Čo si zbaliť na Sardíniu s deťmi?
Ahojte, začiatkom juna ideme na dovolenku na Sardíniu. Ideme 2 rodinky, detičky majú 8 a 11 mesiacov. Čo si so sebou zbaliť? Myslím z potravín. Ešte sme tam neboli a určite chápete že nechceme deťom dávať jesť nekvalitne potraviny. (Maso, ovocie, zelenina, dojčenská voda hlavne). Letíme do alghera a tam aj ostávame dovolenkovať.
Ďakujem za normálne odpovede 😊
Priamo v Alghere je úžasný obchod, nieco ako Lidl, len oooooovela lepší 🙂 tam kúpite komplet vsetko 🙂
@pallacinka29 pýtala som sa na KVALITU potravín aby som vedela či zbaliť hotové prikrmy na obedy 🙂 čo je na tom nepochopiteľne?
Ďakujem pekne za normálne odpovede 😊
Ja som vzdy brala z domu zopar osvedcenych, co mi syn zjedol. Sunar ma dokonca masovozwlwninove kapsicky, to sme len v restike vypytali pohar z horucou vodou, strcili na chvilku do nej, aby sa ohriala, a dali sme do rucky
@sense by si sa čudovala ale nekúpiš všade. Sme na dovolenke a tu bohužiaľ nemajú žiadne jedlo pre deti. Iba pár keksov a nejaké kase. Keďže veľa cestujeme nemám kde navariť, papa iba mliečko a naučil sa na jogurt. Chcela som mu dat biely, ale bohužiaľ ani len biely obyčajný jogurt nemajú. Všetko iba vanilkové. Ale aspoň ta vanilka je prava tak dávam tie. Spätné by som si veru vzala do batožiny hotové presnidavky. Akurát vodu balení tu majú...ale keď vidím ako ju majú uskladnené na tom slnku, radšej prevarim z kohútika...
@aylinn Tam nejde o nijaké potraviny, len sa chcela pochváliť, kam ide na dovolenku😝
@mandarinka555 čo je na tom tak chvályhodné?😊 veď nejdem na Maldivy 🤷🏼♀️