icon

Čo hovoríte na dovolenku v Bibione?

dievcacitajucelist
18. aug 2023

Našla som cez Zľavomat dovolenku v Bibione, v Taliansku. Celkom fajn cena, síce bez stravy a vlastná doprava. Boli ste tam niekto? Boli ste spokojní?
Čo zobrať na jedenie? Zoberieme asi aj vodu, či?

Strana
z2
tiezjedna
20. aug 2023

@zuzubb007 v Taliansku sú desiatky krásnych miest, ale Bibione ani Caorle k ním rozhodne nepatria. Zábava a vyžitie fajn, ale to, kvôli čomu sa k moru jazdí (=more, pláže), to je 1 z 10.

gelifil
22. aug 2023

@tiezjedna urazila si vsetkých, ,,ktorym to staci"...lebo na viac (ako ty) nemaju...kazdemu snad vyhovuje nieco ine. Take nepripustas? Pre mna je more aj plaz v BIbi lepsia ako v HR.

gelifil
22. aug 2023

@tiezjedna a zase len presadzujes svoj nazor...

tiezjedna
22. aug 2023

@gelifil nepresadzujem, len vyjadrujem svoj názor podľa skutočnosti. O peniazoch to vôbec nie je, týmto smerom to nepochopiteľne a hlúpo vykopla jedna diskutujúca, ktorá zjavne nepobrala, že moje "ktorým to stačí" sa týkalo absolútne iného hľadiska... Že sa niekto na to urazí, to sa na mňa nehnevaj, ale to je jeho boj. Nikto k tomu nemá jediný dôvod.

veronka30
28. apr 2024

@marca12 ahoj vedela by si mi poradiť ako sa dohovorím v agentúre, vedia aj po slovensky alebo český,ideme prvý krat do Talianska Caorle,ďakujem

marca12
28. apr 2024

@veronka30 rukami nohami 😂 doslovne.

yvoneta
28. apr 2024

@zuzubb007 ahoj, prosim Ta, aké bolo to ubytko s bazénom v Caorle, názov? Ďakujem

zoja1234
28. apr 2024

Bibione je uzasne, vsetky sluzby a stravovanie dostupne, krasne prostredie, 12/10 hviezdiciek, hlavne pre mladych ludi/partie kamosov ☺️

dasenka33
28. máj 2024

@dievcacitajucelist áno boli sme je tam krasne

Strana
z2