Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
@zdstar aj my ideme vtedy do Lignana🙂.....a tiez chodime pravidelne🙂
@zdstar wau vyzera to super🙂 a na kolko idete? Asi nikdy nepostihate vsetko ked ten cas tak rychlo prejde🙂 ano cez cestovku kedze ideme prvykrat a to by som sa bala a ja ani neviem zatat po taliansky🙂
Oplati sa chodit do Talianska cez talianske cestovky.v pohode sa dohodnete cez mail ...google prekladac..vychadza to ovela lacnejsie...
@alikika suhlasím..aj keď aj my sme boli prvýkrát cez slovenskú 🙂 a sú aj agentúry,kde vedia po Slovensky, resp. česky..v Lignane !majú aj Bibione na starosti) ..už poznáme asi dve.. 🙂
@sorciera24 heeej sa tam možno stretneme..my ideme do Sabbriadora a vy? 🙂
@monuska342 veď toto..ale vlani sme si to už potom na mieste predĺžili, keďže v sobotu, keď je deň odchodu tak chodia asi všetci domov..a potom byvajú hrozné zápchy..ostali sme ešte o pár dní dlhšie.. 🙂
@zdstar taktiez🙂...my chodime len tam....zamilovali sme si SAbbiadorro 🙂
@alikika ahoj mna by zaujimalo o kolko cca su lacnejsi?? ci to robi 100eur alebo viac? myslim priemerna dovolenka pre dvoch 😉 dakujem
@zlatkapaps odpoviem ti ja ak dovlis,a spon moju skusenost.....rovnaky apartman v tal. agenture o cca. 150-200E lacnejsi nez cez slovensku CK....(my chodime sice pre 4os.)...ale tak priemerne....
Skus si pozriet guliveragenzia.mozes si tam nastavit jazyk na stranke a su tam ceny.mam to odskusane uz 5 rokov tak chodime.a predlzit niky nebol problem na 10 dni ale az tam na mieste prichodu
@sorciera24 aa kde tam? 🙂 my budeme tento rok blizko campingu ;)
@zlatkapaps presne ako pisu baby 100-150e podla polohy apartmanu
🙂
@sorciera24 tak to je celkom dost.. to citit na penazenke... skusim to teda povedat priatelovi 😎
@zlatkapaps ved toto, za to mam preplatenu cestu
@sorciera24 to urcite! no kazdopadne vdaka za info! 😉 budem to s drahym urcite riesit 🙂
@zdstar lenze mi sme chceli hotel tak ten sa tazko zhana takto ..ci?
@monuska342 http://www.lignano.it/sk/ vieš si vybrať aj hotel.. :D
@sorciera24 http://www.unitasmarina.it/cze/apartmany-seznam...
@sorciera24 dobra agentura, maju aj nase Marco polo.. 🙂 budúci rok budeme vedieť.. 🙂 ďakujem.. my ideme tento rok cen inú 🙂
@zdstar no pekne🙂 nabuduce budem vediet lebo mi to uz mame vyplatene🙂
@zdstar MArco Polo je oblubene, vela ludi si ho chvali...tak asi viacere agentury ho ponukaju...my ideme tento rok, len 3aja, tak som hladala 3ku a tu sme uz boli a pacilo sa nam.... 🙂
@sorciera24 v Marco Polo sme už boli pred tromi rokmi a veľmi sa nám páčilo..bazen, blízko k moru..ani do mesta to nie je daleko /po ceste Parko Junioro..zacinam mat obavy.. 🙂 / ale aj ten Vas apartman vyzera super..tiez mate bazen? :D
@zdstar ano, je tam bazen a hned je pri mori a hned aj do mesta a JUniorparc a pritom tam bolo ticho, elbo kludna ulica
@sorciera24 tak sa mozno aj stretneme
@katuska88
ahoj, chcela by som sa spýtať na dovolenku v Rimini, ktorá časť je rušnejšia, Miramare je rušná alebo kľudnejšia? V Lignane sme boli už 3-krát, tento rok vyberáme Rimini, nakoľko chceme ísť do San Marina, no Rimini má veľa častí, že kam ísť, kde je centrum, máme radi živo, prípadne poradiť hotel, kde ste vy boli, ďakujem
aj my ideme do Rimini, Bellariva, tiež som zvedavá, čo ma čaká...nemáte niekto infošky?
My ideme časť Marina Centro, to je hned vedľa, tak som zvedavá aj ja
neviem čo mám od toho očakávať, aj sa bojím,aj sa teším...fakt zmiešané pocity, keby to nemáme už zaplatené, asi ani nejdeme...tie predpovede na útoky...nebojíte sa?a čo more?viete niečo bližšie?
odporucam sardiniu, severovychodne pobrezie
my sme dnes zaplatili, tiež neviem, ako to bude, však sledujeme situáciu a uvidime

@monuska342 jooj my sme sa tiež každý rok chystali a nič z toho.. 🙂 ale dcéru sme raz poslali s našimi na "mušličkový ostrov" loďou a potom sme boli ešte v http://www.gulliverlandia.it/ tam bolo super..aj tento rok chceme skúsiť..a ubytko máte cez SK cestovku? ..my chodime napriamo