Dovolenka cez nemeckú cestovku prostredníctvom slovenskej agentúry
Ma niekto zakúpenú dovolenku cez slovensku agentúru s nemeckou cestovkou LMX? Zaujíma ma ako to riešite momentálne?
Tak pasca od nemeckej CK Vtours sklapla...donútili ma zaplatiť storno na zájazd do stále nebezpečného Talianska, 30 % z celkovej ceny....Možno o týždeň to už bude celé inak..Žial nedali mi na výber....Tak si aspoň Nemci namastili kapsy za zájazd, ktorý sa neuskutoční od blbých Slovákov, som velmi sklamaná a smutná z ich riešenia, napr. pre nemeckých a rakúskych turistov dali zvýhodnené storno 50 Eur na osobu, pre krajiny Východného bloku už nie, mám teda velmi zlú skúsenosť a aspoň v budúcich rokoch už cez nich nepojdem nikam a toto im napíšem aj na FB, keď bude vhodná chvíľa...U mňa svoje dobré meno korektného jednania CK voči klientom naveky stratilistratili😈😈
baby skúste sa obrátiť na europske spotrebiteľské centrum 😉 , to je moja posledna možnosť 😉

@hclucinka jaj tak, podľa mňa to máš ešte výhodnejšie, ja osobne by som brala hneď takú ponuku, a vybrala by som destináciu, ktorá bola najmenej zasiahnutá covidom