko lacnejsie, chutnejsie, pamiatky, kostoly, mestečká ako z pohladnice na kazdom kroku, voda v mori oveľa teplejsia, ale Karibik to kvôli piesku nie je. Za mna aj tak skor to Taliansko - pred 2 rokmi sme dali Pisu, Veronu, Benátky, Florenciu, Jazero Garda plus Gardaland...fakt top dovolenka...len teda ti taliansky šoferi su na mna trochu príliš 🤦. Teraz sme v Španielsku a zas nieco úplne iné. Kvoli moru sme nedošli, mali sme na plane hlavne chodit, pozerat, ochutnávať...ceny ako u nas prípadne nižšie, jedlo fajn, teplučko, na každom kroku niečo krasne vidíš..

autor
19. máj 2025
@sisaka

@mircalla nielen bazén, ale ja som začala pochybovať keď napísala, že syn hrá futbal a hokej. To sú dva športy, ktoré si neviem predstaviť ako by robil naraz, keďže obidva vyžadujú účasť na zápasoch počas víkendov, tréningy cez týždeň …
Takže zase ďalšia fake téma, aby to to žilo… 🙄

@zltalienka a @mircalla Ja žasnem vy ste také konšpirátorky že až.Co je na tom že máme doma bazén veď pomaly každá rodina má kto býva v dome.Kupili sme pred pár rokmi lebo som si myslela že dcéra v tom bude plávať.Sice stálo len okolo 50 eur ale čo to mám vyhodiť.Tak každé leto to nafukneme a keď dôjde návšteva aspoň ony sa tam vybláznia.Aj dcéra sa tam omoci ale nevie plávať.Na plaveckom ju to nenaučili dobre,ani ju to nenadchlo.A čo čítam komentáre ani nie každý dospelý vie plávať.A @sisaka čo je na tom že syn hrá futbal a hokej,chodí na prvý stupeň ZŠ a majú futbalový aj hokejový krúžok v našej dedine raz týždenne tak hráva a neni sám,chodí tam aj so spolužiakmi.Zapisala som ho nech má pohyb a nesedí doma na mobile ako niektoré deti zvyknú.Nechodia na zápasy ani na turnusy ani drahú výbavu nemá nakúpené, všetko ide cez našu dedinu a financuje to obec.
Ako nechápem čo už niektoré vymýšľate a prekrucate asi nemáte nič iné na robote.Pytala som sa úplne iné v príspevku,na čo som už dostala odpovede a nepotrebujem to ďalej rozoberať.

autor
19. máj 2025
@inaemre

@inaemre A ďalšia konšpirátorka,čítaj kúsok vyššie čo píšem prečo máme bazén.Aj to čítaj že deti do toho nechodia tak nikde nič neriskujem.Ako stačilo by čítať s pochopením a nie vymýšľať si bachorky.

luccija
19. máj 2025

Vy ste taká bohatá dedina, že máte zimný štadión?😉alebo hra hokejbal?ty tu nepíšeš prvý x ty máš tak spoznatelny rukopis a zmýšľanie, že vždy tvoj príspevok spoznám.Ale to je jedno zi tak ako tvojej rodine vyhovuje.

marley3
19. máj 2025

To isté čo robíš doma, môžeš robiť aj pri mori. Záleží od typu dovolenky alebo destinácie ktorú si vyberieš. Ja viem plávať a aj tak väčšinu času pri mori presedím na brehu a čvachtam sa tam 😏 užívam si to nič nerobenie a na nič nemyslenie.Tiež sme sa toho po horách,lesoch,zamkoch a hradoch nachodili dosť lebo som tiež mala pocit, že pri mori neobsedím až ma raz muž ukecal na All inclusive dovolenku a odvtedy inú nechcem 😂 Syn je puberťák,netreba na neho dávať pozor a ja mám dosť časovo náročnú prácu s dovolenkou len raz ročne a tie 2 týždne kedy niekto robí všetko za mňa sú nanezaplatenie. Tak to mám ja 🤷 Nezatracuj nič čo si nevyskúšala 😉

zltalienka
19. máj 2025

Nemusis vyhodit, mozes predat bazen. Mne by sa ho nechcelo servisovat a platit energie, ked ho nevyuzivam.

mircalla
19. máj 2025

Opat klames....citujem "mame doma velky bazen"
Teraz je to uz nafukovaci za 50 eur
Nafukovaci bazen za 50 eur je velky bazen? Odkedy?
Za to kupit tak toto a sla som este s cenou o tretinu hore

https://www.obi.sk/rodinny-bazen/bazen-swimming...

miriamzba
19. máj 2025
@oblecenie99

@miriamzba ty si moja krvná skupina 😁

@oblecenie99 😍🍀

senta_sofia
19. máj 2025

Chodime na sever Talianska, pieskova plaz, plytka voda, decka radi preskakuju vlny, stavaju hrady z piesku, hrame pentangue, beach volejbal, oddychujeme. Hoci sme plavci, v mori plavame minimum, to skor v Chorvatsku, resp. tam, kde je cira voda. Je to doslova zmena vzduchu, ina klima, iny kraj, ine zazitky. Nikdy mi nenapadlo pozerat sa na to takto, ze pri mori treba plavat.

andymady
19. máj 2025

Ja som tiez nebola pri mori ako dieta,...prvy krat 17 rocna Korfu, neskor Egypt...atd. Je to proste dokonaly relax. Jasne, s detmi je to narocnejsie, ako ked su partneri sami dvaja. Ale pre mna jedine pri mori dokazem vypnut mysel a uzivat si slnko, palmy a to plavanie...nemusis byt dokonaly plavec. Staci blizko brehu...v Egypte je vysoky obsah soli v Cervenom mori...to sa len tak nechas unasat a snivas. Taka dusevna ocista. S all inclusive sa o nic nestaras. Vsetci su najedeni a spokojni. Plavky, sortky, tricka, slapky klobuky a slnecne okuliare. Samozrejme opalovak😁. A ste zbaleni. Pohododicka na druhu...to je dovolenka pri mori.😎🌴🌊

inaemre
19. máj 2025

Tak netvrd ze mate velky bazen ked mate nafukovaci za 50€ 🫣 Jasne ze tam deti neplavaju, ved tam sa neda plavat.
Kazdym komentarom sa odhaluju dalsie klamstva 😵‍💫

katty123456
19. máj 2025

A čo tak výlety?neexistuje žeby sme počas dovci nespoznávali cudziu krajinu a neboli aspoň 2_3vylety..z toho jeden vždy lodou...vždy mám dopredu nakulane čo kde a za koľko a teda sa niet kedy nudiť,zo samotného.mora máme tak 2dni vylihovacky

priscilla07
19. máj 2025

Určite si všetci najskôr zaplaťte kurz plavania, určite sa vám to zíde, a keď ráz pôjdete k moru pochopíš...

autor
19. máj 2025
@zltalienka

Nemusis vyhodit, mozes predat bazen. Mne by sa ho nechcelo servisovat a platit energie, ked ho nevyuzivam.

@mircalla a @inaemre A nafukovací bazén nemôže byť veľký?My máme 3 metre x 1,80 obdĺžnikovy a pre mňa je to veľké zabere to veľa miesta na dvore.
@zltalienka To len nafuknem naplním vodou,po znecisteni vypustím a naplním čistú vodu.Nepotrebuje to extra údržbu.

zltalienka
19. máj 2025

Bez filtracie je taka voda spinava na druhy den a treti je to "žaburina" do ktorej by nikto nevliezol. Chces povedat, ze tam menis vodu kazdy druhy den a nikto sa tam nekupe? Kam davas tolke litre a litre vody, ked pravidelne vypustas?

aurora33
19. máj 2025

Vy musite byť strašne nudná rodina

autor
19. máj 2025
@zltalienka

Bez filtracie je taka voda spinava na druhy den a treti je to "žaburina" do ktorej by nikto nevliezol. Chces povedat, ze tam menis vodu kazdy druhy den a nikto sa tam nekupe? Kam davas tolke litre a litre vody, ked pravidelne vypustas?

@zltalienka Väčšinou to nafukneme piatok a v nedeľu vypustame(ale aj to nie každý víkend podľa toho či sme doma alebo preč)a vodu dáme do sudov a z toho polievame záhradu keď je sucho.

inaemre
19. máj 2025

Bazen o velkosti 3m x 1,8m ma objem 5.400l vody. (Narychlo vypicitane priblizne). Napustit ho ti trva pol dna, aj vypustit.
Naozaj dufam ze si iba vymyslas a neplytvate takym mnozstvom vody niekolkokrat do mesiaca ako pises. Taki hlupi ludia snad nemozu ani existovat.... 😭🙏

inaemre
19. máj 2025

A nie, na polievanie zahrady neminies 20.000l vody za mesiac. Tak uz prestan konecne pisat totalne koniny...

mircalla
19. máj 2025
@anonym_autor

@mircalla a @inaemre A nafukovací bazén nemôže byť veľký?My máme 3 metre x 1,80 obdĺžnikovy a pre mňa je to veľké zabere to veľa miesta na dvore.
@zltalienka To len nafuknem naplním vodou,po znecisteni vypustím a naplním čistú vodu.Nepotrebuje to extra údržbu.

@autor Tak ano, pre rocne dieta by stacil
Aky luxus napustat a vypustat bazen v rodine, kde neznasaju vodu
@aurora33 Hej, bavim sa strasne. Boja sa vsetci vody, do lietadla nesadne, ale syn hra na dedine aj futbal aj hokej, nik nevie plavat a v primorskych krajinach nie je historia

sisaka
19. máj 2025

Jasné, hokejový krúžok raz do týždňa sponzorovany dedinou. OK 🤦‍♀️

aurora33
20. máj 2025
@mircalla

@autor Tak ano, pre rocne dieta by stacil
Aky luxus napustat a vypustat bazen v rodine, kde neznasaju vodu
@aurora33 Hej, bavim sa strasne. Boja sa vsetci vody, do lietadla nesadne, ale syn hra na dedine aj futbal aj hokej, nik nevie plavat a v primorskych krajinach nie je historia

@mircalla aj ja sa bavím. Ešte by mohla autorka niečo napisat, nech sa zasmejeme. Chúďatko dcéra nechodí nikde? V dedine nemaju žiadny krúžok pre dievčata?

sisaka
20. máj 2025
@aurora33

@mircalla aj ja sa bavím. Ešte by mohla autorka niečo napisat, nech sa zasmejeme. Chúďatko dcéra nechodí nikde? V dedine nemaju žiadny krúžok pre dievčata?

@aurora33 zatipujem si - golfový? 🤔

andreablabla
20. máj 2025

S 8 ročnou dcérou sme šnorchlovali. Síce blízko brehu,ale aj tak sa ti rozprestrie ďalší svet pod hladinou. Pre nás dve fascinujúce, vidieť rybky,kraby,chobotnice pod hladinou......

oskvarka
21. máj 2025
@guudy

@oskvarka u nas ten kurz bol v malych skupinkach. V skupinke 2-3 deti na jedneho trenera, nie 1na1. Popri hrani sa ucia zaklady plavania a postupne sa pridava technika.
Ked boli uz medzi pokrocilymi, tak na rozcvicku mali po 10 dlzok bazena z kazdeho stylu (4)…to povazujem za ‘vediet plavat’.
Rodic nenauci a ani nedonuti dieta zlepsovat sa rovnakym tempom ako na kurze. Preto ho odporucam. 🙂

@guudy nie ale môže ho naučiť nebáť sa vody hlavne ak sám rodič nesedí len vedľa bazéna ale ide tam s nim

Strana
z7