Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
boli ste niekto v Riminách časť Bellariva? my ideme v júli, ako to tam vyzerá?ozaj, nemáte obavy, kto cestujete na dovolenku do Talianska?niekto tu písal , že je tam 1 .stupeň ohrozenia?čo vy na to?
Dakujem vam vsetkym za odpovede. Aj majitelka apartmanu odpisala, najprv pisala ze tam maju obycajne s 2 dierami ale vraj menšie ako nemecke (konkretne tak pisala) no vcera pisala ospravedlnujuci mail ze vraj predsa len s 3 dierami maju, ale vraj tam pasuju aj klasicke nabijacky od telefonov, tabletov..druha rodina s kt ideme objednala redukciu lebo oni beru aj notebook, mladi to potrebuju 🙂
@subica2 mi ideme autom, na druhu stranu talianska, severo- zapad, pri Pise sme nasli mesto Viareggio a vraj je tam krasne. Migrantov sa nebojim, skor tej cesty, ze kvoli nim bude trvat este dlhsie, dufam ze nebudu kontroly a zapchy :-/
už mám toho plnú hlavu, neviem či sa báť alebo tešiť...nemáte niekto nejaké aktuálne info?
@subica2 ber to tak, ze idete na dovolenku, tes sa 🙂 vobec nemusite stretnut migrantov. Nestresuj sa zbytocne 🙂
@moncurienula ĎAKUJEM, ale ten stres z cesty mám vsebe, na dovolenku sa teším, ale mám obavu z cesty, keď tam už budeme, potom to zo mňa opadne...v riminách som nebola, boli sme pre 8 rokmi v Lido di Jesolo, ale to ma moc neoslovilo, tak uvidím, ako bude v riminách...ideme na hotel s polpenziou, tak uvidíme...
@subica2 podla mojich skusenosti Lido aj Rimini aj Bibione aj Lignano su rovnako na tom ci uz plazou, prepchatymi dekami,lehatkami .... vygoogli fotky recenzie je to vsetko velmi podobne.
A strach z cesty, s tym ti nikto nepomoze musis ho prekonat, inac si zbytocne kazis radost z dovolenky, zbytocne zahlcujes diskusiu a ak migranti budu neurobis s tym nic, nikto nevie ci dnes na ceste pri Udine budu a zajtra nie .... No ked pojdete po hlavnych cestach a stat na zaludnenych odpocivadlach ked sa to premelie na mraky autobusov odstavenych a hufy ludi...nic sa vam nestane.
@snoffy vaše ubytko je o 219 km dalej od našeho 😀 my ideme ale od 25.6. do 2.7., Ligúria 🙂 akurát nevieme ake tam bude počasie, neviete niekto ako tam je teraz? Ono netreba sa držať predpovede na nete, min. rok úúúplne inak hlásili a úúplne inak bolo 🙂 tiež teplota vody...snád nám počasie výjde 🙂
prajem nech vám to výjde podla vašich predstáv 😉
Cafte ženy.tak dovolenka kupena 16.7 na týždeň.vlastna doprava,strava.Lignano Sabbiadoro apartmán Tolmezzo.cena dve deti dvaja dospelí 740 eur+51 eur poistenie.skoro nič už nebolo voľné.buduci rok,ak sa nám tam bude páčiť,mienim niečo zajednat už V zime a skúsim zohnať tam na mieste priamo kontakty na prenajímateľov,neviem či je to ako v chorvatsku.inak cestovky hlásia na chorvatsko,It a Bulharsko riadny bum.
@jankako super, urcite sa bude pacit.....my zvykneme tak marec/april objednavat....nie je to ako v Chorvatsku...cize vacsina apartmanov ide len cez agentury...ale stale sa to oplati viac ako cez slovenske CK....aspon moja skusensot...uzite si dovcu, my ideme uz 1.7.:)
idete niekto v júli do Rimini?
@sorciera24 ďakujem.aj agentúra ma napadla.cez booking sa tiež dá lacnejšie?budem si pýtať vizitku v agentúre.mam vyhliadnuty jeden apartmán,ktory už nebol žiaľ voľný.zrekunstruovany,dobre vyzeral.inak,tam sú tie apartmány tak na sebe,este aj Obchod pod ním nie je to hlučné?
@jankako to neviem, tam som enbola,a le pozerala som to na mape a ste fakt v uplnom centre mesta...takze moze to veru byt hlucne...zavisi fakt co ej v tej ulicke naokoli.....uvidite....my si vyberame skor apartmany , aby bola blizko volna plaz (nie paltena)....a tie su po krajoch....
@sorciera24 aj my ideme 2,7, do Lignana :D
@zdstar a cez ktore chodite? my mame odskusane tiez 2 agentury, cez kt. chodime, ale komunikujeme v nemcine....
@sorciera24 http://www.eurekawelcome.it/en/ a http://www.unitasmarina.it/ objednávam po anglicky,ale keď prídeme a je sezóna tak sú tam vždy slovensky, alebo česky hovoriace delegátky /obe agentúry su partnerské pre slovenské cestovky/ 🙂
@zdstar dakujem, tieto poznam, ale enboli sme este cez ne....dakujem za tip do buducna🙂
@sorciera24 ktore mas ty?

@snoffy pre všetke nabíjačky majú zastrčky rovnaké, jedine čo majú iné sú tie širšie napr na kanvicu či žehličku..bola som v Itl už 3 krát a ani jeden raz som nepotrebovala žiadnu z týchto vecí 🙂 ale kebyže chceš, dá sa kúpiť redukcia ktorú dáš do zástrčky a pôjde ti všetko. 😵