icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

janka279
17. jan 2018

@sisaka Prisli sme len vcera vecer a dnes sme sa este nekupali. Ludia lezali na plazi a pri bazenoch, ale kupat sa niekoho som nevidela. Ale aj tak si to uzivame, oddychujeme, testujeme tequilu. A modlime sa za slnko. 😊

sisaka
17. jan 2018

@janka279 daj potom vedieť aká je voda more/bazény

monika15
18. jan 2018

@janka6636 omg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to ste dosli ok !!!!!???? skym ste leteli ?

monika15
18. jan 2018

@sisaka ste v mexiku uz :🙂))) ako paci sa ? v ktorom to rezorte som uz zabudla, och tu vsetko zmenili nic neviem najst heheheh lustim kto mi pisal kedy hehehe

sisaka
18. jan 2018

@monika15 este nie, az prvy februarovy tyzden, ale mam uz teraz stres z toho pocasia. Ak sa nebude dať kúpať tak sme nahrati, syna zaujima len jedno - voda ...

Mne sa táto zmena tiež nepáči, zväčša som klikla “kde sa diskutuje” tu kategóriu už nemôžem nájsť, tak už moc ani nečítam, jedine keď v nových témach nájdem niečo zaujímavé.... a ty si niekde bola teraz, či si len nemala čas na koňa?

monika15
18. jan 2018

@sisaka Jaaaj no hmmm dufajme ze bude dobre lebo to je nas typ dovolenky 95% plaz hehe takze keby bola zima tak veru to by ma porazilo..
Mi sme boli v novembri vtom riu 🙂 neviem ci som tu pisala nic neviem uz najst hehe a v decembri dosiel brat s otcom po mamu tak sme boli full house v kuse niekde nieco robili tak dost busy sme boli. teraz hladam nieco na maj alebo april, chlap chce velmi arubu alebo bahamy ze uz dost z mexika a punta cany ze inde teraz ... ale mna popravde laka zas ta cuba na Cayo Maria ale nasa kamoska travel agent nas odhovara ze neni to tam este ono , ze vsetko len anrychlo limitovane resorty tak neviem teraz co robit ...

sisaka
18. jan 2018

@monika15 tak muž ma dobre nápady, len to bude chcieť trosku tučnejšiu peňaženku. U mna je top Hawaii, ale to je moc ďaleko pre vás....

monika15
18. jan 2018

@sisaka to ano hawaii tak to ano to mame na zozname ale tam to fakt ze musime zbirat $$ lebo ja by som sla len do all in hehe ale cesta och daleko :((
mame body sme ich nevyuzili tak preto teraz vyskakuje hehehehehe 🙂)
ale inak su tam dobre deals... len neviem ze ci tam chce. Svokrovci boli na Curacao , v sunset je tam uzasne, nasli deal 1500$ na 1 ho tak teraz za tym polulujem aj ja 🙂 len 5 hodin letu :( to sa mi uz menej paci

sisaka
18. jan 2018

@monika15 u nás môžeš o dealoch len snívať, všetko drahé a exotiky ako Curacao tak to je let do Toronta, trcanie na letisku (zvycajne cez nič) a další let, preto idem so synom do Mexika, lebo aj blbá Jamaica bola takto ...
Inak Hawaii určite nie AI, vyrentujte si condo, my sme mali vždy za dobrú cenu, priamo na pláži, kuchyňa super vybavená, aj veľa potravín už v nej, beach stuff - chairs, Boards, kids stuff, pracka, sušička ...

janka6636
18. jan 2018

@monika15 áno, do leteli sme v poriadku, dostali sme druhé lietadlo a tým,, polepenym,, odletel sám iný pilot do Nemecka. Spoločnosť bol nemecký Condor.

monika15
18. jan 2018

@sisaka tak to ma ani nenapadlo... tten hawaii tak... moja teta bola a ze vraj hnus ze nepacilo sa im ze nebolo all in lol tak ma to nejako tak znechutilo .. no ale to neni zly napad ako tu pises... let do toronta no to na dlho veru :( nik neleti od vas vobec ? dobra somarina

janka279
19. jan 2018

@sisaka hm, vypada to, ze do konca dovolenky sa asi neokupeme. Kosa, kosa, kosa a od pozajtra dazd, dazd, dazd. Toto fakt nevyslo. 😕Ani tequila nepomaha. Vcera sme skocili aspon pozriet Chichen itzu. Vo vnutrozemi bolo krajsie pocasie. Zajtra pojdeme pozriet Cobu a potom fakt neviem co. Asi sediet striedavo na izbe a v bare.

sisaka
19. jan 2018

@janka279 🙁 tak to fakt nevyšlo... ja sa tam asi zbláznim, ak sa nebude dať kúpať, aby som pribalila nejaké svetre a stolové hry 🙄

janka279
19. jan 2018

@sisaka urcite pribal pre istotu. Predpoved pocasia sa kazdu chvilu meni, tak mozno to este vychytate lepsie. Dnes je par hodin slnko a na slnku aj celkom teplo. Zopar ludi sa aj kupe. Aj deti som videla sa kupat. Na mna je ta voda celkom svieza. Ale ak ste otuzili, tak to zvladnete. Aspon je uz viac ludi pri bazene a na plazi.

janka279
21. jan 2018

@sisaka pozdravujem z Mexika. Pocasie sa uz celkom umudrilo. Je uz teplejsie, viac slnka, menej zrazok. Vcera vecer to uz bolo len na tenky sveter. Dnes sme sa kupali aj v mori, aj v bazene. Voda je stale svieza, ale da sa do nej vojst. Predpoved pocasia je uplne katastrofalna, realna situacia ovela lepsia. Cize dont worry. Pribal len teplejsie svetre a hry pre istotu. A mozno ani nevyuzijete.

sisaka
21. jan 2018

@janka279 tak to sa teším spolu s tebou, že sa to počasie konečne umúdrilo a ďakujem za update 😉

dabet44
23. jan 2018

Ahojte,my sa chystáme 3.2.do Punta Cany cez rakúsku cestovku😉.Let máme z Viedne do Dusseldorfu z Austrian Airlines a tam prestupujeme na let do Punta Cany z Condorom.Chcem sa len opýtať,vo Viedni pôjdem samozrejme na checking,musím ísť aj v Dusseldorfe,alebo mi môžte popísať ako to prebieha pri prestupe?Letenky tam aj späť už mam od cestovky...Ďakujem 😉😎

monika15
23. jan 2018

@dabet44 pri prvom lete odovzdas veci kufre, a potom pri prestupe len ukazes boarding pass a najdes gate ze kde mas ist v dusseldofre 🙂 do ktoreho rezortu ides 🙂 ?

dabet44
23. jan 2018

@monika15 ďakujem 👍😉,ideme do Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa Adults only...

monika15
23. jan 2018

@dabet44 och adult only heheh tak tam sme neboli este hehehe 🙂))) tak potom fotky pridaj 🙂)))

janka279
29. jan 2018

@sisaka Tak ako? Ready to go? My sme uz doma, ale velmi sa nam pacilo. Pocasie sa na koniec umudrilo a aj ked dost fukalo, bolo do konca dovolenky teplo. Vecer nebol potrebny ani sveter. Uzili sme si to a kludne by sme sa do tohto rezortu vratili aj nabuduce.

sisaka
29. jan 2018

Paradicka 😍. Ja ešte prežiť 5 pracovných dni a letiiiime, už sa teším - týždeň relaxu bez varenia a upratovania ....

janka279
29. jan 2018

@sisaka To verim. Uzi si to aj za nas. Ja uz mam depresie z toho, ze mam opat nabehnut do prace. 😄

sisaka
29. jan 2018

@janka279 ja som taká istá, ešte som ani neodišla na tuto a už plánujem, že čo v lete ...

lauraa
29. jan 2018

@janka279 kde ste boli?

janka279
29. jan 2018

@lauraa toto je Mexiko, trochu sme odbehli od temy. Ale stale je to Karibik. 🙈😀

lauraa
30. jan 2018

@janka279 a hotel?

janka279
30. jan 2018

@lauraa luxury bahia principe akumal. Ale je to siet 4 hotelov, ktore su prepojene, takze staci vyhladat pod bahia principe.

sisaka
31. jan 2018

@monika15 mám na teba otázočku, ako ide tvoja súkromná Kanada skupina. Diskutuje sa tam? Ak áno, môžeš ma tam pridať? Tu to v diskusiách od nového roka po tých zmenách poriadne zdochlo, ani nemá človek kam prispieť .... Dik.

monika15
31. jan 2018

@sisaka ahoj ano ano pridam ta jak dojdem domov 🙂