icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

shira_
4. feb 2018

@dabet44 adult only pobavilooooo to sa dožijem možno v dochodcovskom veku ak ho dozijem 😀

janka279
7. feb 2018

@sisaka Tak ako? Uz testujes kvalitu lehatok pri bazene? 😀 Ako sa mate?

sisaka
9. feb 2018

@janka279 Paradicka! Mali sme šťastie, zatiaľ krásne teplo, slnečno celé dni, našli sme menší bazén, kde je celkom dobrá voda, more chladnejšie na môj vkus, chcelo by to pár stupňov viac, ale na plávanie ideálna teplota, takze sa da. Zajtra hlásia búrky, takze uvidíme a v sobotu už letíme nazad do -20 a zimy jak na Sibíri ešte aj snehu nám doma navaľalo...

janka279
9. feb 2018

@sisaka juj, tisko zavidim. Hned by som sa vratila. Uzite si posledny den. Predpoved pocasia ani netreba pozerat, lebo nam na cely pobyt ukazovalo burky a realne nebola ani raz. Iba co som mala stresy. 🙈

monika15
9. feb 2018

@sisaka coooo uz letite spet wooow jak to preslo !!! Tesim sa na fotky

sisaka
10. feb 2018

@monika15 týždeň to preletí jak nič, ani sa mi nechce do tej kosy ísť nazad, muž mi ukazoval ako to vonku vyzerá - neviem či sa mám smiať alebo plakať - zima, haldy snehu, už teraz mám depku ...

sisaka
10. feb 2018

@janka279 dnes sme mali poobede prehánky, ale nevadí, syn sa bol hrať do Teen Club, ani sa mu odtiaľ nechcelo, ja som si na balkóne mohla nerušene čítať, skratka pohodička.... dúfam, že zajtra bude liať, nech sa nám ľahšie odlieta 🙁

monika15
10. feb 2018

@sisaka heheh ano prave sme vycistili ale mame pauzu dnes 20 cm a aj zajtra vraj av nedelu tak ja tiez neviem ze ci mam smiat sa alebo plakat vrrrr no ale nevadi 🙂)) inak je krasne ako v rozpravke
hehe

janka279
10. feb 2018

@sisaka Stihli ste aj nejaky vylet? Aj ked vy ste tam uz vsetko videli. 🤷‍♀️ Nezabudni dat nejaku slnecnu fotecku, nech potesime svoje duse. 😊

sisaka
11. feb 2018

@janka279 výlety sme nerobili, už sme viac menej videli všetko, čo sme chceli, tak sme len cely týždeň polenosili, včera som niečo pofotila, tak sem hodím pár foto.

sisaka
11. feb 2018
monika15
12. feb 2018

@sisaka super 🙂)) ako sa to volalo?? Nasi znamy nas vklaju do bahia tulum lol jun 19 ale nejako sa s chlopom nevieme rozhybat je na zlave 1099$ all in aj tax.

sisaka
12. feb 2018

@monika15 toto bolo Bahia Coba, všetky časti sú prepojené takým “vlacikom” ak máte radi more a chcete tráviť väčšinu času pri mori, tak určite Tulum, ak ste skôr bázenový a deti majú radi waterpark tak potom Coba, ta aj vychádza asi lacnejšie, aspoň ja keď som bookovala tak to bolo lacnejšie...

monika15
12. feb 2018

@sisaka mi sme na plaz , waterpark velmi nie. mas este nejake fotky z plaze alebo izby a tak ;) ?

sisaka
12. feb 2018

@monika15 tak potom Tulum, keď pláž, priamo na plaži je celkom slušný buffet - ovocie, zelenina, šaláty, nejaký mexický stuff, cestoviny, kurence, klasika - burgre, hotdogs, pizzas, pitie, zmrzlina, koláčiky, nemusíš sa nikde z pláže vzďaľovať. Majú tam take zábrany v mori proti vlnám, takze pokojná voda, priezračná, kopec rýb, biely piesok. Ja som nebehala s telefónom, tak fotiek moc nemám, niečo mám z pláže na fotaku, keď budem mat čas pozriem či je tam niečo použiteľné. Tulum lobby momentálne opravujú, takze je to teraz dost Nevabna construction site, ale do leta by to Mali zmaknut.

janka279
12. feb 2018

@monika15 inak, ked sme sa rozhodovali medzi Cobou, Akumalom a Tulumom, tak ten rozdiel v cenach nebol velky. Kedze sme na vyhlady a more, zvolili sme Akumal. A bolo to super. Odporucam. 🙂 Mne sa viac pacila plaz pri Akumale ako pri Tulume.
Ale strasne radi sme si chodili posediet do loby v Cobe. Tam to malo taku prijemnu atmosku.
Presne, Tulum prave opravovali, tiez sme si vraveli, ze tam by sme teraz nechceli byt. A nielen loby, ale aj izby opravovali a aj chodniky v rezorte. Neviem do kedy to bude trvat, ale nerobilo to na mna dobry dojem. Inak podla mna izby su priblizne rovnake v kazdom z hotelov, ci Coba, Tulum, Akumal.

sisaka
12. feb 2018

@janka279 my sme prešli celu pláž, dokonca sme išli pozrieť pláž aj mimo rezortu, čo ľudia ospevovali a podľa mna mal Akumal jednu z najhorších časti pláže, (úplne najhoršia časť na konci rezortu, adult only section, kde sa ani nedalo ísť do vody) , Akumal sekcia mala veľa kameňov, veľa seaweed, nestíhali odpratavat, len mala časť bola ako tak dobrá, my sme vždy išli až na Tulum pláž, čo najďalej od Akumal sekcie...

@monika15 ak chceš pozri Iberostar Paraiso Lindo - u mna zatiaľ najlepsi rezort, čo som kedy bola, ak sa tam nič nezmenilo úplna topka u mna.

janka279
12. feb 2018

@sisaka fakt? Asi zavisi od prudov, lebo v Akumale sme nemali ziadne riasy za cely pobyt a ked som sa sla prejst do Tulumu, tak nestihali riasy odpratavat. 😄 A same kamene v Tulume v piesku na plazi. Clenky som si vytkynala. 🙈🤷‍♀️😀 Sranda. My sme sa kupali aj v tej sekcii adult only a v pohodke. Ale vacsinou sme chodili na to rozhranie Akumal, Tulum. Tam sa nam pacilo najviac.

sisaka
12. feb 2018

@janka279 tak to je fakt sranda... Tie riasy ma úplne prekvapili, som myslela, že hlavne v lete ich býva veľa, ale v dnešnej dobe globálneho otepľovania je všetko na ruby

monika15
12. feb 2018

@janka279

@sisaka diki baby ... no uvidime jak pride vecer chlop tak to asi zoberieme 🙂

janka279
12. feb 2018

@monika15 v konecnom dosledku cokolvek vezmete, malo by to byt fajn. Da sa chodit do vsetkych rezortov a vsetky maju pekne miesta. Ide hlavne o pohodu, relax. Zavidim. Ja nemam na dlhu dobu svetly bod. 😄 Ale uz nad dalsou dovcou a asi to bude Zanzibar.

sisaka
12. feb 2018

@janka279 to som rada, že si spomenula ten Zanzibar. Je tam niečo zaujímavé? Zdá sa te tam teraz všetci chcú ísť (myslím ľudí zo Slovenska), sú tam nejaké dobre ceny, alebo čím to je?

janka279
12. feb 2018

@sisaka na Zanzibare nie je vela co pozerat. Ale Indicky ocean tam ma krasne farby. Je to skor o takej tej valacej dovolenke, co nam momentalne vyhovuje. Mame s muzom dost stresujucu robotu, plus muz ma vyskocenu platnicku, takze dlho nevydrzi chodit, takze sme si povedali, ze taka "valanda" nemusi byt az taka zla. 🤷‍♀️Ale to je este daleko a my zvykneme na poslednu chvilu menit rozhodnutie. 🙈
Pripadne skombinovat Tanzaniu so Zanzibarom nie je zle a ist aj na safari. Ale tam vraj treba ist v obdobi dazdov, aby bolo co na safari pozerat. Co v pripade Zanzibaru nie je prave vyhra.

mirka100911
12. feb 2018

@sisaka tiež sa hlásim za Zanzibar... 😂 aj keď zopakovať Dominikansku nie je zlý nápad, chcem vidieť aj niečo iné... A azia a ten smer ma zatiaľ neláka s malými deťmi, na tú je ideálny karibik... 💙

monika15
12. feb 2018

@mirka100911 to ano male deti by som nebrala aziu :( ...
karibik je krasnyyyyyy
mi chceme ostrovy , na punta cane sme boli 5x cuba 3x mexico 2x lol tak teraz chceme nieco ine Curacao alebo St. Lucia island aruba bahama tieto su nase teraz hviezdy hehe ktora zahviezdi lacnejsie tak to berieme, nasi znamy nas tahaju do mexika 19 juna ale moj chlop zacal vymslat ze nie tak uvidime hehe

sisaka
13. feb 2018

@janka279 aj váľať sa sem tam treba, mne to nevadí raz za čas, muž ten by to nedal...

sisaka
13. feb 2018

@monika15 to som zvedavá, čo vyberiete ja som minuly rok poškuľovala po St.Lucia, je tam čo vidieť ...

monika15
13. feb 2018

@sisaka svokrovci tam boli v sandals och...... 7 dni tam boli aj pochodili svokru natlacili na helicopter ako fakt ze uzasne.

simonajuricova
8. mar 2018

@miskamaj ahoj..posles mi kontakt na toho pana prosim ta?dakujem

simonajuricova
8. mar 2018

@miskamaj ahoj...das mi prosim ta kontakt na toho pana v dom.rep?veelmi pekne dakujem