Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@nikadomi S tym Dubajom mas pravdu co sa hotelov tyka (alebo teda Abu Dhabi ci iny Emirat). Ja som tam este nebola, nejako ma odradza to mnozstvo ludi a mrakodrapy(mam rada skor klud a prirodu). Dcera ma lame na nejake velkomesto, ona ma zasa rada vsetko moderne,atrakcie....len mne to pride hrozna masovka(a aj DR bola masovka, ale more fajn)
@tenerifka presne tak, prave v DR som bola sklamana tou masovkou- ist si rano o siedmej obsadit lehatko na plaz, tak to nie je moja predstava dovolenky 🙂 ale presne, vsetko ma svoje caro a kazdy vyhladava dovolenku podla svojich predstav.. ja osobne mam v emiratoch ovela vacsi pocit luxusu a za menej penazi.. A viem si oddychnut aj tam rovnako dobre, preto u mna v tychto narocnych vypoctoch mierne prevazuju.. Ale ako stale hovorim Maldivy su Maldivy 🙂 - pre mna vsetko ostatne je len kompromis. Tak ja dufam ze este raz v zivote sa mi podari nasetrit a vidiet ich..
@tenerifka to je dobry napad 🙂 my sme tiez prvy raz boli tusim na 4-5 dni a je pravda ze ked clovek ide aj za atrakciami, tak vsade je strasna plnak, chaos, ruch, vela ludi.. V rezorte je to zase ine. Zavisi od toho co clovek ocakava a co si vyberie. No a ked ma clovek na dovolenku menej ako tyzden, tak emiraty su taka "zlata stredna cesta"..
@tenerifka takze na Maldivy az neskor hej? :D aby som zatial skusila slabsie dovolenky a na koniec ceresnicka na torte Maldivy 🙂
@mamka_danka Presne, ak pojdes najprv na Maldivy, tak budes neskor z ostatneho sklamana a nic ti uz nebude pripadat ako "raj na zemi"
@mamka_danka Je to velky rozdiel oproti ostatnym destinaciam, nie su tam nijaki plazovi predajcovia, na plazi je par ludi a ak si na lehatku pod palmami, tak ich ani nevidis, ak ides mimo hlavnej sezony, bude takisto pekne pocasie, ale tych ludi tam bude minimum....v bare ci restauracii sa k tebe spravaju ako ku kralovnej(rezorty 4* vyssie)
ja by som tento rok tak chcela ist na dovolenku, ale nenavyberam si :/
No ja som bola v januári na Maldivách a to fakt už nič krajšie nebude?? 😀 😀 Nie,smejem sa..je pravda,že už šetrím na ďalšie "Divy".
A na Maldivy kedy?Ktory mesiac?
Ahoj, urcite odporucam zatisie Karibskej casti, na Punta cane neskutocne fuka.Je to od Atlantiku.Nemohli sme vobec sediet na plazi,ani sa kupat v mori.Z vyletov odporucam ostrov Samoa, je to raj na zemi.
A kolko ste leteli na Maldivy 😞?
@tenerifka ale nahodou, my sme na nasu prvu exoticku dovolenku sli na Maledivy. Je pravda, ze som bola taka ohurena tym, co som videla, ked som vystupila z lode, ktora nas prevazala na ostrov, ze som si aj kufor na lodi zabudla. Bola som ako v tranze. 😄 Ale na Malkacoch je to viac o oddychu. Mna ocarilo velmi aj Thajsko. Sice nema take krasne plaze a tyrkysovu vodu ako Maledivy, ale bola to pre mna asi naj dovolenka. Kombinaciu oddychu, aj poznavania a milujem thajsku kuchynu. A to som povodne do Thajska vobec nechcela ist. Bol to sen mojho muza.

Jj, ten rozdiel je tam citelny, to samozrejme viem aj ja 🙂 pisala som, ze je to moj nazor, ozaj nik s nim nemusi suhlasit. Ja by som to tak urobila a ozaj nik iny nemusi 🙂 u mna emiraty vyhravaju kvoli dlzke letu, cene, novym sterilnym hotelom, a dokonca mne je aj ta ich sposob komunikacie a mentalita o nieco blizsia. Skratka sa tam lepsie citim ako nedavno v DR, hoc aj tam bolo ozaj skvelo a vecer teda chladno nebolo- aspon nam.. Ale to tazko odhadnut, kazdy rok je pocasie ine, to nam hovorili aj miestni ze sa uz neda spoliehat na sezonnost ako kedysi- ved aj u nas to zacina byt podobne 😋