icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

maminaria
7. máj 2016

@fev ahoj, už to asi nie je aktuálne, ale v Toskansku sme boli celá rodina (4deti☺) a to za 490€ na 8 noci vo filme s veľkým bazénom...Sorano, odtiaľ sme jazdili všade možne, super bolo☺

elektra1
7. máj 2016

ahoj, to bola super cena, kde ste objednávali pobyt?

10majka145
7. máj 2016

@maminaria super cena, šli ste cez cestovku, alebo ste si to objednávali na mieste ? 🙂 ďakujem za odpoveď

kamia
16. máj 2016

Taliansko je proste úžasné, vie mňa a rodinku nabiť energiou na celý rok. Boli sme tam 2 x po sebe autom aj s dvomi malými deťmi. Toto leto chceme ísť opäť, ale s manželom máme zmiešané pocity i názory ohľadom migračnej krízy i avizované uzavretie hraníc Rakúska. Má niekto tiež takúto dilemu? Ďakujem vopred za odpovede 🙂

anega79
16. máj 2016

@kamia neblazni, pekne chodte a uzite si dovolenku. media nafukuju, zijem na severe talianska, svokrovci v ligurii. viac je tu rumunskych ciganov. utecencov tu neregistrujem vobec vo zvysenom pocte

kamia
16. máj 2016

Díky za odpoveď - potešila, zatiaľ plánujeme naše tradičné Bibione Pineda a krásne Caorle, som ním unesená 🙂 A to nehovorím o iných mestách Talianska, Bože život je krátky ...

elektra1
16. máj 2016

@anega79
My sa chystáme zas dole do Rimini, tiež mám obavy, vraj sever je bezpečnejší ale tu dole ktovie aká je tam situácia?

kamia
16. máj 2016

@elektra1 Ahoj, určite je to ťažšie rozhodovanie, ak sa ide aj s deťmi. Podľa mňa, všade je určité nebezpečenstvo ...

subica2
16. máj 2016

keby človek vedel čo bude...ale keď sme chceli lepšiu cenu, zaplatili sme to ešte v marci...

kamia
16. máj 2016

Podľa mňa FIRST je veľký risk, toto by som nedala. Radšej si priplatím do poslednej možnej chvíle ...

maminaria
17. máj 2016

@elektra1 objednávali sme cez Homeway, kontakt priamo na majiteľa, je tam toho veľa...

maminaria
17. máj 2016

@10majka145 cez Homeway, kontakt priamo na majiteľa... Je tam toho veľa☺

maminaria
17. máj 2016

Ozaj, my tento rok chceme dať Kalabriu, tak riešime tiež utečencov, hlavne, aby sme naše deti ustrazili...

nefertitka
21. máj 2016

myslite, ze je lepsie vyhladat radsej male plaze v Taliansku, ako velke? Kvoli situacii co je teraz? Mame zabookovany hotel v Rimini, neviem, ci to nechat tak, alebo ist radsej na menej frekventovane miesto.

katinka71
21. máj 2016

@nefertitka my chodime najradsej nad Riminy 40 km severne do Cervie alebo Milano Marittima hotely su priamo na plazi tento rok tam ideme 3x v septembri

elektra1
21. máj 2016

@nefertitka
aj my máme zaplatený hotel v Rimini, ale už to asi necháme tak, sledujeme situáciu, keby niečo, tak to stornujeme

nefertitka
21. máj 2016

@katinka71
@elektra1 aj my to tak pravdepodobne uz nechame

anega79
21. máj 2016

baby kolko x vam treba napisat, ze v rimini ziadni utecenci nie su?

nefertitka
21. máj 2016

@anega79 neskoro som precitala;) si ma ukludnila

nefertitka
21. máj 2016

@anega79 len trosku ma strasi predstava pobytu na plazi, po tom co som nedavno citala clanok, ze utoky ake boli v Tunisku sa s velkou pravdepodobnostou budu opakovat v Taliansku, Francuzsku a Spanielsku. Vraj sa ti blbci budu vydavat za plazovych predavacov a potom to tam budu strielat.
Ale verim, ze je to tak, ako si napisala, ze media nafukuju. Co je naozaj bezne.

anega79
21. máj 2016

tam kde idete, rimini, milano marittima, alebo v blizkosti benatok nie je nic. vyzera to tam ako kazdy rok turisticka sezona. takze v pohode chodte

nefertitka
21. máj 2016

@anega79 super, lebo uz sa neviem dockat🙂

anega79
21. máj 2016

@nefertitka to som necitala, ale tak kvoli tomu by si uz nikdy nemohla nikam ist. lebo vzdy moze byt niekde psychopat, napr. ako breivik v norsku. a hlavne v taliansku su vacsinou cernosi co sa snzaia jedine predat nieco na plazi.

nefertitka
21. máj 2016

@anega79 no rozumne hovoris;)

katinka71
21. máj 2016

@anega79 no ani utencou ani neriesim,to by som sa musela z dediny vystahovat mame ich tu cez 200,co bude horsie chcu zaviest kontroly v Brenero to je od nas 30 km budu zapchy este väcie ako doteraz a my do Ita cestujeme casto na nakupy aj na vylety

snoffy
26. máj 2016

Ahojte. Mozem sa spytat, kto uz bol v taliansku, v apartmanoch su take iste konektory ako u nas, teda daju sa nabijat mobily, pouzivat notebooky a tak? A vie mi niekto povedat cca kolko vyjde dialnica ak ideme cez Slovinsko do viareggio (blizko Pise) lebo niekto povedal ze vraj su aj karty na dialnicu, kt vyjdu lacnejsie. Ďakujem

anega79
26. máj 2016

Zastrcky mozes mat take iste ako nase a aj nemusis zavisi od apartmanu. My mame doma take iste ako doma, a niekde zasa s tromi dierkami kde nase nejdu lebo su uzsie.
Cenu si vypocitas na tejto stranke, mne dalo z trieste-viareggio 37 eur jedna cesta
Karty nie su ekonomickejsie, su iba na to aby si sa nezdrzovala a isla rychlejsie

http://www.autostrade.it/autostrade-gis/ricerca...

snoffy
26. máj 2016

@anega79 ďakujem. Ano pozerala som tu stranku, len nevedela som kde a co nahodit. No radsej sa opytam majiteľky ake tam maju zastrcky 🙂 Este raz dakujem

leaa70
29. máj 2016

Ahojte, boli ste niekto v Caorle ? Ake mate skusenosti a mate nejaky kontakt na ubytovanie u domacich? dakujem

emyly
30. máj 2016

@anega79 súhlasím, ťažko povedať ale kto z tých čiernych je utečenec alebo domáci, ibaže čierny. 🙂 V ligúrii boli čierni iba na pláži, a to aj čo si chceli privyrobiť...možno takto fungujú už roky a my sme ich už vyseparovali 😀
dosť bolo ale utečencov v Janove, pospávali po lavičkách či v parkoch..ale keby mal človek premýšľať kto z nich práve vytiahne samopal, nič by sme si nemohli užiť, žiaden výlet, len doma sa zabedniť...a môžeš ísť kúpiť chlieb a tam si ťa môžu počkať 😝
je síce pravda že je nebezpečnejšie vycestovať, ale keď sa má stať, sa stane aj cestou do práce.

anega79, nemôžeš prosím vyzistiť, aké je práve počasie v Ligúrii? 😀 či sa zhoduje accu weather so skutočnosťou? 🙂 díky moc 🙂