icon

Dovolenka pri mori pre troch s limitom 600 eur na osobu

szudova2
26. mar 2017

Zdravím, potrebovala by som od Vás menšiu pomoc ohladom dovolenky. Neviem nič dobreho nájsť v Taliansku, Chorvátsku,Grécku alebo v Španielsku. Cestujeme traja a max. limit na osobu je 600 €. Musí to byt na pláži. Pomožete mi ? Lebo som už zúfala z toho ze som nic nenašla.

chovancova27
27. mar 2017

@didamt my ideme na Murter, tam si nebola? mám sa tešiť, či? 🙂

didamt
27. mar 2017

@chovancova27 určite áno ! tiež krásne miesto ! dobrý výber 🙂 asi máme rovnaké priezvisko 🙂

alaguema
27. mar 2017

@didamt znie to skvelo...ďakujem, popozerám.

chovancova27
27. mar 2017

@didamt ja už mám iné🙂 no len som sa dočítala, že je tam studené more, že je to nejaká zvláštnosť murteru... ideme na začiatku júla, tak ma chytá panika, či tam nebudú ešte ladoborce ráno okolo pláže plávať🙂)

yanni
27. mar 2017

@chovancova27 booking.com hotel. My hotel len tam bukujeme.
Let bol trosku problem, väcsinou lietame Lufthansou ale nie vsade a odvsadial sa da. Tak ako som uz vyssie pisala, hodis do googlu data a das hladat lety. Ono ti to najde vselijake airlines a kombinacie. Nevyberaj vzdy podla najlacnejsej. Takou Srilankan alebo Ethiopian by som neletela.
Presnu cenut ti mozem napisat ale nebude ti to nic platne. My sme totiz taki "specialni".
My zijeme momentalne totiz v Saudskej Arabii a z Riyadhu sa niekde dostat sice nie je problem ale chceli sme ist pocas Ramadanu alebo po skonceni su tyzden prazdniny ale to ten let je aj pre nas takmer nezaplatitelny. Alebo skor povedane, nie som ochotna tolko platit, ked to mam v maji o polovicu lacnejsie.
Hotel nie je problem, ceny podla kategorie, mas aj vela apartmanov atd. na vyber, ceny ubytka sa celorocne takmer nemenia plus minus nejaka ta stovka.
My pojdeme na par dni este na Praslin, ci autom alebo lietadlom sme este nerozhodli, to rozhodneme az tam.
Ostatok skor denne vylety. Je tam krasna priroda, botanicka zahrada atd. takze to obehame. Cele dni na plazi, to sa mne rovna smrti.

yanni
27. mar 2017

@bluka2 Ano aj u nas v DE je Chorvatsko in. Ale nie v tom ponimani ako to ma väcsina (cest vynimkam) Slovakov. Presne, aj nas kamos pravy Bavorak 😉, chodieva kazdy rok viac krat do Chorvatska ale len na plachetnicu. On ma toto ako jeho vasen. A este motorku. On dokonca z Mnichova na motorke ide az do chorvatska.
Taktiez mame spriatelenu rodinu (moja byvala kolegyna), oni su dokonca kupili v CHorvatsku dom akoze dovolenkovy v Marina. Nie je to tam az tak preplnene, krasne more, priroda. Nemci sa na Chorvatsko pozeraju inak. Slovaci to maju skor ako pristupnejsiu dovcu, nie daleko, dostupne autom a aj ked uz nie tak lacne ako volakedy, da sa tam este stale dovolenkovat za babku.
Za mna ale Chorvatsko ee. Tak isto ako Mallorka. Ono je tam krasne, pastva pre ici (ak samozrejme sa clovek negriluje cele dni len na plazi) ale raz vidiet a zomriet, ako sa vravi.
Chorvatsko viac krat ee koli tej mase SLovakov, Mallorka koli Nemcom.
Mallory by som bra este tak na triathlon camp. Na spanielskych ostrovoch su tieto campy super. Bola som uz na jar a aj v zime a keby nebola v tychto casoch voda v mori taka ladova, tak to by bolo nieco aj na rodinnu dovcu. Zial deti sa radi clapkaju, ta to je tak na zamrznutie.

drops
27. mar 2017

@szudova2 za tu sumu sa urcite da najst vela! skus cez friendstravel.sk ..nastav si filter podla seba a uvidis rovno koncove ceny.. ja ich odporucam, boli sme cez nich uz 2x a z toho raz na Sicilii za necelych 450e na osobu All, letecky..

evittam
27. mar 2017

@drops Presne. Ja som nasla Spanielsko, all inclusive, letecky, 4* /8dni za 1500Eur pre 4.😉

didamt
27. mar 2017

@chovancova27 a tak my každý rok chodíme prvé dva júlové týždne, ešte sa nestalo že by sme mali studené more, paradoxne ked sme šli začiatkom augusta na Pag, pol dovolenky nám pršalo. Tento rok ideme posledné dva júlové / bohužiaľ vzhľadom na termín celozávodnej dovolenky / a mám z toho zmiešané pocity.

yanni
27. mar 2017

@chovancova27
oprava....na Praslin lodou alebo lietadlom. Samozrejme nie autom. 😂😨🙄😲

viera27
27. mar 2017
tenerifka
27. mar 2017

@yanni odporucam lietadlom, lodou je to na grc, vsetkym bolo zle

chovancova27
27. mar 2017

@yanni aj som na to kukala, ze to ako zvladnete🙂))

endysa
Odpoveď bola odstránená
limoncino
27. mar 2017

@anabeth presne, roky chodievame do Talianska a pred piatimi rokmi bol znateľný odliv turistov, kedy nepokoje spôsobili lacné dovolenky v Egypte, Turecku etc... Ľudia sa až tak nebáli, ako za posledný rok, kedy to už naozaj neriskujú a minulý rok bolo naozaj veľa dovolenkárov, ale paradoxne, nočný život bol takmer nulový, všade pozhasínané, málo ľudí.. Ten strach je medzi ľuďmi dosť cítiť

svettii
27. mar 2017

Je veľa vyhladavačov a milion zliav krížom krážom treba len pokukať a určite nájdeš 😉 My sme boli aj na lacnejších aj drahších a všetko v akcií. Neoplati sa dnes vyhadzovať toľko peňazí na dfovolenky. V dnešnej dobe sa daji nájsť toľko pekných rezortov za pár peňazí...

yanni
27. mar 2017

@tenerifka no to si este kuknem, ked tam budeme. Ja lode velmi nemusim, takze to lietadlo to isti. To je mini let a nestoji to takmer nic.

yanni
27. mar 2017

@chovancova27 hihi, no nejaky hybrid s vrtulou😂

chovancova27
27. mar 2017

@yanni letenky ako pozerate? nejake medzinarodne weby?

yanni
27. mar 2017

@chovancova27 uz som to vyssie pisala. Hod si normalne do googlu kod letiska odkial chces letiet a kod letiska kam chces letiet. Daj to do pomeru a nech ti google vyhlada. Potom zadas data, datum ta a spät a osoby, vek atd. Ono ti urobi zoznam a uz len porovnas.

lulu2014
27. mar 2017

@szudova2 napr. hotel Duje...je to malý rodinný hotelík priamo pri pláži....aj keď žiadna nádherná pláž...ale postupne do vody a je tam bahno piesok vo vode .... boli sme min.rok. odporúčam cez booking......inak majú dosť vysoké ceny....
alebo Istria hotel Mimosa....sú tam tri hotely vedľa seba....tiež pri pláži postupne do vody a piesok vo vode. Ale je to taká zátoka....a bazény môžete využívať všetky aj u ostatných hotelov alebo kempingový...ten je najväčší. /mne sa páčilo aj tu/ 😉

zuzkamark
27. mar 2017

Ahojte. My sme boli v tomto hotelíku a môžem len chváliť. Má dobre hodnotenie, kúsok od pláže a aj cena je podľa mňa veľmi dobrá 🙂

https://hotel.invia.sk/grecko/kreta/porto-belis...

lulu2014
27. mar 2017

@szudova2 toto je tiež ešte CHorvátsko......ostrov Pag...hotel Pagus.....priamo na pláži...ale nie som si celkom istá...ale myslím že tam sa dá ísť iba autom...nerobia autobus.zájazdy...
keď sme boli my 2x boli aj autobusmi...ale inak pekne ... piesok

zuzkamark
27. mar 2017

Baby, viackrát tu spomínate Grécko a lacnú dovolenku. Pozrite, čo som objavila 🙂
https://www.pelikan.sk/akciova-letenka/L-101?a_...

alexandra03
27. mar 2017

@chovancova27 mi sme boli vlani na Murteri môžem len odporúčať

chovancova27
27. mar 2017

@alexandra03 super, nebola tam studená voda? kedy ste boli?

alexandra03
27. mar 2017

@chovancova27 mi sme boli od 8 jula nie nebola vôbec

juliet86
27. mar 2017

No. Tak ja radim. Ubytko cez airbnb.com letenju cez nizkonakladovku. A neturisticke napr. V okoli mesta volos v grecku. Ostrov kos napr. Prip. Niektore casti pirtugalska spanielska. Ked budes pozerat letenky vzdy pozeraj cez inkognito okna nech ti nerastie cena

chovancova27
28. mar 2017

@alexandra03 jeej super, lebo nic ine od chlapa nepocuvam len ze tam bude este studena voda🙂 ideme 6.7

antoniod
30. mar 2017

Myslím, že niečo v chorvátsku by sa dalo zohnať 🙂 Alebo tak niekde, ale je tiež otázkou, na ako dlho k moru chcete.