Autom do Čiernej Hory
Ahojte,
chystáme sa do Čiernej Hory autom, stačia nám op? A ktorú trasu odporúčate? Ďakujem.
@andreasko madarsko srbsko hranica treba meeeeegggaaaaa trpezlivost cakalai sme tam cele hodiny a to sme vyrazali so szegedu tj kusoknod hranice bolibsme tam uz o 7rano 🙈
Ahojte dievcata mi odchadzame nabuduci tyzden do ČH a mame dilemu akou cestou sa vybrat ci cez chorvatsko alebo belehrad neviete mi poradit co je lepsie? Ideme do Ulcinj
@mimulka111 ja jazdievam.do ciernej hory od malicka takmer kazdy rok a jednoznacne odporucam ist cez srbov 😊
@mimulka111 my roky cez chorvatsko ....my o dva týždne prespavame v Kotore,a potom ideme tesne za Uljcinom do albanska
@andreasko na madarskych hraniciach som.katastrofu zazivala len pocas covidovych rokov inak viac ako 30-40 min sme tam.nestali nikdy... cez srbov je to lacnejsie, dialnice su menej preplnene, za nas aj rychlejsie... minuly rok som sla aj cez chorvatov aj cez srbov aj cez bosnu... cez srbsko nam je naj... resp ked nenesiem milion veci dole, tak letecky je naj
@andreasko mi sa chystame v sobotu ideme cez chorvatsko vies nam poradit nejake typy? Kolko vam cca trva cesta? My by sme chceli prespat 1 noc niekde v chorvatsku este nemame presne vybrate kde mame 2 deticky 2 a 5 rokov. Ja som v ciernej hore este nebola tak dufam ze bude dobre len sa bojim tej cesty 🙂
@fairyy ako dlho vam trva cesta cez srbsko? A ako je to s dialnicami? 🙂
@mimulka111 14 hodin... dialnice su po Cacak v Srbsku, plati sa vzdy po.prejazde dialnicou, malinky kusok dialnice je potom este v Ciernej Hore
@fairyy @andreasko
My planujeme 1x ist do ČH teraz v auguste a asi cez Srbsko, s noclahom v Srbsku. Chceme aj tam nieco pozriet. Ubytko mame potom v Petrovaci. Poznate to tam? Ale chceme pozriet aj ine miesta, ked uz budeme autom samozrejme. Ako je to s plazami a stravou v ČH? Ak su kamenne, su ostre kamene? Poplatky za slnecniky su vysoke? A strava - restiky asi ako u nas? Dakujem.
@anhelik Petrovac nepoznam, ale CH je tak mala, ze cokolvek vas v krajine zaujme.stihate ist pozriet... plaze na juhu su cisty piesok zvysok je kamen, strk, jemny strk, beton kazda plaz ina...strava je klasika a je tam lacno resp nie drahsie ako na slovensku...a slnecniky je tiez plaz od plaze ine od 5-20 eur zalezi co je v cene a kde to je a ci.to.ma.bar alebo to je len plaz...
My ideme 28.6. Chceme ist v noci,lebo mame 2rocnu a cez den by jej bolo urcite dlho,prosim ktoru cestu odporucate?aby to bolo podla mosnosti najkratsie.My ideme Svaty Stefan poznate to tam???ja mam z toho celkom stres
@anhelik my sme boli minuly rok v Petrovaci a detom sa pacilo. Plaz jemny strk, ale brutal preplnena pomaly z rana (mozno sme boli v blbom obdobi). Jedine coho som sa bala a napokon to bolo super, tak bola hned hlboka voda. Ale po tyzdni v Chorvatsku, kde mali deti vodu po kolena, tak sa vyjasili. Mestecko sa nam pacilo. Male a relativne kludne. Ale my sme tade len prechadzali a boli asi len 3 noci.
@ivana1977 ja sa vseobecne Belehradu, ak nejdeme za kamaratmi ci rodinou alebo pamiatkami vyhybam a prespavame v mensich mestach, pretoze zapcha do a z a v Belehrade je na dennom poriadku, ak nejdete vyslovene si pozriet mesto skuste hladat mensie mesta, co su vsetky ostatne po ceste, na prespanie
@kulumulu123 ahoj 🙂 čakali ste dlho na hraniciach cestou domov ? - z Čiernej hory do Srbska ?..lebo my sme akurát tu, len kamoska ma znepokojila, že oni čakali na hraniciach raz 6 hodín 🙈
@lillwiw do srbska nie asi 10 min ale boli sme tam uz okolo 7rano. Zato do madarska sme stravi na hranici 7 hod ked si colnik zmyslel ze zavrie hranicu a museli sme ist na dalsiu a tam dalsie 4hod... Urcite chod cez hlavnu hranicu po dialnici ta je otvorena non stop srbsko madarsko... Ja som sa nechala zlakat tym ze tam bola memsia rada a odsrala som si ju 2x 🤦♀️
Ahojte, netreba sa báť menších hraničných priechodov Srbsko-Maďarsko a opačne, len si treba dať pozor na otváracie hodiny, nie všetky pracujú 24 hodín. Odporúčam aplikáciu BorderWatcher.

@kulumulu123 a hranice ako srbsko Maďarsko?