Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@monika15 este nie, az prvy februarovy tyzden, ale mam uz teraz stres z toho pocasia. Ak sa nebude dať kúpať tak sme nahrati, syna zaujima len jedno - voda ...
Mne sa táto zmena tiež nepáči, zväčša som klikla “kde sa diskutuje” tu kategóriu už nemôžem nájsť, tak už moc ani nečítam, jedine keď v nových témach nájdem niečo zaujímavé.... a ty si niekde bola teraz, či si len nemala čas na koňa?
@sisaka Jaaaj no hmmm dufajme ze bude dobre lebo to je nas typ dovolenky 95% plaz hehe takze keby bola zima tak veru to by ma porazilo..
Mi sme boli v novembri vtom riu 🙂 neviem ci som tu pisala nic neviem uz najst hehe a v decembri dosiel brat s otcom po mamu tak sme boli full house v kuse niekde nieco robili tak dost busy sme boli. teraz hladam nieco na maj alebo april, chlap chce velmi arubu alebo bahamy ze uz dost z mexika a punta cany ze inde teraz ... ale mna popravde laka zas ta cuba na Cayo Maria ale nasa kamoska travel agent nas odhovara ze neni to tam este ono , ze vsetko len anrychlo limitovane resorty tak neviem teraz co robit ...
@sisaka to ano hawaii tak to ano to mame na zozname ale tam to fakt ze musime zbirat $$ lebo ja by som sla len do all in hehe ale cesta och daleko :((
mame body sme ich nevyuzili tak preto teraz vyskakuje hehehehehe 🙂)
ale inak su tam dobre deals... len neviem ze ci tam chce. Svokrovci boli na Curacao , v sunset je tam uzasne, nasli deal 1500$ na 1 ho tak teraz za tym polulujem aj ja 🙂 len 5 hodin letu :( to sa mi uz menej paci
@monika15 u nás môžeš o dealoch len snívať, všetko drahé a exotiky ako Curacao tak to je let do Toronta, trcanie na letisku (zvycajne cez nič) a další let, preto idem so synom do Mexika, lebo aj blbá Jamaica bola takto ...
Inak Hawaii určite nie AI, vyrentujte si condo, my sme mali vždy za dobrú cenu, priamo na pláži, kuchyňa super vybavená, aj veľa potravín už v nej, beach stuff - chairs, Boards, kids stuff, pracka, sušička ...
@sisaka hm, vypada to, ze do konca dovolenky sa asi neokupeme. Kosa, kosa, kosa a od pozajtra dazd, dazd, dazd. Toto fakt nevyslo. 😕Ani tequila nepomaha. Vcera sme skocili aspon pozriet Chichen itzu. Vo vnutrozemi bolo krajsie pocasie. Zajtra pojdeme pozriet Cobu a potom fakt neviem co. Asi sediet striedavo na izbe a v bare.
@sisaka urcite pribal pre istotu. Predpoved pocasia sa kazdu chvilu meni, tak mozno to este vychytate lepsie. Dnes je par hodin slnko a na slnku aj celkom teplo. Zopar ludi sa aj kupe. Aj deti som videla sa kupat. Na mna je ta voda celkom svieza. Ale ak ste otuzili, tak to zvladnete. Aspon je uz viac ludi pri bazene a na plazi.
@sisaka pozdravujem z Mexika. Pocasie sa uz celkom umudrilo. Je uz teplejsie, viac slnka, menej zrazok. Vcera vecer to uz bolo len na tenky sveter. Dnes sme sa kupali aj v mori, aj v bazene. Voda je stale svieza, ale da sa do nej vojst. Predpoved pocasia je uplne katastrofalna, realna situacia ovela lepsia. Cize dont worry. Pribal len teplejsie svetre a hry pre istotu. A mozno ani nevyuzijete.
Ahojte,my sa chystáme 3.2.do Punta Cany cez rakúsku cestovku😉.Let máme z Viedne do Dusseldorfu z Austrian Airlines a tam prestupujeme na let do Punta Cany z Condorom.Chcem sa len opýtať,vo Viedni pôjdem samozrejme na checking,musím ísť aj v Dusseldorfe,alebo mi môžte popísať ako to prebieha pri prestupe?Letenky tam aj späť už mam od cestovky...Ďakujem 😉😎
Paradicka 😍. Ja ešte prežiť 5 pracovných dni a letiiiime, už sa teším - týždeň relaxu bez varenia a upratovania ....

@sisaka Prisli sme len vcera vecer a dnes sme sa este nekupali. Ludia lezali na plazi a pri bazenoch, ale kupat sa niekoho som nevidela. Ale aj tak si to uzivame, oddychujeme, testujeme tequilu. A modlime sa za slnko. 😊