Autom do Grécka
ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.
Prosím vás viete mi poradiť najlepšiu a najbezpečnejšiu trasu do Gr? Konkrétne na Lefkadu plus nejake užitočné info o situácii tam možno čoho by sme sa mali vyvarovať alebo tak .. cestujeme 8.jula a vela veci sa tam dovtedy može zmeniť ..
teda 9. jula 🙂
http://sluzby.bazos.sk/inzerat/51214241/Dovolen... UBYTOVANIE V GRECKU V PARALII PRE 4 ČLENNÚ RODINU ZA VÝHODNÚ CENU 250€ ,pc 441€ bez stravy od 7.7.2015-16.7.2015 Z RODINNÝCH DÔVODOV NEMÔŽME ISŤ A NEDÁ SA ZRUŠIŤ UŽ REZERVÁCIA.
Nechystá sa niekto autom do Grécka, 05.08.15? Zn. Spoločna cesta 🙂
My ideme na Thassos 15.7 🙂 boki sme autom ns Sarti a super
@lucinka1104 Prajem krásnu dovolenku a šťastnú cestu... 🙂
Ďakujem hlavne tu cestu nech deti zvládnu
Ahojte my ideme do Leptokárie autobusom z PO uvitam nejake skusennosti ake ste mali ked ste cestovali busom.
@denne73 my sme boli autom s dvomi detmi tam to bolo o drzku bolo vtedy velmi horuce cca 17 hod vtedy mala timi 2 roky ..naspat parada vecer sme vyrazili prespali celu noc cesta 14 hod no teraz je uz o babo naviac ta nevydrzi dlho spat vaute bude to narocnejsie ale tesim sa aj na cestu budeme vela stat... ja osobne bus nie len auto ked uz niet na lietadlo
@emka100 ahoj ideme cez www.vvtour.sk .prave pozeram že je aj zajazd do Nei Pori hotel Jannis , Stale ešte vyberame.
@lucinka1104 ahoj moja no môj mm sa neodvaži pusťiť do Grecka sam autom, kebyže sme ešte mali niekoho k sebe pohoda
Tak podte s nami na thassos xi
@denne73
Prave sme sa vratili z Neos Marmaras, krásne miesto, vyborne ubytko, odporučam
@lucinka1104 .Nabuduci rok sa ti prisamvacku s niekym dohodnem a pojdeme autom. My mozme az v auguste az vtedy ma mm dovolenku.
My uz nandlho nikamms ďaľšim bábom, budem vďačná ak vyda Šturovo.....
@denne73 ..fajn babu-rodinku mozete stretnut aj tam...ja vy som tiez s niekym no s mojimi deturencami tazko sa niekomu prisposobovat ...xi chojte do leptikarie inak odporucam sarti, nebola som ale chcem na pargu a thassos teraz na drahsie ostrovy niesu peniazky toto nas stal 400 e plus cesta cca 300 vratane trajektu anpoistili sme sa sami za 20 e
@bubuliatkova pekný deň prajem, chcela som sa ešte spýtať, keď ste začali chdiť s malou busom brávali ste jej aj kočík ? lebo rozmýšlam, že by som malej zobrala, namiesto jednej batožiny, máme baby joger, ďakujem 😉
@rainbow1
Dcérka nemala ešte 3 roky (je septembrová), keď sme boli prvý krát a mali sme kočík, potom už nie.
@bubuliatkova ďakujem za odpoveď 😉 , naša malá mala 4 roky 11.7., je už dosť veľká, skôr rozmýšlam kvôly večerným prechádzkam, keby bola unavená
@bubuliatkova ...a šoféri v autobuse nedrdlali na kočík ?
@rainbow1
Bola to CK Turancar a nie, nepamätám si žiadne nepríjemnosti ohľadom kočíka...ale to bolo už pred 6 rokmi, neviem, ako ej to teraz, to si musíš zistiť vo svojej CK....
Tak nasa ma 4apol a kocik.chicco mutiway urcite berieme . Boli sme minuly rok bez kocika lutovali sme . Na vecerne prechadzky po.stankoch odporucam.

@bubuliatkova Nakoniec ideme Lefkada🙂