icon

Autom do Čiernej Hory

petulka1987
23. júl 2023

Ahojte,

chystáme sa do Čiernej Hory autom, stačia nám op? A ktorú trasu odporúčate? Ďakujem.

Strana
z2
andreasko
28. máj 2024

@kulumulu123 a hranice ako srbsko Maďarsko?

kulumulu123
28. máj 2024

@andreasko madarsko srbsko hranica treba meeeeegggaaaaa trpezlivost cakalai sme tam cele hodiny a to sme vyrazali so szegedu tj kusoknod hranice bolibsme tam uz o 7rano 🙈

anhelik
29. máj 2024

@andreasko 8 rokov chodite do ČH k moru? Tak to by som mala pár otázok 🙂

mimulka111
13. jún 2024

Ahojte dievcata mi odchadzame nabuduci tyzden do ČH a mame dilemu akou cestou sa vybrat ci cez chorvatsko alebo belehrad neviete mi poradit co je lepsie? Ideme do Ulcinj

fairyy
13. jún 2024

@mimulka111 ja jazdievam.do ciernej hory od malicka takmer kazdy rok a jednoznacne odporucam ist cez srbov 😊

andreasko
13. jún 2024

@anhelik pytaj sa kludne

andreasko
13. jún 2024

@fairyy prečo cez Srbov? My chodíme vždy madarsko chorvatsko cierna hora
Cez Srbov ani raz sme nešli že vraj madarsko srbské hranice jedna katastrofa

andreasko
13. jún 2024

@mimulka111 my roky cez chorvatsko ....my o dva týždne prespavame v Kotore,a potom ideme tesne za Uljcinom do albanska

fairyy
13. jún 2024

@andreasko na madarskych hraniciach som.katastrofu zazivala len pocas covidovych rokov inak viac ako 30-40 min sme tam.nestali nikdy... cez srbov je to lacnejsie, dialnice su menej preplnene, za nas aj rychlejsie... minuly rok som sla aj cez chorvatov aj cez srbov aj cez bosnu... cez srbsko nam je naj... resp ked nenesiem milion veci dole, tak letecky je naj

mimulka111
14. jún 2024

@andreasko mi sa chystame v sobotu ideme cez chorvatsko vies nam poradit nejake typy? Kolko vam cca trva cesta? My by sme chceli prespat 1 noc niekde v chorvatsku este nemame presne vybrate kde mame 2 deticky 2 a 5 rokov. Ja som v ciernej hore este nebola tak dufam ze bude dobre len sa bojim tej cesty 🙂

mimulka111
14. jún 2024

@fairyy ako dlho vam trva cesta cez srbsko? A ako je to s dialnicami? 🙂

fairyy
15. jún 2024

@mimulka111 14 hodin... dialnice su po Cacak v Srbsku, plati sa vzdy po.prejazde dialnicou, malinky kusok dialnice je potom este v Ciernej Hore

anhelik
16. jún 2024

@fairyy @andreasko
My planujeme 1x ist do ČH teraz v auguste a asi cez Srbsko, s noclahom v Srbsku. Chceme aj tam nieco pozriet. Ubytko mame potom v Petrovaci. Poznate to tam? Ale chceme pozriet aj ine miesta, ked uz budeme autom samozrejme. Ako je to s plazami a stravou v ČH? Ak su kamenne, su ostre kamene? Poplatky za slnecniky su vysoke? A strava - restiky asi ako u nas? Dakujem.

fairyy
16. jún 2024

@anhelik Petrovac nepoznam, ale CH je tak mala, ze cokolvek vas v krajine zaujme.stihate ist pozriet... plaze na juhu su cisty piesok zvysok je kamen, strk, jemny strk, beton kazda plaz ina...strava je klasika a je tam lacno resp nie drahsie ako na slovensku...a slnecniky je tiez plaz od plaze ine od 5-20 eur zalezi co je v cene a kde to je a ci.to.ma.bar alebo to je len plaz...

andreasko
16. jún 2024

@anhelik vsetko podrobné ti napísala fairry...v Petrovaci sme sa kupali krásna promenáda a tiež nočný život zažili sme tam veľké vlny keďže si už na otvorenom mori proste srdcovka je ta cierna hora

silvena
17. jún 2024

My ideme 28.6. Chceme ist v noci,lebo mame 2rocnu a cez den by jej bolo urcite dlho,prosim ktoru cestu odporucate?aby to bolo podla mosnosti najkratsie.My ideme Svaty Stefan poznate to tam???ja mam z toho celkom stres

andreasko
17. jún 2024

@silvena napíš mi správu

fairyy
17. jún 2024

@silvena kedze vidim ze ste z kosic isla by som cez Srbsko...a ano poznam, pekne miesto ste vybrali 😊 hlavne nepit vodu z vodovodu 😀 zvladnete to v pohode s dcerou som isla prvykrat sama autom, ked mala 10 mesiacov, moje odporucanie je si to rozdelit a prespat niekde cestou

janedoe
17. jún 2024

@anhelik my sme boli minuly rok v Petrovaci a detom sa pacilo. Plaz jemny strk, ale brutal preplnena pomaly z rana (mozno sme boli v blbom obdobi). Jedine coho som sa bala a napokon to bolo super, tak bola hned hlboka voda. Ale po tyzdni v Chorvatsku, kde mali deti vodu po kolena, tak sa vyjasili. Mestecko sa nam pacilo. Male a relativne kludne. Ale my sme tade len prechadzali a boli asi len 3 noci.

anhelik
18. jún 2024

@janedoe jej, dakujem za komentar! A ktorou cestou ste sli, cez Srbsko? Odporucite nieco, co isto pozriet? A tie take mensie plaze, co su tam pobliz, ste navstivili?

ivana1977
19. jún 2024

@fairyy Dobrý deň, ideme zaciatkom augusta trasu mame cez srbsko chceme prespat v Belehrade z piatka na sobotu. Je lepsie odchadzat z Belehradu skôr aby sme sa vyhli zapcham ? Aku mate skusenost?

fairyy
20. jún 2024

@ivana1977 ja sa vseobecne Belehradu, ak nejdeme za kamaratmi ci rodinou alebo pamiatkami vyhybam a prespavame v mensich mestach, pretoze zapcha do a z a v Belehrade je na dennom poriadku, ak nejdete vyslovene si pozriet mesto skuste hladat mensie mesta, co su vsetky ostatne po ceste, na prespanie

andreasko
22. jún 2024

@fairyy presne tak my to tak zvažujeme

lillwiw
3. júl 2024

@kulumulu123 ahoj 🙂 čakali ste dlho na hraniciach cestou domov ? - z Čiernej hory do Srbska ?..lebo my sme akurát tu, len kamoska ma znepokojila, že oni čakali na hraniciach raz 6 hodín 🙈

kulumulu123
4. júl 2024

@lillwiw do srbska nie asi 10 min ale boli sme tam uz okolo 7rano. Zato do madarska sme stravi na hranici 7 hod ked si colnik zmyslel ze zavrie hranicu a museli sme ist na dalsiu a tam dalsie 4hod... Urcite chod cez hlavnu hranicu po dialnici ta je otvorena non stop srbsko madarsko... Ja som sa nechala zlakat tym ze tam bola memsia rada a odsrala som si ju 2x 🤦‍♀️

makica
4. júl 2024

Ahojte, netreba sa báť menších hraničných priechodov Srbsko-Maďarsko a opačne, len si treba dať pozor na otváracie hodiny, nie všetky pracujú 24 hodín. Odporúčam aplikáciu BorderWatcher.

andreasko
4. júl 2024

@lillwiw momentálne to pozerám cez apku
Žiadne zdržanie plynulý prechod 7 37 ráno dnes

Strana
z2