icon

Autom do Grécka

alenpolak
24. máj 2013

ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.

cukroska
4. máj 2016

@shania338 a čo v polovici mája na Lefkade?More studené,všade mŕtvo...

shania338
6. máj 2016

@anit05 vdaka, to forum je fakt super 🙂 stale mam obavy ale ukludnili ma trochu

shania338
6. máj 2016

@cukroska priatel robi kiting a vraj v maji su na to dobre podmienky, ja si vravim ze maj moze byt pekny zakvitnuty... Tak uvidime no...ked bude zle nabuduce s nim nepojdem :D

cukroska
6. máj 2016

@shania338 jooj tak vam bude supeer.No zle vám rozhodne nebude 🙂 🙂 Tak si to užite veru hneď by sme sa všetci menili 😉 Aspoň nám napíšete nové zážitky z ciest 😉 Peknú a pokojnú dovolenku

emka100
12. máj 2016

@shania338 Ahooj.... My sme boli minulý rok v Grécku prvýkrát autom, tiež som mala obavy, ale cestu zvládli... A dobré rady na cestu do Grécka autom sú na stránke "Som turista"

emka100
12. máj 2016
cukroska
12. máj 2016

Grécko Parália 🙂

shania338
15. máj 2016

@emka100 ďakujem práve sme dorazili na lefkadu a dávame si prvý gyros 😃 cesta bola super bez problémov utečencov sme videli z diaľky ale nič dramatické sa nedialo takže všetkým cestu odporúčame aj napriek tomu čo hovoria media

horana
15. máj 2016

@shania338 Ale kupat sa este neda, ci?!

anit05
17. máj 2016

@shania338 a v akom stave sú pláže po jesennom zemetrasení ?

nana123
17. máj 2016

Ahojte, my sme chodili roky do grecka autom. Teraz su deti a boli velmi male tak sme isli letecky, ale auto ma svojje velke caro a grecko uplne. Aj ked je pravda ze nedostanete sa nna super rezorty ale da sa ist za super cenu. Chodili sme 2x do roka a vyslo nas to ako 1x letecky, samozrejjme sme si varili sami... Krasne spomienky...

shania338
20. máj 2016

@horana no je studené dosť my sa kúpené v krátkych neoprenoch ale sú aj takí čo sa kúpu normálne v plavkách a žijú 😉

shania338
20. máj 2016

@anit05 pláže sú krásne akurát čo sme zažili trochu adrenalínový zostup na egremni beach kde to zemetrasenie bolo najhoršie ale dostali sme sa a boli sme tam úplne sami a bolo to fantastické ;) len odporúčam dobre topánky a asi nie si malými deťmi ;)

emka100
22. máj 2016

@shania338 Poriadne si to užite... Krásnu dovolenku prajem... 🙂

anit05
23. máj 2016

@shania338 vďaka za info, takže k Egremni sa dá dostať? aj autom ? samozrejme že potom peši, deti máme veľké, len aby sme to v tom teple potom zvládli. Ja už som smútila, že sa na Egremni nedostaneme, takže vďaka za nádej 🙂

athosarti
23. máj 2016

@alenpolak Ahoj alenpolak!
Koncom júla idem do Grécka 10 krát autom.Ťažko napísať všetky skúsenosti čo sa týka cesty a ubytovania. Pošli t.č. na marosko56@gmail.com. Zavolám Ti. Ahoj.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
shania338
26. máj 2016

@anit05 no takže autom sa určite nedá ísť tam kde sa dalo predtým my sme išli dolu asi pol hodinu, je to celkom adrenalínový zostup ale nie je to nemožné...my sme tam boli len raz lebo sa nám to viac nechcelo opakovať...len to teplo môže byť problém to je pravda aj teraz v máji nám už bolo...boli sme neskôr aj na Gialos beach a tam je to podobné trochu menej nebezpečné myslím ale zase dosť dlhé...celá tá cesta je zničená autom sa vôbec nedá...
......ale Katsiky je úplne normálne a aj Katshima 😉

shania338
26. máj 2016

@celasapremenim no my sme boli prvý krát takže to neviem porovnať....viem len že z vasiliky sme sa na západné pobrežie dostali aj na skútri aj auto karavane 😉 Katsiky bolo úplne supert bolo zničené len to schodisko na ten druhý vycnelok..to asi tento rok nespravia...ani egremni a Gialos tam je dosť škody ale dostať sa tam dá 😃 len je to trochu túra po rozpukanej ceste a zosypoch hliny....ale je to nádherné bola som z toho nadšená... akurát sme dnes došli 😉

shania338
26. máj 2016

Inak cesta úplne super utečencov sme si len cvakli na pamiatku, teda ten ich stanový tábor iný kontakt nič len čo nám mávali malé dievčatká😉 mimo hraníc sme nic zvláštne nevideli.... odporúčame Grecko fakt sa netreba báť😉

shania338
26. máj 2016

@celasapremenim a ešte na Milos sme sa dostali normálne a autokaravanom 😉 neviem či myslíš ešte niečo iné ale na tú plaz super prístup odtiaľ sme bicyklovali do mesta 😉

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
shania338
27. máj 2016

@celasapremenim no už sme doma dva týždne prešli akoby nič... ale isto sa vrátime lebo priateľ robí kitesurfing a dobre tam fúka a mne sa tam zas páči takže super pre oboch ...megali petra to neviem ktorá pláž je prepáč...no a na to egremni sme šli po tých zosypanych schodoch ....dá sa to aj keď na niektorých miestach sú dosť zničené ale dá sa to...my sme sa tam dostali a ja rozhodne horolezec nie som ;)

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jankadamkova
2. jún 2016

Ahojte. Chceme ist prvyx do grecka autom. Sarti alebo Thassos. Pripadne viete poradit podobne destinacie? Kade je najlepsie ist?oplati sa skor v juli ci az september? August predpokladam plnka koli nemcom. Budem vdacna za kazdu radu. Ak mate kontakt aj na nejake dobre ubytkopre rodiny. Dakujem

shania338
2. jún 2016

@celasapremenim joj krásne veru velmi mi to tam chýba :( ale určite ešte pojdeme 🙂 boli sme mam pocit že všade 🙂 my sme spali v autokaravane takže za každym inde :D raz aj priamo na porto katsiky s vyhladom na ten utes...ach....aj hlavne mesto lefkada je moja srdcovka sme to tam pobehali na bicykloch nadhera to bola 🙂 a vy ako riešite ubytko ??

shania338
2. jún 2016

@jankadamkova Ahoj ja odporučam aj Thassos aj Lefkadu - to je v ionskom mori pri Korfu ccca , ale da sa tam ísť autom,lebo je to ostrov spojeny s pevninou ani treajekt netreba - pred tyždnom sme sa odtial vratili 🙂 na Thassose som bola minuly rok cely jul a august a nikdy tam nebola plnka. Na lefkadu sme šli madarsko,srbsko,macedonsko,grecko cca 20 hodin všetko bez problemov a na Thassos som sla busom s cestovkou a to sme sli cez Bulharsko namiesto macedonska 🙂 Nebojte sa toho budete spokojni 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal