icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

emyly
30. máj 2016

@snoffy pre všetke nabíjačky majú zastrčky rovnaké, jedine čo majú iné sú tie širšie napr na kanvicu či žehličku..bola som v Itl už 3 krát a ani jeden raz som nepotrebovala žiadnu z týchto vecí 🙂 ale kebyže chceš, dá sa kúpiť redukcia ktorú dáš do zástrčky a pôjde ti všetko. 😵

subica2
2. jún 2016

boli ste niekto v Riminách časť Bellariva? my ideme v júli, ako to tam vyzerá?ozaj, nemáte obavy, kto cestujete na dovolenku do Talianska?niekto tu písal , že je tam 1 .stupeň ohrozenia?čo vy na to?

ivetz
2. jún 2016

@snoffy Pred dvoma týždňami sme sa vrátili z Ríma - ešte pred odchodom som si cez Alzu objednala redukciu - stála do 8 eur.

leaa70
2. jún 2016

@subica2 aj my chceme ist do Talianska, ale ten stupen ohrozenia je asi v celej Europe 🙂

subica2
2. jún 2016

@leaa70 aj ja si myslím, že ohrozenie je všade, to by som nemohla ísť nikde...ale tá obava tu je...

snoffy
2. jún 2016

Dakujem vam vsetkym za odpovede. Aj majitelka apartmanu odpisala, najprv pisala ze tam maju obycajne s 2 dierami ale vraj menšie ako nemecke (konkretne tak pisala) no vcera pisala ospravedlnujuci mail ze vraj predsa len s 3 dierami maju, ale vraj tam pasuju aj klasicke nabijacky od telefonov, tabletov..druha rodina s kt ideme objednala redukciu lebo oni beru aj notebook, mladi to potrebuju 🙂
@subica2 mi ideme autom, na druhu stranu talianska, severo- zapad, pri Pise sme nasli mesto Viareggio a vraj je tam krasne. Migrantov sa nebojim, skor tej cesty, ze kvoli nim bude trvat este dlhsie, dufam ze nebudu kontroly a zapchy :-/

subica2
2. jún 2016

@snoffy ono nejde tak o obavu migrantov ale celkovo, taká neistota z cestovania...cesta, ubytko, pláž a hlavne či vyjde počasie...

emyly
2. jún 2016

@snoffy a kedy idete? kde ste ubytovaní? my sme tam boli min rok - v ligúrii a chceme ísť aj teraz 🙂

mamica
2. jún 2016

@snoffy hlavne opatrne a drzte sa cesty 🙂 znamym sa stalo, ze zabludili, migrantov stretli a po pravde lepilo im :/

subica2
3. jún 2016

už mám toho plnú hlavu, neviem či sa báť alebo tešiť...nemáte niekto nejaké aktuálne info?

moncurienula
3. jún 2016

@subica2 ber to tak, ze idete na dovolenku, tes sa 🙂 vobec nemusite stretnut migrantov. Nestresuj sa zbytocne 🙂

subica2
3. jún 2016

@moncurienula ĎAKUJEM, ale ten stres z cesty mám vsebe, na dovolenku sa teším, ale mám obavu z cesty, keď tam už budeme, potom to zo mňa opadne...v riminách som nebola, boli sme pre 8 rokmi v Lido di Jesolo, ale to ma moc neoslovilo, tak uvidím, ako bude v riminách...ideme na hotel s polpenziou, tak uvidíme...

margaretka
3. jún 2016

@subica2 podla mojich skusenosti Lido aj Rimini aj Bibione aj Lignano su rovnako na tom ci uz plazou, prepchatymi dekami,lehatkami .... vygoogli fotky recenzie je to vsetko velmi podobne.

A strach z cesty, s tym ti nikto nepomoze musis ho prekonat, inac si zbytocne kazis radost z dovolenky, zbytocne zahlcujes diskusiu a ak migranti budu neurobis s tym nic, nikto nevie ci dnes na ceste pri Udine budu a zajtra nie .... No ked pojdete po hlavnych cestach a stat na zaludnenych odpocivadlach ked sa to premelie na mraky autobusov odstavenych a hufy ludi...nic sa vam nestane.

leaa70
3. jún 2016

@subica2 Vazne zbytocne stresujes a kto sa boji nech nechodi do hory 🙂

snoffy
3. jún 2016

@emyly vyrazame 10jula, apartman mame vo Viareggio pri plazi od 11 do16 jula. Este sme v taliansku neboli, takze sa velmi tesim 🙂

snoffy
3. jún 2016

@mamica dakujem, budeme si dávať pozor.. Ale dúfam, že nic take nehrozi a dovolenka nam vyjde 🙂

mamica
3. jún 2016

@snoffy dovolenka je len raz za leto vacsinou tak si ju treb uzit nie kazit 🙂)) cmuk

emyly
4. jún 2016

@snoffy vaše ubytko je o 219 km dalej od našeho 😀 my ideme ale od 25.6. do 2.7., Ligúria 🙂 akurát nevieme ake tam bude počasie, neviete niekto ako tam je teraz? Ono netreba sa držať predpovede na nete, min. rok úúúplne inak hlásili a úúplne inak bolo 🙂 tiež teplota vody...snád nám počasie výjde 🙂
prajem nech vám to výjde podla vašich predstáv 😉

jankako
5. jún 2016

Cafte ženy.tak dovolenka kupena 16.7 na týždeň.vlastna doprava,strava.Lignano Sabbiadoro apartmán Tolmezzo.cena dve deti dvaja dospelí 740 eur+51 eur poistenie.skoro nič už nebolo voľné.buduci rok,ak sa nám tam bude páčiť,mienim niečo zajednat už V zime a skúsim zohnať tam na mieste priamo kontakty na prenajímateľov,neviem či je to ako v chorvatsku.inak cestovky hlásia na chorvatsko,It a Bulharsko riadny bum.

sorciera24
5. jún 2016

@jankako super, urcite sa bude pacit.....my zvykneme tak marec/april objednavat....nie je to ako v Chorvatsku...cize vacsina apartmanov ide len cez agentury...ale stale sa to oplati viac ako cez slovenske CK....aspon moja skusensot...uzite si dovcu, my ideme uz 1.7.:)

elektra1
5. jún 2016

idete niekto v júli do Rimini?

jankako
5. jún 2016

@sorciera24 ďakujem.aj agentúra ma napadla.cez booking sa tiež dá lacnejšie?budem si pýtať vizitku v agentúre.mam vyhliadnuty jeden apartmán,ktory už nebol žiaľ voľný.zrekunstruovany,dobre vyzeral.inak,tam sú tie apartmány tak na sebe,este aj Obchod pod ním nie je to hlučné?

sorciera24
5. jún 2016

@jankako to neviem, tam som enbola,a le pozerala som to na mape a ste fakt v uplnom centre mesta...takze moze to veru byt hlucne...zavisi fakt co ej v tej ulicke naokoli.....uvidite....my si vyberame skor apartmany , aby bola blizko volna plaz (nie paltena)....a tie su po krajoch....

zdstar
5. jún 2016

@sorciera24 aj my ideme 2,7, do Lignana :D

zdstar
5. jún 2016

@jankako my ideme tento rok do Marco Polo.. od 2.7. zatiaľ na týždeň, možno predĺžime..uvidíme..máme dve agentúry cez ktoré si zväčša objednávame ubytovanie (priamo v Lignane), v oboch hovoria aj po slovensky 🙂

sorciera24
5. jún 2016

@zdstar a cez ktore chodite? my mame odskusane tiez 2 agentury, cez kt. chodime, ale komunikujeme v nemcine....

zdstar
5. jún 2016

@sorciera24 http://www.eurekawelcome.it/en/ a http://www.unitasmarina.it/ objednávam po anglicky,ale keď prídeme a je sezóna tak sú tam vždy slovensky, alebo česky hovoriace delegátky /obe agentúry su partnerské pre slovenské cestovky/ 🙂

sorciera24
5. jún 2016

@zdstar dakujem, tieto poznam, ale enboli sme este cez ne....dakujem za tip do buducna🙂

zdstar
5. jún 2016

@sorciera24 ktore mas ty?