Boli ste na ostrove Rab s deťmi?
Rab
@danielllka my sme len 3 s malym 😉 takze 42 eur na izbu pre 2+1 😉
@matesl - myslim, že nie...my sme raz isli 24.6 ..ale bol utorok....sme na chorvatskych dialniciach stretli 3 auta..aj to Slovakov ..ale isli sme v noci...
raz sme odchadzali z Pagu v sobotu vecer..odchod o 18.OO a v pohode..ziadne strasne kolony, uplne normalna premavka, nedala sa porovnost s tymi vymennymi terminmi cez leto
my sme boli na Rabe minule leto, aj tento rok tam ideme, uz o tri tyzdne. Na trajekt sme cakali 2,5 hod.
@zuzkap2 fuha, dosť.. a dcérka to zvládala ako? vtedy bola taká polročná, nie? takú dlhú cestu..
@danielllka mala to zvladla v pohode,celu cestu tam prespla (sli sme na noc) vtedy mala 7 mesiacov. Cestou spat si trosku poplakala, ale dalo sa to zvladnut.
Ahojte my ideme na Rab už po 3-krát teraz ideme 5.7 🙂 bývame na súkromí v časti Kampor a chodíme na pláž
väčšinou na Suha punta ale pobehali sme už celý ostrov 😉 😉
Chodíme na noc tak na trajekte sme vždy ráno ideme štvrtok večer a odchádzame nedelu ráno a na trajekte sme stáli max. 30min 🙂
@zuzkap2 kedy idete ? No ja som tiež zvedavá ako zvládneme cestu 😲 prvý krát piati a ako napracem auto 😀 😀 kočík atď ...
@zuzitka my mame tento rok tiez ako jednu z dovolenkovej varianty Rab/Lopar prave kvoli piesocnej plazi, ale ked vidim tvoje fotky teda neviem, ja neznasam take masovky 😝 my by sme chceli hotel/penzion s minimalne polpenziou. tiez tam asi nebude moc moznosti vyletovat, ci?
my sme chceli ist teraz v juni pred sezonou , ale kukala som pocasko ze 23-25 stupnov a polooblacno, takze nic moc asi, voda bude tiez studena. takze to nechame asi na august.
@rainee no chodili sme na lehátka, ale museli sme isť hned rýchlo po ranajkách, aby sa nám ušlo 😅
ale zase vo vode sa to rozprchlo, nekupali sme sa hlava na hlave, to bolo fajn
dá sa aj na zemi, na piesku ležať, aj na tráve pod stromami 🙂
známy šli na výlet lodou .... autom možeš po ostrove jazdiť, do mesta Rab, na inú pláž
ale hned na pláži su reštiky, zmrzliny ..... trampolína, minigolf 🙂
my sme bývali v tom hotelovom komplexe, takými vybudovanými chodníkmi sme sa dostali do jedálne /asi 3minuty od hotela/, pak asi 5min k moru a asi 10min do mestečka
ahojte ... nejdete nahodou niekto na dovolenku od 21alebo22.7 na tyzden?...my chceme isť vtedy...ešte nemame konkretne miesto - len datum ... tak ale nechcem cestovať nejak daleko ...
@mimkaa2607 mi ideme 28.7 do loparu, idete tam na blink?
Dievcata a nemate niekto tip na ubytko na Rabe pre 2+3? My by sme chceli ist na dva tyzdne v auguste, ale fakt odmietam za to zaplatit ako AI v turecku alebo kde
@miska333 ahoj ... no jj ideme na blink 🙂 ... no my ideme skor ... to už manžel bude musieť 28.7 zarezavat v praci :(
@nataliamp My sme boli na Rabe, mali sme tam rezervovany hotel, no tento ostrov nas uplne sklamal, takze sme hned na druhy den pobalili kufre a isli inde. Dovod: prebehli sme vsetky oblasti - na Lopar mam ten isty nazor ako @ancovicka30 a okrem toho,je tam plytke more a oproti tebe obrovska skala, takze sa citis ako na jazere. Inde boli len velmi male plaze, doslova par metrov, alebo ziadne, len betonove panely a vyhlad na otvorene more len naozaj malokde.. Priroda otrasna, ako u "starkej na vinici". No a samozrejme dlllllllllhe cakanie na trajekt. Bola som v Chorvatsku aj na inych miestach a vsade sa mi pacilo viac ako na Rabe.
baby co ste boli v lopare, neboli ste niekto ubytovani v family hotel lopar alebo pavilony sahara, veli mel? ak ano, ako ste boli spokojni? @ancovicka30 ak ste pochodili cely ostrov, v ktorej lokalite su aj take "sukromne" miniplaze s pieskom? a v suha punta boli aj jezkovia vo vode?
stale rozmyslam ci ist na Rab alebo radsej niekam na pevninu, ak by ste vedeli o nejakom mieste na Istrii (Pula, Rabac a pod.) kde su plaze vhodne pre deti prip.s pieskom budem vdacna za tip. ako zistujem mne by najviac vyhovovalo byt kazde 2-3 dni niekde inde lebo my sme taki vyletnici, mozno to tak aj spravime 😉
co ste boli v lopare ake su tam ceny v obchodoch? a budeme tam potrebovat pre maleho topanky do vody, niesu tam jezkovia alebo meduzy?
@matesl hod kontakt pls na ubytko
@zuzkap2 aj teba poprosim, mas kntakt na nejake overene ubytko?
boli sme so synom .... 2 x bolo to super, ubytko na slepo, boli sme spokojni , ale predsa by sme radi nieco overene 🙂 dakujem
@zuzkap2 boli sme so synom .... 2 x bolo to super, ubytko na slepo, boli sme spokojni , ale predsa by sme radi nieco overene dakujem

@nataliamp my sme boli na Rabe predminule leto a aj minule leto 2x, presli sme viacero lokalit (Barbat, Lopar a Kampor/Suha Punta) a podla nas suverenne najlepsie miesto je Suha Punta, kde je ale dost velky problem s ubytkom, lebo tam nie je moznost byvat na sukromi, ale oplati sa tam aj ist len na den autom na plaz, da sa aj na cely den lebo je to v borovicovom lese, takze prijemny tien a mnozstvo ludi primerane (v porovnani s prepchatym Loparom)...Lopar mna osobne neoslovil, aj kvoli kvantu ludi a tomu, ze tam nebol skoro nikde tien (okrem slnecnikov), a okrem toho sa nasmu synovu vobec v tom case nepacil piesok (na Suha Punta su kamienky), takze pre nas Lopar nic moc ... co sa trajektu tyka, suhlasim s komentom, ze treba ist mimo vikendu, pripadne skoro rano/neskor vecer, ak sa chystate ist tam v sezone, zazili sme aj dlhe cakanie, aj ziadne...a mestecko Rab je velmi pekne, je tam aj trh s ovocim, zeleninou a rybami, to bolo pre nas super...🙂