icon

Do Chorvátska s dvojročnou dcérou

spartakt
14. jan 2018

ahojte... v lete planujeme ist s dvojrocnou dcerkou na dovolenku do chorvatska... teda v lete uz bude mat 2,5 roka... chcel by som sa teda spytat ci mate njekau vhodnu destinaciu kde ste aj osobne boli a s osobnymi skusenostami kde by pre take male dieta to bolo najlepsie? hlavne pozvolny vstup do mora... aby to bolo blizko a samozrejme co najmenej morskych jezkov... 🙂 najlepsie pieskova plaz kde by nebol ziadny... 🙂 ak mate nejake rady budem vdacny 🙂

Strana
z2
mischel123
9. feb 2018

@tuqanqa ahoj, prosim Ta na pozicanie lodi ste museli mat vodicak na lod alebo nieco podobne? Dakujem pekne

tuqanqa
10. feb 2018

@mischel123 nie, netreba. My sme mali taky vetsi motorovy cln. 4 dospeli a 3 deti. Pred vyplutim dostanete instrukcie co a ako...

eliska13
10. feb 2018

@spartakt Krk Baška, Corinthia súhlasím s Hettinkou.Hned vedľa hotela promenáda, ak by náhodou bolo škaredo vo vnútri sú bazény, pre deti animácie.Hotel s PP Tá vyjde lacnejšie ako súkromie bez stravy🙂

hettinka
10. feb 2018

@mischel123 ahoj, my si tiež požičiavame loď, na bežnú loďku stačí vodičák na auto a dosteneš inštruktáž. Nie všade je však táto možnosť a je kam sa plaviť, my sme si brali loďku v Sv. Filip i Jakov, požičovné s benzínom vyšlo asi 90-100€ na celý deň, ale mali sme taký väčší čln so stabilizátorom a strieškou, pre 6-8 osôb (aj kvôli bezpečnosti). Videla som požičovne ešte napr. v Rabaci, ale dolu na Makarskej je toho menej.

palomka
10. feb 2018

Za mna Biograd na Moru. Sice kamienkova plaz, ale je tam krasne 🙂 👌 kedysi sme chodievali do Grecka, kvoli ppiesoc.plazam....ale v Chorvatsku sme zistili, ze nam viac vyhovuje prave kamenista. Ziadny nafukany piesok v ociach...v plavkach a vo vlasoch. S kamienkami sa deti vedia dkho hrat. Hladaju malicke musle a slimacikov. Aj tento rok tam ideme 😍

lulu2014
11. feb 2018

@palomka s tymi kamienkami uplne suhlasim.. .tiez,vyhladavame plaze ale tie male navazene kamienky.
Lebo piesok ma clovek v uterakoch este pol roka doma 😉

hettinka
12. feb 2018

my sme boli aj na pieskovej pláži (nie v HR), ale tam zásadne berieme hotel s plážovým servisom, lehátka musia byť. Určite by som neležala na uterákoch na piesku. On ten piesok je aj dosť horúci a naozaj by ho potom mal človek všade. Na kamienky berieme karimatky, potom natlačia.

mirage
12. feb 2018

@hettinka tiez zvazujeme HR na velku noc.Od dovolenky cez sezonu ma tu odradzaju tie masy ludi na plazach.

hettinka
12. feb 2018

@mirage my sa rozhodujeme medzi hotelom Zora v Primoštene a Remisens Marina v Mostenicka Draga. A vy kam?

spartakt
autor
13. feb 2018

no na velku noc sa zase ak ste nie otuzilci asi neokupete 🙂

hettinka
13. feb 2018

@spartakt naše deti sa kúpali, ale máš pravdu, je to pre otuzilcov. Preto vyberáme hotel s vnútornými bazénmi v tam čase. Ale vyhriat na slniečku sa dá a aj nadýchať čerstvého morského vzduchu, pozrieť pamiatky, čo v lete je v 30 stupňoch nereálne.
Zatial nám vyšlo perfektne počasie, minuly rok bola veľká noc neskôr, to už bolo na kraťasy a krátke rukávy.

amyqce
13. feb 2018

@spartakt baska voda. staci ti kreditka. fakt je tam uplne vsetko na dosah ruky. idealne pre deticky. preludnene. nevyhoda je este, ak chytite ten ich vietor Bora. co sa chorvatska tyka, odporucam makarsku a okolie, za tym najdlhsim tunelom Svaty Rok zacina ta prava mediteranska priroda. oplati sa cestovat tam 🙂
@sisa2111 boli sme v tucepi asi pred 5 rokmi, odporucam stred, teda ulica cisla okolo 20tky, na krajoch neboli udrziavane plaze, skaly... nepohodlie. inak krasne miesto tiez.
najkrajsia je Rogoznica Lozica, sice sluzby odruky, ale jedine otvorene more. citite sa ako v grecku. nevyhoda vietor a je to zatoka, takze tam obcas pripalavju smeti.
foto Rogoznica

amyqce
13. feb 2018

.

amyqce
13. feb 2018

.

amyqce
13. feb 2018
spartakt
autor
4. mar 2018

nakoniec uz sme nasli a ideme do Biograd na moru na 9 dni... blizko plaze Drazica... dakujem vsetkym za rady...

veronika426
4. mar 2018

@spartakt ahoj, my sme boli na piesocnej pláži v Umagu, pozvoľný vstup do mora. Boli tam deti od bábätiek po veľké deti, uplna bomba. Vsetko blizko, po ruke. Odporúčam, bolo neskutočne dobre 😎

hettinka
4. mar 2018

@spartakt to je pekná oblasť, tiež tam ideme, ale do hotela (Crvena Luka)

ela_79
4. mar 2018

@mirage na Velku noc HR velmi velmi odporucam, len také lenosenie a nicnerobenie na plazi ... deti zbieraju musle alebo stavaju pieskove hrady, my popijame kavu a uzivame si slniecko ... super pocit a relax. Ja nemam rada zimu preto vitam ak ak sa da ist niekam kde je teplejsie. Ubytovanie v nejakom peknom meste, detom koloběžky a každý den prechadzka a lenosenie na inej plazi ...

hettinka
4. mar 2018

@ela_79 kam konkrétne chodievate cez veľkú noc do HR?

ela_79
4. mar 2018

@hettinka
Zadar, ubytko sme mali hned při mori, z obyvacky vyhlad na ostrovy oproti, zo spalni na trajektovy pristav, trojizbak za paradnu mimosezonnu cenu. Krasne prechadzky na plaze i do centra, v centre sa tiez nebudete nudit ... Tento rok ideme az v Maji a zatial sme nevybrali ale ako nas poznam budeme vyberat preberat a nakoniec pravdepodobne zase skoncime v Zadare 🙂

ela_79
Autor odpoveď zmazal
ela_79
4. mar 2018

vyber ubytko s moznostou parkovania co najblizsie k centru aby si si tam mohla dat vecer vinko při organe 🙂

hettinka
4. mar 2018

@ela_79 dakujem, pozrela som aj to v IP
pýtala som sa preto, lebo aj my sme už boli 2x v HR cez veľkú noc, ale vyberáme si vždy dobrý hotel s PP, taký, ktorý by sme si v sezone asi ani nemohli dovoliť, ale mimo sezony su ceny super. A podmienka cez veľkú noc je vnútorný bazén, lebo more na kúpanie moc nie je. Moj manžel s deťmi tam síce vlezú aj v apríli, ale ja by som tam nevliezla.
Tento rok poškuľujem po Opatiji, alebo blízke okolie. minulý rok sme boli v Rabaci a predtým v Baške na Krku.
Leto už máme zajednané, zaloha zaplatená.

ela_79
4. mar 2018

@hettinka aha no moje v bazene plavaju velmi casto tu na sk a aj akvaparky mame blizucko... preto kde sme na jar v hr tak sme maximum casu alebo vonku alebo na terase nech sa cistia plucka mojim tro alergikom, kupat sa nekupeme len pozorujeme, jeme zvacsa tam kde akurat sme. Len ranajky vyložíme v apartmane na stol, ostatne riesime operativne 🙂 Letna dovolenka je zvycajne rezortna , ten link co som ti poslala ako druhy bolo zalozne riesenie kdeže nam nevyslo ine ale citili sme sa tam velmi dobře ...

kiki2255
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2