icon

Dovolenka 2016 - hotel all inclusive na pláži

ena70
10. jan 2016

Ahoj žienky, plánujeme dovolenku v júli 2016 a chceme využiť januárové zľavy, tak si už teraz lámem hlavu nad tým kam ísť. Nechcem Turecko ani arabské štáty, skôr Európa, najradšej grécke ostrovy alebo Cyprus. Ak máte niečo osvedčené a vyskúšané kde sa vám páčilo, bola by som rada, keby ste mi dali dáke typy. Už som toho preliezla dosť, takže fakt sa mi ťažšie vyberá, chceme hotel na pláži, all inclusive, a niečo pre 12ročného syna - aquapark, biliard, minigolf prípadne dáka herňa, kde je ten fúkací stolný hokej, basket, proste takéto čosi. Vopred moc ďakujem 🙂

Strana
z3
tilly
11. jan 2016

@martinhorvath na jarne talianske alpy 😀

tilly
11. jan 2016

@ena70 ak chces all inclusive, uz tu niekto spominal rodos lindos princes, tam sa vam urcite bude pacit 😉

tilly
11. jan 2016

@pepies Meryen je segrin oblubeny hotel, ta ho stale ospevuje

pepies
11. jan 2016

@tilly Lindos je fantastický ževraj, ja som nebola ešte na Rhodose, ale chvália si ho veľmi .....

tilly
11. jan 2016

@pepies na mna tento styl dovolenky nie je, mna by asi odvazali po dvoch dnoch 😅 😀 ale nasi bravaju kazdy rok mojho syna na AI dovolenky a tento lindos velmi ospevovali, napr. na Sardinii Palmaserra sa im az tak nepacila, ale velmi boli spokojni aj na tasose hotel sa volal nejak blue nieco...

sardinka335
11. jan 2016

Lindos je krasny ale bez aquaparku (alebo ho tam teda nevidím) ....tam nejake pieskovisko a ,,bruozdalište,, pre batolata nam nestačí. Chce to tobogany ....
Nam sa pačilo ked tam boli aj slovenskí animatori nehovorím ze na tom stojí dovolenka ale je to fajn - vedia tie deti tak vtiahnuť do aktivity, decka im rozumeju, je im to bližšie.
Pozerame aj na to či tam je ,,detsky kutik,, oni to zvyknu mat taku samostatnu budovu alebo nejaku hernu kde sa im animator venuje, pripadne s Kaya Artemis zobrali deti na ,,banan,, prave animatori a cele to organizovali oni my sme si prišli len pre deti na plaž priapdne kto chcel tak fotil....

pepies
11. jan 2016

@tilly V Palmasere som bola, Sardínia je veľmi špecifická destinácia,nádherné pláže ale menšie vyžitie pre deti .... Preto topka je pre mna stále Turecko, so svojimi službami celkovo. ja napr. nevyhľadávam hotely s aquaparkami, v Meryane boli 3 šmýkačky a to som mala problém malú dostať odtiaľ do mora ... ale 100 ľudí 100 chutí ... určite veľké plus sú slovenskí animátori... v Palmasere sú slovenskí animátori,aj v Lindos Princess .... ale každému sa páči niečo iné, človek môže odporučiť a nemusí sa tomu druhému páčiť a veľkú úlohu hrá samozrejme cena ...

ena70
autor
11. jan 2016

viete kočky ja idem so synom, bude mať 13 rokov, takže preňho len tak ležanie na lehátku nehrozí, ani behanie po pamiatkach... a my si tiež chceme odýchnuť a zároveň on nech sa zabaví, takže tobogán musí byť, aj dáky minigolf alebo biliard alebo dáka herňa na večer... jeho programy a miniklub už nebaví...to je taký vek teraz... kebyže ideme bez syna, tak to je zas iný druh dovolenky ale bez neho určite nieee... ale ja nemienim ráno vstávať a behať po rožky do obchodu, alebo furt iná reštika alebo variť v kuchynke... navarím sa počas roka...chcem len dovolenkovať 🙂 proste si "dovoľovať" 🙂 🙂 ...

santafe
11. jan 2016

@ena70 presne takto to mam nastavene aj ja, ale ze uplne. podla toho hladam hotely. ako, boli sme aj my aj v Taliansku, aj v Chorvatsku, ale nebolo to pre mna to prave orechove, aj ked bolo dobre, nemozem povedat, som vdacna, ze vobec sme mohli ist kazde leto k moru. v Taliansku sme dokonca boli aj v akvaparku, mali sme ho relativne blizko ubytka, ale ked to je v ramci rezortu, plus all incl k tomu, aby som stale nieco nenahanala, ked si zmysli syn, ze smadny som, hladny som... tak je to bez stresu. jasne, aj mna laka taketo nieco ako je v linku......no ale mozno raz...budeme mat druhe libanky na starobu s muzom 😀

http://serifos.coco-mat-hotels.com/en/gallery/
http://www.ilyasuites.gr/gallery

baumka
11. jan 2016

Lindos Princess je fajn,tie tobogány sú skôr mini,je to viac pre menšie deti.Strava ok,samozrejme menší výber ako v Turecku. Mne sa tam nepáčilo more,lebo na pláži je piesok,ale v mori kamene a na niektorých miestach dosť veľké,hlavne na pláži smerom doprava. A doobeda asi aj kvôli tým kameňom, o dosť studenšie ako v Turecku. Ale komu to nevadí,tak 🙂 Ale čo na Rodose odporúčam,požičať auto a môžete obehať pláže ,aké chcete,zastanete kde chcete,vykúpete sa tam a idete ďalej. Peisková pláž je napríklad Tsambika. Autom ste tam z Lindos Princess tak za 20 min a za necelú hodku ste autom aj v hlavnom meste.Dá sa ísť aj autobusom. A ešte sa oplatí vidieť aj pláž Prasonissi,je to najjužnejší cíp ostrova,kde sa stretáva Egejské more so Stredozemným. Je to nádherný pohľad.Ide vlastne o raj pre kitesurferov,fakt to stoj za návštevu. 🙂

tobogany v Lindos Princess:

https://www.holidaycheck.de/hm/bilder-videos-ho...

piesková pláž Tsambika - dá sa prenajať slnečník

https://www.youtube.com/watch?v=g9dQfTDu6qE

Prasonissi - cieľ surferov z celého sveta,super zážitok už len na pozeranie 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=rGN3wL1BMOk
baumka
11. jan 2016

@cawes cez nemecké ck si vyber hotely v oblasti Colakli,Gudnogdu,Evrenseki,Kumkoy,tam máš krásny piesok. Ak chceš na pláži,tak napríklad Adalya Ocean alebo Adalya Resort,neviem,aký máš limit ( finančný),lebo sú tam aj drahšie.Alebo potom hotely v druhom rade, napríklad Luna Blanca resort,pešo si na pláži za 5 min,ale jazdí aj busík hore-dole.Je to hotel so super službami,tak isto hotely siete Crown,lacnejšie je Hane Garden,alebo Serra Garden.Hádam najkrajšia pláž,ale cenovo vyššie Paloma Oceana alebo Kumkoy Beach a samozrejme aj hore spomínané Kamelye. V Colakli Royal Alhambra Palace,alebo lacný je Sural resort,ešte sú tam Alba hotely,alebo v Gundogdu Crystal Palace priamo na pláži,Turan resort, Novum Garden ( 5 min od pláže).cenovo výborný na naše aj nemecké ceny je SIde Star resort,obľúbený medzi našimi aj Nemcami....atď,ešte sú tam aj dobré hotely ďalej od pláže, ale permanentne jazdí autobus.

tilly
11. jan 2016

@pepies ano, turecko so svojimi sluzbami a jedlom je top, boli sme par krat, ale uz na tento druh dovolenky nemame nervy, radsej na vlastnu past a spoznavat

majulka0509
15. jan 2016

My sme boli tiez na Cypre v Kaya Artemis a mozem ho len odporucit, pre deti uplne idealne...leteli sme s medzipristatim, ale tento rok sa lieta priamo na Cyprus 🙂

ena70
autor
15. jan 2016

@majulka0509 odkiaľ vieš že sa letí už priamo? je to na 100%? a s akou cestovkou si bola v ktorom mesiaci ste tam boli? nie je tam vysoka vlhkosť?

majulka0509
16. jan 2016

@ena70 my sme isli cez Satur..leti sa aj priamo, pozerala som to na internetovej stranke Saturu, kedze rozmyslame, ze by sme tam tento rok isli opat...boli posledny augustovy tyzden..vlhkost bola vysoka ☹

ena70
autor
16. jan 2016

@majulka0509 a co teploty, kolko byvalo? pofukoval tam vetrik, dalo sa prezit, alebo ste sa riadne skvarili? 🙂... ta vysoka vlhkost nie je bohvieco, lebo ked zavesis mokre veci vecer, do rana su take iste... toto sme mali v turecku...to mi vadilo trochu...

majulka0509
16. jan 2016

Teploty boli nad 32 kazdy den, mali sme aj 37, ale nam to nevadilo, ved sme boli cele dni na plazi, alebo pri bazene 🙂 mne sa velmi pacilo more, aj preto som vybrala Cyprus, ziadne rastliny, meduzy, kamene, len male rybicky 🙂 Ta vlhkost nebola bohvie co, zehlicku na vlasy som brala uplne zbytocne 😀 Po 10 minutach zo mna bola kucerava Sue 😀

majulka0509
16. jan 2016
santafe
16. jan 2016

@ena70 za seba mozem povedat, ze na cypre som isla skapat, uplne nieco ine to podnebie ako v turecku, hoci co sa tyka stupnov bolo menej ako turecku, kde sme mavali bezne 40-tky, a vobec mi to tam nevadilo, zdalo sa mi v turecku ovela suchsi vzduch, ja som sa na tom cypre doslova zakazdym vliekla po tom obrovskom areali, muz mi vzdy vravel, ze aj kontinenty sa hybu rychlejsie, kym sme sa dotrepali na ranajky z tych viliek, ja asi tak desat krokov za nimi 😀 neviem, mne sa to zdalo ovela ine ako v turecku. ale zase, dovolenku mi to nepokazilo, to zas nie, ved sme sa stale kupali, len tie presuny po areali 😀 uteraky mi nevadia, ved to ti kazdy den daju nove, aj plazove aj izbove, naco susit, a plavky predpokladam, ze tiez ma kazdy dvojmo, tak ked sa neuschnu do rana, dam druhe 😎

gabika53
23. jan 2016

@ena70 ahojky, boli sme, cyprus salamis v juli, velike horucavy, strava super, plaz uzsia, dalej od hotela lepsia..more fajn..boli sme aj v andaluzii, toremolinos, vsetko super, len rychlo v mori hlbka a studene, ale tiez zac jula..
Na Korfu more ako ked si napustis vanu, lebo bolo plytke a zohriate

janicka99
28. jan 2016
Používateľ janicka99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janicka99.

My sme viac konzervatívni, držíme sa osvedčenej talianskej klasiky. Fakt nie je nad dovolenku v Taliansku :D Chodievame na palmovú riviéru, teraz sme už aj my začali pozerať a majú celkom zaujímavé ceny. Minulý rok sme boli cez Edovolenky (http://dovolenka.edovolenky.sk/taliansko/marche-abruzzo-palmova-riviera) a vyzerá to tak, že pôjdeme aj tento rok :D

danulkaja1
22. jún 2016

@pepies ahoj,čítala som,že vieš dať dobrý tip na hotel v Turecku...poradíš prosím..niečo pre dvoch pubertiakov,hlavne pekné more s dobrým vstupom..ďakujem😊

rybjar
14. apr 2023

@malabiba ahoj, prosim ta, v okoli hotela Kolymbia Sun sa daju najst aj nejake musle na plazi?

Strana
z3