Dovolenka Cyprus
Prosím poradíte dobrý hotel na Cypre? Nemáme s dovolenkou na Cypre skúsenosti, preto sa pýtam...ďakujem
Ahojte, prosím Vás bol už niekto ubytovaný v hotely So Nice Cyprus , máme tam rezerváciu ale recenzie nič moc.
@36moskovska 😂 neviem či to pomôže ale chodili sme pravidelne okolo neho keď sme šli do centra mesta, raz som bola nútená si tam odskočiť na wecko, zvonku vyzerá veľmi pekne, wecka boli tiež pekne a ciste, nakukla som do nádvoria kde je bazén- tiež to vyzeralo v pohode, ale zas take nacancane ako na fotkách to úplne nie je, boli sme teraz koncom apríla
@muruska ďakujem , už len dúfať , že to bude dobré ☺
@36moskovska ahoj, prosím Ta ako bolo na dovolenke? Máme kúpenú do hotela So nice a dosť sa toho obávam. .
ešte sme neboli ideme koncom júla , ale podľa recenzií sa obávam aj ja
a ty ideš kedy ?
@36moskovska 29.6. A mam chuť to zrušiť....
@magdalenkad s cez akú cestovku
@36moskovska invia.sk, ale v podstate je to Koala
@magdalenkad my ideme cez Koalu ,no daj vdiet ak pôjdeš ako bolo ,lebo recenzie sú rôzne
@36moskovska ved práve, že rôzne, až nepochopiteľne odlišné. Takže izby asi záležia od šťastia a strava netuším..rôzne názory...
@36moskovska a ešte mi napadlo, že keď som sa pýtala pri rezervácii ci môžu do poznámky uviesť, že chcem lepsiu izbu, tak mi povedala, se ss nemusím obávať, že sa nejedna o promo izbu, takže by to malo zodpovedať popisu. Tak uvidíme 😉 dnes začínam byť optimistickejsia, snáď mi to vydrží 🤣
Ja som sa tiež nastavila,že to bude dobré. Tak uži si dovolenku a daj vedieť ako bolo 😉
Prosím, dáte vedieť ako bolo v hoteli, lebo aj my sa chystáme a tie recenzie su isto hocijaké.. 🙂
Ešte som nebola koncom júla máme termín.
@magdalenkad boli ste na dovolenke, aké bolo ubytovanie ?
@cypercanka1 asi už neskoro odpisujem ale môžem za mňa odporučiť Melpo Antia Hotel
Zvazujeme dovolenku na Cypre. Su tam otravni predajcovia? Hlavne ak chce clovek trochu chodit po okoli. Ja mam 0% toleranciu pre predajcov. Boli sme na Kapverdskych ostrovoch a tam boli neuveritelne otravni, ze clovek musel utekat, bolo to fakt onicom mimo hotela.
Problem s Tureckou castou je, ze treba pas. Cize dalsie vydavky, ak clovek potebuje pas 1x za rok.
@36moskovska boli ste spokojný?

@muruska super ďakujem pekne