icon

Recenzie na Brayka Royal Resort v Egypte

7. dec 2025

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či už niekto navštívil tento hotel uvažujeme o kúpe letnej dovolenky.Zaujima má jedlo pláž nejaká zábava večer cez deň animacie, či je niečo v okolí.Ďakujem

anonym_c6a76c
7. dec 2025

Za mňa super ,boli sme v Brayka Bay Resort, pred 5 rokmi, bazén super, velky , s barom, pláž príjemná piesková zátoka s pozvoľným vstupom, každý den sa tam pasli doobeda ,alebo z rána korytnačky ( pre mňa program na každý den , WAU 🤩)
Animačný program pre malé deti, volejbal a plážové "tanecky" pre dospelých, jedlo super , všetko " po kope" , žiadne dlhé trasy k plazí, k restike, bolo to super kompaktné. Možnosť bazéna v druhom hoteli Royal Brayka Beach rezort.
Areál hotela bol krásny, zelený, na prechádzku super .
Ten Brayka Bay je bližšie pri plazí ako Royal

anonym_c6a76c
7. dec 2025

Mimo rezortu samozrejme nie je nic , jedine sa odviezť na vylet do Marsa, Port Galib a podobne ....také tie hotelové výlety

maca1984
7. dec 2025

Ahoj
Skús u nás v skupine.
https://www.modrykonik.sk/group/12245/

mirka414
7. dec 2025

Tiež nad tým hotelom uvažujeme

yoginka231
7. dec 2025

Neviem či tu chcem pisat svoj uprimny nazor. Lebo podla mna dobre že ludia cestuju do egypta, aspon je menej ludi v tych dobrych destinaciach.

anonym_c6a76c
7. dec 2025
@yoginka231

Neviem či tu chcem pisat svoj uprimny nazor. Lebo podla mna dobre že ludia cestuju do egypta, aspon je menej ludi v tych dobrych destinaciach.

@yoginka231 ktore su tie dobré destinácie? Co sa ti v nich najviac paci ?

maca1984
7. dec 2025
@yoginka231

@yoginka231 všetci tu bažíme po tom aby si nám napísala tie " dobré " destinácie.
Pozhadzuj nás, čo chodíme do tak podradného Egypta 😄

autor
Včera o 05:21
@yoginka231

@yoginka231 načo tu komentujes keď nemáš recenziu na daný hotel na ktorý sa pýtam odíď 😃baaay

autor
Včera o 05:21
@maca1984

Ahoj
Skús u nás v skupine.
https://www.modrykonik.sk/group/12245/

@maca1984 ďakujem pozriem si😊