Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@bella1303 pozor, lebo ESTA má veľa falošných stránok.... Ja som tak svagrovi vybavovala cez tú falošnú... 😞 možno na ministerstve bude správny link
Ale sila,americania este aj na tomto zarabaju..musim este zistit ako to bude s malym lebo on ma talinsky pas😱🙈
Ideme z Viedne do Frankfurtu a odtiaľ punta-cana
Prvý termín sme mali od 21.9 hotel NATURA park beach eco resort, ale zrušili sme kvôli hurikan maria, teraz máme hotel vista sol, za 1370 na osobu All inkluziv
@janka6636 1300 na osobu???? My sme platili štyria dospelí 2400. Na 11 nocí. Plus dve deti zadarmo
@mirka100911 prosim ta ak budes mat cas napis do nasej skupiny par slov aby sme tam li o tom resorte dakuje moc, ♥ leti 🙂
@mirka100911 a vy ste leteli cez koho?
@mirka100911 waw tak to ozqj malo,ja som teraz zajednavala na april a tiez nas to vyjde 2 dospelych a jedno dieta 3300
@mirka100911 cez koho si lupovala letenky? A hotel cez booking?
@mirka100911 hej vsetko dokopy.
My sme uz na ceste domov. Nam vyslo 760€/osoba na 10noci (all inclusive+letenky+transfer) . 🙂
Babyprilozte aj do nasej skupiny zazitky a par fotiek prosim vas srdce leti 🙂
Dakujeme moc
@sysynka waaaw super, odkiaľ ste leteli? To je cena na dospelého a deti zadarmo?
@lauraa letenky cez pelikan, ale naposledy, dosť drahé poplatky zbytočné. Nabudúce tam len nájdem a objednám cez leteckú spoločnosť priamo. Leteli sme s Ryanair, iberia/level, eurowings. 6 letísk za dva týždne... 😂 a cez booking, ale tiež asi naposledy, lebo v podstate záloha nevratna za prvú noc išla celá bookingu, skoro 250 eur/dve izby... Čiže keby sme šli priamo cez hotelovú rezerváciu, ušetrili by sme viacej... No co, veď sa to naučím... 😂 😂 😂 už pomaly plánujeme ďalšiu cestu... Cancun alebo new York..
@monika15 hneď ako budem mať viac času napíšem, teraz chodím len z mobilu rýchlovky...
@mirka100911 a Transfer do hotela?
@lauraa taxíkom sme išli... 30 eúr cesta... Zjednali by sme aj menej, no nebolo to tak hrozné pre šesť osôb... 😂
@mirka100911
ja som sa tiez opalol na ESTA ale aj som to nasledne poriesil a potom radsej o tom napisal clanok, aby sa dalsi nepopalili: